orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Ρουμανες εκφιλες και ανωμαλες απο χωριο!!!"Ρουμούνες",θέλουμε...............
Ρουμανες εκφιλες και ανωμαλες απο χωριο!!!"Ρουμούνες",θέλουμε...............
Kαι τις κλασικες Ρουμανες.........ΠΑΝΤΑ!!!!Ρουμανες εκφιλες και ανωμαλες απο χωριο!!!
Kαι τις κλασικες Ρουμανες.........ΠΑΝΤΑ!!!!
Mαλλον αρρωστοι θα ειμαστε. Χρειαζομαστε αμεση θεραπεια μιας Γιαπωνεζας νοσοκομας!
Αχχχχχχχ,,,,,,,,τι γλυκούλα..............Mαλλον αρρωστοι θα ειμαστε. Χρειαζομαστε αμεση θεραπεια μιας Γιαπωνεζας νοσοκομας!
[xvideos]]
Mαλλον αρρωστοι θα ειμαστε. Χρειαζομαστε αμεση θεραπεια μιας Γιαπωνεζας νοσοκομας!
[xvideos]]
Πιο ευχαριστημενος εισαι στο νεκροταφειο! Δες φωτο που τραβηξα σημερα!!!Τύπε σε τέτοιο νοσοκομείο γίνεσαι καλά η ταξιδεύεις [τουλαχιστον ευχαριστημένος];
Πιο ευχαριστημενος εισαι στο νεκροταφειο! Δες φωτο που τραβηξα σημερα!!!
Σωστος!Εχει παντα πρωτο πραμα.Αναπληρωνω τον μακαριτη!!!εκει χτυπας τα μουνακια τις χηρες
Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών,ψηλέ μου?Πιο ευχαριστημενος εισαι στο νεκροταφειο! Δες φωτο που τραβηξα σημερα!!!
Aκριβως! Μερος συμπονιας,ευσπλαχνιας, και αγαπης εις τον πλησιον, αλλα και αφεσης αμαρτιων!Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών,ψηλέ μου?
H κυριακη ηταν για vampires! AMNEZIA.......... ;)orgasmo_nero να φανταστώ ότι,δεν αντιστάθηκες στον πειρασμό της Κυριακής και ενέδωσες στην μεγάλη των Ρουμούνων σχολή?
H κυριακη ηταν για vampires! AMNEZIA.......... ;)
Σωστα! Εφοσον η Ρουμανα ειναι απο Τρανσυλβανια (και vampire),ενοητε οτι προηγειται ο orgasmo nero. (O κυριαρχος των Βαλκανιων)!!!χαχαχαχαχα εγώ ζεστενόμουν και η αγαπητή Ρουμούνα προσφέρθηκε να με βοηθήσει με ένα χαλαρωτικό μασάζ
Υ.Γ δεν μπορούσα να δεχθώ την πρόταση της μιας και είσαι πιο παλιός από εμένα ;)
H γοητεια των Ρουμανικων Vampire ειναι μοναδικη!!!... εγώ ζεστενόμουν και η αγαπητή Ρουμούνα προσφέρθηκε να με βοηθήσει με ένα χαλαρωτικό μασάζ
H γοητεια των Ρουμανικων Vampire ειναι μοναδικη!!![/URL]