You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Harley Davidson
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LeoKnight7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
γιατι εσυ ξερεις ?? που ειναι η υπερβολη μου ? μηπως σου εθιξα κανενα "πλαστικο" η "κινεζικο"
Πάλι υπερβολές...
Περαστικά
Ρε Ένφο, άσε με να πετάξω κι εγώ μια υπερβολή...που για άλλους δεν είναιΠάλι υπερβολές...
Περαστικά
"Για ρεμέτζα ότι πρέπει είναι τα Χάρλευ"
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
παλι ????Εγω να πω την γνωμη μου???
Εσυ να περάσεις να πάρεις απο το Νίκο τα διαγράμματα που λέγαμε γιατι δεν μπορει να τα στείλει με μέιλΕγω να πω την γνωμη μου???
Επισκέπτης
Δεν συμπαθώ καθόλου τις Harley, αλλά αυτή εδώ (FXDX Dyna Super Glide SPort) μού χε κλέψει την καρδιά για κανένα μήνα που την είχα...αρσενική μηχανή αν καταλαβαίνετε τι εννοώ, ειδικά σε ολόμαυρη
http://[URL unfurl="true"]www.totalmotorcycle.com/photos/2001models/2001-Harley-Davidson-FXDXDynaSuperGlideSport.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εδώ εμένα και μου την έκλεψε!Μου αρέσει. :o :o
Bonbenito που ειναι η υπερβολή σε αυτό που έγραψες;
Κοιτα τι γράφει ο καημένος ο τυπάκος
"οσο για αξιοπιστια δεν το συζητητω οπως και για το οτι πληρωνεις , παιρνεις, μην συγκρινεις γιαπωνεζους , ακομα και γερμανους με τον 'θρυλο" στις μοτοσκλετες.... μιλαμε για κληρονομια ...."
Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς
Ducati Monstro Senna 1000. Το σκέφτομαι. Αλλά...
Κοιτα τι γράφει ο καημένος ο τυπάκος
"οσο για αξιοπιστια δεν το συζητητω οπως και για το οτι πληρωνεις , παιρνεις, μην συγκρινεις γιαπωνεζους , ακομα και γερμανους με τον 'θρυλο" στις μοτοσκλετες.... μιλαμε για κληρονομια ...."
Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς
Ducati Monstro Senna 1000. Το σκέφτομαι. Αλλά...
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 72.925
- Πόντοι
- 12.056
Εσυ να περάσεις να πάρεις απο το Νίκο τα διαγράμματα που λέγαμε γιατι δεν μπορει να τα στείλει με μέιλ
Εχεις μιλησει???Να περασω να τα παρω?????
Επισκέπτης
...μετα φταιω εγω,που τον βαφτισα ΙΚΤΕΡΟ!!!Οχι,ρε,να μην τα παρεις!Τραβα σε κανα μηνα,που θα χουν μεγαλωσει τ'αλογα!ΑΤΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ... Τωρα ,νεα μοντελλα,και με σελλα...Εχεις μιλησει???Να περασω να τα παρω?????
Και μακρύτερο τιμόνι για πιό ασφαλές ρεμέτζο!!!ΑΤΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ... Τωρα ,νεα μοντελλα,και με σελλα...
Επισκέπτης
Remeggio στα ιταλικα,ειναι η κωπηλασια!!!Καλα,σαν τους γερους του μαπετ εχουμε γινει!Μπαινουμε στα θρεντ,χυνουμε χολη και φευγουμε!!!Και μακρύτερο τιμόνι για πιό ασφαλές ρεμέτζο!!!
ρεμέτζο στην ναυτική γλώσσα είναι ένα μεγάλο βάρος που ποντίζεται και χρησιμεύει σαν πολύ σταθερή άγκυρα για κακοκαιρίαRemeggio στα ιταλικα,ειναι η κωπηλασια!!!Καλα,σαν τους γερους του μαπετ εχουμε γινει!Μπαινουμε στα θρεντ,χυνουμε χολη και φευγουμε!!!