Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
κάνεις..δεν μπορω να σκεφτω καμια καταρα ικανη να τιμωρησει αυτον τον ανθρωπο.Ευχομαι μονο να κανω λαθος που ειμαι αθεος.
κάνεις..δεν μπορω να σκεφτω καμια καταρα ικανη να τιμωρησει αυτον τον ανθρωπο.Ευχομαι μονο να κανω λαθος που ειμαι αθεος.
άκου, κανονικός πόλεμος δεν θα γίνει όσο υπάρχουν τα καταραμένα τα πυρηνικά. Άμα γίνει τα πυρηνικά θα χρησιμοποιηθούν , μάλλον μονάχα όταν κάποια δύναμη στριμωχτεί για να αλλάξει την τροπή του πολέμου. άμα με ρωτήσεις πιο πιθανό είνα να μην γίνει τίποτα λόγω της γνώσης ότι η πρώτη δύναμη που θα ρίξει, θα είναι και η πρώτη που θα εξοντωθεί, με απειλές και παρασκήνια θα παιχτή πιθανότατα, οι παγκόσμιοι πλέον έτσι μάχονται, άμα με ρωτήσεις , άσχετα αν θα ξεκινήσουν πάλι οι ένοπλες συρράξεις προτιμώ να καταργηθούν τα πυρηνικά.Ρωσσια-κινα εναντιον usa και σια..
και δεν θα πεσει πυρηνικο?
και εαν πεσει πυρηνικο πιστευει κανεις οτι ο πλανητης αυτος θα ειναι βιωσιμος μετα?
Μην κάνεις χαρούλες,γυναικόπαιδα κ γερόντια μένουν πίσω.
Φιλε, προβληματιζομαι και η διαισθηση μου μου λεει οτι κατι πολυ ασχημο θα παιχτει φετος!Ρωσσια-κινα εναντιον usa και σια..
και εαν πεσει πυρηνικο πιστευει κανεις οτι ο πλανητης αυτος θα ειναι βιωσιμος μετα?
ολοι ετσι ειμαστε..αυτο το feeling εχουμεΦιλε, προβληματιζομαι και η διαισθηση μου μου λεει οτι κατι πολυ ασχημο θα παιχτει φετος!
Στα αληθεια ειμαι ανησυχος με ολα αυτα που συμβαινουν, οικονομικα, αναταραχες, κρισεις κτλ.
Ολα αυτα καπου θα ξεσπασουν. Ισως στην χειροτερη φαση για ολη την ανθρωποτητα.
Ολοι το βλεπουν οτι κατι μεγαλο ερχεται.
Κριμα ομως που δεν ειναι και η πραγματικοτητα που ζουμε ψευτικη.Απλά να ενημερώσω τους πολεμικούς αναλυτές που βρήκαν τόσο αληθινά τα λόγια του Henry, ότι η συνέντευξη είναι τελικά σάτιρα. Είναι ψεύτικη δηλαδή παίδες.
Κρίμα τις αναλύσεις
Ναι. Υπάρχουν πυρηνικά περιορισμένης ακτινοβολίας, και αλλα που σκοτώνουν μόνο τα εμβια όντα. Μικρές πυρηνικές κεφαλές μεγάλης διασποράς κλπ. Οι Αμερικανοί ποντάρουν στα αντιπυραυλικά συστήματα που θεωρούν ότι υπερέχουν και θα αποτρέψουν τους εχθρικούς πυραύλους από το έδαφος της Αμερικής.Ρωσσια-κινα εναντιον usa και σια..
Κριμα ομως που δεν ειναι και η πραγματικοτητα που ζουμε ψευτικη.
Αντιθετως ειναι πολυ αληθινη και τεινει να γινει εφιαλτικη.
Αν σου ελεγα πριν 5 χρονια οτι η Ελλαδα θα αντιμετωπιζε τετοια κριση θα το πιστευες?
Ολα ειναι πιθανα πλεον...
Πόλεμος με πυρηνικά όπως αποδείχθηκε με τον ψυχρό πόλεμο , δεν θα γίνει οικονομικοπολιτικά θα γίνει το θέμα εδώ, με όπλα θα χρησιμοποιήσουν αυτά των "επαναστατούμενων" λαών. Όλα τα άλλα τα θεωρώ απλά ως crowd control.ολοι ετσι ειμαστε..αυτο το feeling εχουμε
την ευρωπη ηδη την κατεκτησαν οικονομικα τα τσολια
μονο οι κατσαριδες οι γερμανοι εχουν μεινει ορθιοι και οι σκανδιναβοι
πανε για μεση ανατολη τωρα μ οπλα
και μαντεψτε προφαση...
ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚA
Είναι ψεύτικη δηλαδή παίδες.
Κρίμα τις αναλύσεις
Και οι μαλακίες περί μασσωνιών είναι ψεύτικες: Οι μασώνοι ήταν το συνάφι των μεσσαιωνικών αρχιτεκτόνων, η Νότρε Νταμ σε αυτούς οφείλει την υπαρξή της. Πλέον είναι ένα τίποτα, τους έχει απομείνει μόνο το κύρος, η παραπληροφόρηση, στο σύγχρονο (νοητικοπνευματικό)πτωχόκοσμο, έχει πάει σύννεφο, κρίμα που επιτράπηκε με την ελευθερία του λόγου η μαλακία να γίνει εππάγγελμα, και μάλιστα πολύ επικερδές...Και τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι ψεύτικα.
Πολλές προσωπικότητες το επιβεβαιώνουν.
Μεταξύ αυτών και ο ... Ψαρράς ...
Και τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι ψεύτικα.
Πολλές προσωπικότητες το επιβεβαιώνουν.
Μεταξύ αυτών και ο ... Ψαρράς ...
δεν ασχολούμαι με ψαράδες. Και πρωτόκολλα έχω δει μονο στην εφορία. Δεν ασχολούμαι με μαλακίες