orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
αυτα βλεπουν τα αμερικανακια και εχουν εμπνευση μετα?
Έτσι μπράβο..............
[size=10pt][move]Καιρος να αναφερθουμε και σε ιδιαιτερες αποψεις πανω στη σκοτεινη πλευρα του σεξ.[/move][/size] Αναφερομαστε στον Μαρκησιο Ντε Σαντ οπου η φιλοσοφια του πρεσβευει μια ακραια μορφη διαστροφης και ελευθεριας, η οποια συνδεεται αμεσα με την ηθικη ελευθεριοτητα, και σκοπει στην απεξαρτηση του ατομου απο καθε κατεστημενη νομικη, ηθικη ή θρησκευτικη αρχη με τελικο στοχο την επιτευξη της απολυτης ατομικης ικανοποιησης, που θεωρει ως την ανωτατη αξια. Τα εργα του Μαρκισιου Ντε Σαντ περιεχουν ακραιες μορφες ερωτικων πρακτικων!
Σκηνη του εργου ''Η ηδονη της διαστροφης'' του 1768!!!
Σκηνη του εργου ''Σοδομα και Γομορα'' του 1770!!!
Και ενα συνηθισμενο απογευμα του 1770 εκ Παρισιων στο σαλονι του Μαρκισιου Ντε Σαντ!!!Καιρος??? Νομιζω αναφερεσαι συνεχεια!!!
Και ενα συνηθισμενο απογευμα του 1770 εκ Παρισιων στο σαλονι του Μαρκισιου Ντε Σαντ!!!
Μαλλον προτιμας να εισαι το τελευταιο βαγονι!!!Ωραια τρενακι τυπε! Αρκει να μην ειμαι στη μεση! Ή να μην ειμαι η μηχανη!
το γνωστο τρενακι της χαραςΚαι ενα συνηθισμενο απογευμα του 1770 εκ Παρισιων στο σαλονι του Μαρκισιου Ντε Σαντ!!!
Eγω παντως θελω την αφέντρα!!!το γνωστο τρενακι της χαρας
δεν μπορω να καταλαβω ποιος παιρνει ποιον
ενημερομενος ε? μολις το διαβασα στην βικιδυστυχώς για τον Μαρκήσιο (ευτηχώς για τους γύρω του ) αυτά που περιγράφει δεν τα έζησε ποτέ.
πέρασε το περισσότερο της ζωής του σε φυλακές και τρελάδικα..
η μεγαλύτερη κρεπάλη που χάρηκε πριν τον χώσουν για τα καλά μέσα ήταν να δώσει κάτι δηλιτηριασμένα κουλουράκια σε πόρνες...
υγ
μεγάλο μυστήριο αν ενέκρινε αυτά που έγραφε, η απλά περιέγραφε την φρίκη προς αποφυγή της όπως έλεγε.
ενημερομενος ε? μολις το διαβασα στην βικι
δικε μουτι λες ρε...ποιο wiki και τέτοια...
έχω αφιερώσει τα νιάτα μου στο sade..
και πως γινεται να εισαι αριστερος σαδιστης?τι λες ρε...ποιο wiki και τέτοια...
έχω αφιερώσει τα νιάτα μου στο sade..
και πως γινεται να εισαι αριστερος σαδιστης?
ε καλα το ιδιο μου φαινεται εμενααναρχοάπλυτος είμαι τύπε...
ε καλα το ιδιο μου φαινεται εμενα
αλλα εσεις δεν ειστε εναντια στην εξουσια ?