podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
[URL unfurl="true"]https://78.media.tumblr.com/7510b2c343acd0047a0cdc4ee48a351a/tumblr_otr9lelC391w75vcto1_540.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Μας εχεις κατακαβλωσει ρε συ.....Τι ανεβαζεις?Απιστευτες εικονες
γεμησε πουστρακια το σαιτ,ειδαν ότι εδώ μεσα παιζει ψωλαρια και μπηκαν μπας και κανουν καμια αρπαχτη.Μαγκες αρεσει σε κανεναν να βλεπουμε τσοντες με μουνια σπιτι μου η σπιτι σου και να τις βαραμε και αν θελει καποιος γουσταρω αλληλομαλακια μεχρι να αδειασουμε..... οποιος θελει ας αφησει τηλ εχεμυθα απλα θελω ηλικιες εως 35 και με εμφανισιμο σωμα... η και ας στειλει και μηνυμα prive....
Και μονο η ιδεα οτι υπαρχουν ατομα που εδω εμσα πανε με πουστρακια,με ξενερωνει απιστευτα...γεμησε πουστρακια το σαιτ,ειδαν ότι εδώ μεσα παιζει ψωλαρια και μπηκαν μπας και κανουν καμια αρπαχτη.
Μας εχεις κατακαβλωσει ρε συ.....Τι ανεβαζεις?Απιστευτες εικονες
ρε μαγκες εμενα μου την επαιζε ενας φιλος ,μου ωραια φαση και του τα εριξα πανω του ... και εγω ψαχνω καποιον να του την παιζω με εχεμυθεια μεχρι 35
δεν αντέχεις το συναγωνισμο?ρε φίλε πες στα ίσια ότι είσαι πουστράκι και θες να ρουφήξεις πούτσα... δεν τα σηκώνουν τα πουστριλίκια οι άντρακλες εδώ. επειδή είσαι νέο μέλος στο λέω...
και άνοιξε κανα δικό σου θρεντ... ανέβασε και φώτο σου.
εδώ τουλάχιστον να ανεβάζεις και καμία φώτο με μαλακία μαζί με τη μαλακία που θες να γράψεις
δεν αντέχεις το συναγωνισμο?