Νέα

Harley Davidson

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LeoKnight7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα.

Θα ήθελα κάποιες απόψεις σχετικά με τις Harley Davidson. Όπως ίσως καταλαβαίνετε κάποιος που αρέσκεται σε H.D. δεν ενδιαφέρεται για ταχύτητα ή ο,τιδήποτε άλλο αλλά για στυλ και οδηγική απόλαυση. Γι αυτό αν είναι εφικτό ας κρατήσουμε τις συγκρίσεις σε τέτοιο επίπεδο.

Αν κάποιος γνωρίζει λεπτομέρειες σχετικά με ποιότητα κατασκευής, κόστη συντηρήσεων κλπ κάθε πληροφορία θα είναι καλοδεχούμενη.

Για τους ιδιαίτερους γνώσετς, τι θα λέγατε για μια Harley Davidson VRSCD Night Rod;

Scarface19

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για σου φίλε μου ασχολούμε πολύ με μηχανές είναι η ζωή μου!!!!Βέβαια δεν ξέρω και πολλά για τέτοιου ίδους μηχανές.  Οι Harley Davidson είναι πάρα πολύ καλές έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, δε χαλάνε εύκολα αλλά έχουν ακριβά ανταλακτικά και είναι λίγο ακριβές, καινούργια έχει γύρο στα 20.000 ευρώπουλα.Αυτή που θες να πάρεις είναι γίρο στα 1130 κιβικά και έχει τελική 220 από όσο ξέρω.Πας ταξιδάκη άνετα.Αλλά γιατί δεν σκέφτεσε να πάρεις καμιά R1 καμιά Ducati είναι και αυτές κόλαση βέβαια σε ταξίδη θα πονάει η μέση σου!!!!Εγώ έχω μια KTM LC4 640 ελπίζω να σε βοήθησα λίγο!!!!!!

OP
OP
L

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κταρχασ Scarface ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Θα έλεγα απλώς ότι μου αρέσει ιδιαιτέρως το χαρακτηριστικό στυλ της Harley με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι μίνες μου ενστάσεις είναι ότι έχω ακούσει από μερικούς, χωρίς φυσικά να μου πουν στην τελική κάτι συγκεκριμένο, ότι "είναι άχρηστες μηχανές, μόνο για να πουλάς μούρη" κλπ.

Βέβαια, αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα, μια και η συγκεκριμένη μάρκα μετράει περίπου έναν αιώνα ζωής με πολλές χιλιάδες οδηγών.

Γι αυτό και οι απορίες μου.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.925
Πόντοι
12.056
Που ειναι ο ais8hsh που τα ηξερα καλα αυτα...παει χαθηκε και αυτος...
θα σου ελεγε πολλα για τις harley....

Εγω ειναι αλλου δογματος...αλλοθρησκος

Συνημμένα

• suzuki-hayabusa-04-bikepics-096795.jpg
    suzuki-hayabusa-04-bikepics-096795.jpg
    116,2 KB · Εμφανίσεις: 28

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
;)

Συνημμένα

• 3784713_ertc_1.jpg
    3784713_ertc_1.jpg
    52,4 KB · Εμφανίσεις: 26

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
σε θέματα harley ο φίλος savalas είναι από τους βαθείς γνώστες.

Και είναι γνήσιος.

Ο ais8hsh όπου και αν είναι, ελπίζω να είναι καλά

OP
OP
L

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε savala, για πες μου και κατι άλλο. Μερικές ερωτήσεις δηλαδή, αν δεν είναι μεγάλος κόπος:

1. Μου είπαν μερικοί - γνώστες ισχυρίζονται - ότι οι Harley βγάζουν λέει πολλά προβλήματα, ενώ έχουν και μονίμως προβληματικό σύστημα τροφοδοσίας. Ισχύει και αν ναι σε τι βαθμό;

2. Διάβασα σε κάποιο ξένο site ότι η εταιρεία προτείνει σέρβις κάθε περίπου 5000 μίλια, ήτοι 8000. Σε σχέση με το κόστος συντηρήσεως αξίζει τελικά τον κόπο ή μήπως πρέπει να έχεις οπωσδήποτε καμιά βαλίτσα με λεφτά να μοιράζεις; Αν και προσωπικά θεωρώ ότι ένα τέτοιο όνομα τα αξίζει.

