podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Η γκόμενα με το μπλέ μπικίνι είναι έτοιμη να το καβαλήσει
[URL unfurl="true"]https://68.media.tumblr.com/1a7b821f1153ee9a3160a318992a6a3c/tumblr_oftgeqk8651ux3xfto1_400.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
τι άλλο θα σκεφτούνε ? ? ? :2funny:
παίδες μου αρέσει κι εμένα πολύ το τρομπάρισμα. αν θέλει κάποιος να αράζει και να του την παίζω με τις ώρες να μου στείλει μήνυμα. χρησιμοποιώ και λαδάκι απλά γίνεται καλύτερα σε όσο το δυνατό μεγαλύτερα και πιο χοντρά εργαλεία.
τυπε ( :S ) επειδή σε βλεπω μερακλή και δροσερο συναμα, αμα θελεις πανε στο νημα με τους παπουληδες και τους μικροτσουτσουνους () να ψαρεψεις, που είναι τιγκα στους κωλομπαραδες...
τυπε μακρια απ τον κωλο μου και ο,τι θελεις κανε...εμενα δεν μου πεφτει λογοςΣας ευχαριστώ για την ενημέρωση Θα του ρίξω μία ματιά... απλά ήθελα να σας ξεκαθαρίσω, ότι όταν αναφέρομαι σε αυτή τη φάση... θέλω να δω την ευχαρίστηση στον άλλο, ενώ εμένα μου αρκεί το να νιώθω ένα καλό εργαλείο στα χέρια μου, χωρίς να θέλω κάτι παραπάνω.... οπότε αυτή η πρόταση απευθύνεται σε str8 κυρίως αρσενικά όλων των ηλικιών.. που τους αρέσει να αράζουν με ανοιχτά τα πόδια και να τους τρομπάρει κάποιος/α άλλος/η χαλαρά και με τις ώρες.
κανεις και αλληλομαλακια τυπε η μονο την παιζεις εσυ ;Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση Θα του ρίξω μία ματιά... απλά ήθελα να σας ξεκαθαρίσω, ότι όταν αναφέρομαι σε αυτή τη φάση... θέλω να δω την ευχαρίστηση στον άλλο, ενώ εμένα μου αρκεί το να νιώθω ένα καλό εργαλείο στα χέρια μου, χωρίς να θέλω κάτι παραπάνω.... οπότε αυτή η πρόταση απευθύνεται σε str8 κυρίως αρσενικά όλων των ηλικιών.. που τους αρέσει να αράζουν με ανοιχτά τα πόδια και να τους τρομπάρει κάποιος/α άλλος/η χαλαρά και με τις ώρες.
τυπε μακρια απ τον κωλο μου και ο,τι θελεις κανε...εμενα δεν μου πεφτει λογος
κανεις και αλληλομαλακια τυπε η μονο την παιζεις εσυ ;