τύπε μου το μυαλο σου ειναι σαπιο.τι δουλεια κανεις?
Νεκροθαφτης ειναι
τύπε μου το μυαλο σου ειναι σαπιο.τι δουλεια κανεις?
EYΓΕ!!!Δες πως κανουν πιπες οι γυναικες βρυκολακες.(Παντα τετοια και στη Φυλης!).Τυπε συνεχισε! Πολυ καλτιλα λεμε!!
EYΓΕ!!!Δες πως κανουν πιπες οι γυναικες βρυκολακες.(Παντα τετοια και στη Φυλης!).
Ωραια πιπα! Λιγο τα δοντακια με κανανε να σκιαχτω! Αλλα ωραια!!!
Aυτο κανει?1 χαρα τυπε!!!
Αν βρεις κ κατι σε ποδορακια με τετοιο στυλ!!
Καλο μεσημερι! Παω γ μπανιο να βρω καμια βαμπιρελα!!
kavletta ocean τυπε συμφωνω τρελο μουνιΕΥΓΕ!!!.Ειναι μακραν η κορυφαια πρεσβειρα της ακολασιας, της λαγνειας, της ασωτιας, της εκλυσης ηθων, του αχαλινωτου σαρκικου παθους, της ελευθεριοτητας και του ολοκληρωτικου εκμαυλισμου. ΕΥΓΕ!!!
Παραθετω βιντεο με κομμενο κεφαλι πτωματος,βαση της παραγγελιας σας.!!!Τι είναι αυτά ρε......κανά πτώμα....κανά κομμένο κεφάλι κ'έτσι δεν θα ποστάρεις? Αρχίζεις και χαλάς κολλητέ..............
Έτσι ντε(ς)..............Παραθετω βιντεο με κομμενο κεφαλι πτωματος,βαση της παραγγελιας σας.!!!
Θα σου απαντήσουν όπως σου πρέπει,κάνε υπομονή..............εμένα πάντως, αγαπημένο μου παραμένει το να χώνω στον ποπό μου ακρωτηριασμένα μέλη, και κυρίως πατούσες που το μεγεθός τους υπερβαινει το νούμερο σαράντα τρία.... επίσεις, λατρεύω το ισπανικό με βυζία που μόλις αποκόπηκαν από μαστεκτομή.. τι να σας λέω, μοναδική κάβλα μάγκες...
δεν ξέρετε τι χάνετε..
από καιρό τώρα σας έκοψα για άσχετους...