TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
αν μεινει εγκυος θα ξερει απο πιο μουνι θα γεννησει?
Eδώ βλέπετε το μουνάκι της σε βίντεο κανονικά:
Να τη βγάλεις γκόμενα αυτή ένα βράδυ, και να λες την επομένη στους φίλους σου ότι μέσα σ' ένα βράδυ χτύπησες δύο μουνάκια
Αυτό με την κοντινή απόσταση και την πιθανότητα,να δίνει γλωσσόφιλα, ο ένας στον άλλον μου διέφυγε........
Για γαμήσι,πράγματι θα ήταν καλή φάση.....
Ασχετα λίγο τα παρακάτω,αλλά:
Αραγε θα φοράει ειδικά εσώρουχα?
Επίσης στην αποτρίχωση που θα κάνει,θα την χρεώνουν διπλά?
Μαλλον θα φοραει κανονικα εσωρουχα, ισως ενα νουμερο μεγαλυτερα απο το κανονικο.
Τα στρινγκ λογικα θα τα αποφευγει γιατι ειναι μικροσκοπικα.
Μπορει να κανουμε πλακα τωρα αλλα αν την ειχες μπροστα σου πολυ πιθανον να μην σου σηκωνοταν απο το θεαμα.
Εγω θα αισθανομουν πολυ περιεργα παντως. :S
Ναι,καλέ......όπως λες την πλάκα μας κάνουμε........η αλήθεια είναι,ότι δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα σε μία τέτοια περίπτωση......Μπορει να κανουμε πλακα τωρα αλλα αν την ειχες μπροστα σου πολυ πιθανον να μην σου σηκωνοταν απο το θεαμα.
Εγω θα αισθανομουν πολυ περιεργα παντως. :S
"Βαλτός" είσαι και 'σύ?
τα μουνια της θα εχουν την ιδια μερα περιοδο ή διαφορετικες αραγε
Αυτο ειναι.!! την παντρευεσε, κρατας πχ το αριστερο για καλο και κανεις στειρωση το δεξιο οπου και γαμας ακαποτα και ολα μεσα, ουτε χαπια ουτε εξοδα για καποτες.!
Φτου.......με πρόλαβες....
Πραγματικά σατανικό........Αυτο ειναι.!! την παντρευεσε, κρατας πχ το αριστερο για καλο και κανεις στειρωση το δεξιο οπου και γαμας ακαποτα και ολα μεσα, ουτε χαπια ουτε εξοδα για καποτες.!
Εεεε......θα του βάλουμε ένα ταμπελάκι,για να το ξεχωρίζουμε.........πανω κατω τα εχει αποτι ειδα στο βιντεο το θεμα ειναι πανω στη καβλα μη το βαλεις στη λαθος τρυπα
Έτσι,έτσι.........
φιλε αν ειναι διαφορετικες μερες δεν θα εχει δικαιολογια οτι εχει περιοδο συνεχεια στο πουτσο θα ειναι
Ρε παίδες καλή η πλάκα αλλά δεν έχει δυο τρύπες η κοπέλα, εσωτερικά τα έχει διπλά. Λέτε 18 χρόνια να μην είχε καταλάβει αυτή και η μάνα της ότι έχει δύο τρύπες;