3. Night Rod ή Night Rod Special; Αν και υποπτεύομαι ότι οι διαφορές είναι εν τέλει μόνο οπτικές.

OP
OP
L

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ πολύ.

Εν γένει, πιστεύετε ότι κάποιος που δεν έχει πείρα με μηχανές, μπορεί να αρχίσει με Harley ή είναι too much;;

ΥΓ. Τη γουστάρω κάργα γμτ!!

OP
OP
L

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις. Owe you one!

Scarface19

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν έχεις πήρα με τις μηχανές τότε μπορεί να έχεις πρόβλημα στο να οδηγήσεις μια Harley αλλά άμα τη γουστάρεις πάρτη να σου φύγη η καύλα.Δεν είναι και τίποτα μια συνήθεια είναι.Τη μηχανή εγώ την έχω σα δεύτερη γκόμενα.Αλλά καλήτερα πάρε καμιά βόλτα καμιά μηχανή ενός φίλου σου να μάθης τα βασικά...!!!
ʼντε και καλές βόλτες easy rider!!!!!

aseme

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλά ρε παιδιά,λέτε σε κάποιον που δεν έχει πείρα από μηχανές να πάρει μία με 120 άλογα και 12 κιλά ροπής;Ζυγίζει και 270 κιλά.
Τι να πω;Ίσως ξέρετε καλύτερα.

Επισκέπτης
Μοτοσυκλετες ειναι οι Harley-Davidson??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...Aπο ποτε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Δεν συμπαθώ καθόλου τις  Harley,  αλλά αυτή εδώ (FXDX Dyna Super Glide SPort) μού χε κλέψει την καρδιά για κανένα μήνα που την είχα...αρσενική μηχανή αν καταλαβαίνετε τι εννοώ, ειδικά σε ολόμαυρη
URL]]

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Κταρχασ Scarface ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Θα έλεγα απλώς ότι μου αρέσει ιδιαιτέρως το χαρακτηριστικό στυλ της Harley με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι μίνες μου ενστάσεις είναι ότι έχω ακούσει από μερικούς, χωρίς φυσικά να μου πουν στην τελική κάτι συγκεκριμένο, ότι "είναι άχρηστες μηχανές, μόνο για να πουλάς μούρη" κλπ.

Βέβαια, αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα, μια και η συγκεκριμένη μάρκα μετράει περίπου έναν αιώνα ζωής με πολλές χιλιάδες οδηγών.

Γι αυτό και οι απορίες μου.

αν σου αρεσει το χαρακτηριστικο στυλ της τοτε το μοντελο που ρωτας( VRSCD Night Rod) δεν ειναι αντιπροσωπευτικο, εγω θα σου προτεινα κατι μεταξυ fat boy , road king, και electra ultra glide ,αναλογα με αυτα που θες να ξοδεψεις. οσο για αξιοπιστια δεν το συζητητω οπως και για το οτι πληρωνεις , παιρνεις, μην συγκρινεις γιαπωνεζους , ακομα και γερμανους με τον 'θρυλο" στις μοτοσκλετες.... μιλαμε για κληρονομια ....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Καλά, μην υπερβάλουμε nomercy. Σημασία έχει να ξέρουμε τι λέμε, όχι το να λέμε όταν δεν ξέρουμε.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Καλά, μην υπερβάλουμε nomercy. Σημασία έχει να ξέρουμε τι λέμε, όχι το να λέμε όταν δεν ξέρουμε.

γιατι εσυ ξερεις ?? που ειναι η υπερβολη μου ? μηπως σου εθιξα κανενα "πλαστικο" η "κινεζικο"

Επισκέπτης
Τα θρυλικα ατσαλια του μιλγουοκι , ανοιγουν νεους δρομους στη μοτοσυκλετα!Η-D RULESSSSSSSSSSSS :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom