Νέα

Hack-Test Παιχνίδι γνώσεων για να περνάει η ώρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ereunitikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Με πολύ Βασικές γνώσεις , αλλά και με πολύ πονοκέφαλο μπορεί κάποιος να το πάει μέχρι το επίπεδο 5. Από εκεί και πέρα λίγο Δύσκολο αν δεν γνωριζεις κάποια πράγματα. Καλό είναι να ασχοληθείς μαζί του , γιατί μαθαίνεις και δύο πράγματα παραπάνω για τους υπολογιστές .

Επισκέπτης

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το λοιποοοον:

1) Πανδύσκολο το του ερευνητικού φίλου. Έμεινα μαλάκας να κοιτάω την οθόνη από το πρώτο level...

2) Πράγματι πολύ πιο εύκολο το . Έφτασα αμέσως στο 5ο επίπεδο. Μετά βαρέθηκα.

3) Απολύτως πορωτικό το της οχιούλας!! Μου θύμισε πολύ ένα παλαιότερο παιχνίδι klotski.
Μέχρι το 7 άνετα, εκεί όμως κόλωσα. Και για να μην αρωστήσω όπως οι άλλοι φίλοι, έψαξα αμέσως τις λύσεις στο νετ. Κτυπάτε bloxorz στο youtube και υπάρχουν όλες οι λύσεις σε βίντεο μέχρι και το επίπεδο 33!!

OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Το λοιποοοον:

1) Πανδύσκολο το του ερευνητικού φίλου. Έμεινα μαλάκας να κοιτάω την οθόνη από το πρώτο level...

2) Πράγματι πολύ πιο εύκολο το . Έφτασα αμέσως στο 5ο επίπεδο. Μετά βαρέθηκα.

3) Απολύτως πορωτικό το της οχιούλας!! Μου θύμισε πολύ ένα παλαιότερο παιχνίδι klotski.
Μέχρι το 7 άνετα, εκεί όμως κόλωσα. Και για να μην αρωστήσω όπως οι άλλοι φίλοι, έψαξα αμέσως τις λύσεις στο νετ. Κτυπάτε bloxorz στο youtube και υπάρχουν όλες οι λύσεις σε βίντεο μέχρι και το επίπεδο 33!!

1)Το ειναι αρκετα δυσκολο και για καποιον που δεν ξερει html ειναι ακατορθωτο!Εγω σταματησα στο level 11, θα το κοιταξω σημερα καποια στιγμη και ελπιζω να την παλεψω να παω στο επομενο γιατι οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαι περιεργος τι θα ζηταει μετα!!

2)Στο en.hacktest.net σταματησα στο 8-9 level που αρχισε να δυσκολευει αλλα γενικως εχει αλλη φιλοσοφια και δεν μου αρεσε :P

3)Το bloxorz ειναι αρκετα εως πολυ κολληματικο.Στο 15 level κολλησα και μαλλον θα το αφησω για 1-2 μερες και το ξαναπιανω μετα, μην καιω τον εγκεφαλο μου ταυτοχρονα με πολλα τετοια games.Παντως δεν με ψηνει να δω τις λυσεις εκτος και αν κολλησω για μια βδομαδα σε ενα level :P

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Σα να μου θυμίζουν κάτι όλα αυτά :2funny: :2funny:
Δεν τολμώ να το ξαναπιάσω :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ΓΑΜΗΜΕΝΟ 11 LEVEL!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βοηθεια για το 5 level.μονο ενα g δινει ρε παιδια.δεν βγαζω νοημα

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μια βοήθεια ρε παιδιά ... δε μπορώ με τίποτα να βρω το pw για να περάσω το lvl 1 ...  :headbang:

OP
OP
E

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Τι μαλακια ηταν το 11 γαμω το κερατο μου μεσα!!!Αι στο διαολο!12 τωρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom