orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Ρουμανες εκφιλες και ανωμαλες απο χωριο!!!"Ρουμούνες",θέλουμε...............![]()
![cybergoth_girls_31.jpg](https://3.bp.blogspot.com/_mmBw3uzPnJI/TK84FH_dMbI/AAAAAAABqQc/sZmoDGAkNB8/s1600/cybergoth_girls_31.jpg)
Ρουμανες εκφιλες και ανωμαλες απο χωριο!!!"Ρουμούνες",θέλουμε...............![]()
Kαι τις κλασικες Ρουμανες.........ΠΑΝΤΑ!!!!Ρουμανες εκφιλες και ανωμαλες απο χωριο!!!
Mαλλον αρρωστοι θα ειμαστε. Χρειαζομαστε αμεση θεραπεια μιας Γιαπωνεζας νοσοκομας!
Αχχχχχχχ,,,,,,,,τι γλυκούλα..............Mαλλον αρρωστοι θα ειμαστε. Χρειαζομαστε αμεση θεραπεια μιας Γιαπωνεζας νοσοκομας!
[xvideos]]
Mαλλον αρρωστοι θα ειμαστε. Χρειαζομαστε αμεση θεραπεια μιας Γιαπωνεζας νοσοκομας!
[xvideos]]
Πιο ευχαριστημενος εισαι στο νεκροταφειο! Δες φωτο που τραβηξα σημερα!!!Τύπε σε τέτοιο νοσοκομείο γίνεσαι καλά η ταξιδεύεις [τουλαχιστον ευχαριστημένος];
Πιο ευχαριστημενος εισαι στο νεκροταφειο! Δες φωτο που τραβηξα σημερα!!!
![]()
Σωστος!Εχει παντα πρωτο πραμα.Αναπληρωνω τον μακαριτη!!!εκει χτυπας τα μουνακια τις χηρες![]()
![]()
Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών,ψηλέ μου?Πιο ευχαριστημενος εισαι στο νεκροταφειο! Δες φωτο που τραβηξα σημερα!!!
![]()
Aκριβως! Μερος συμπονιας,ευσπλαχνιας, και αγαπης εις τον πλησιον, αλλα και αφεσης αμαρτιων!Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών,ψηλέ μου?![]()
H κυριακη ηταν για vampires! AMNEZIA.......... ;)orgasmo_nero να φανταστώ ότι,δεν αντιστάθηκες στον πειρασμό της Κυριακής και ενέδωσες στην μεγάλη των Ρουμούνων σχολή?![]()
H κυριακη ηταν για vampires! AMNEZIA.......... ;)
Σωστα! Εφοσον η Ρουμανα ειναι απο Τρανσυλβανια (και vampire),ενοητε οτι προηγειται ο orgasmo nero. (O κυριαρχος των Βαλκανιων)!!!χαχαχαχαχα εγώ ζεστενόμουν και η αγαπητή Ρουμούνα προσφέρθηκε να με βοηθήσει με ένα χαλαρωτικό μασάζ
Υ.Γ δεν μπορούσα να δεχθώ την πρόταση της μιας και είσαι πιο παλιός από εμένα ;)
H γοητεια των Ρουμανικων Vampire ειναι μοναδικη!!!... εγώ ζεστενόμουν και η αγαπητή Ρουμούνα προσφέρθηκε να με βοηθήσει με ένα χαλαρωτικό μασάζ![]()
H γοητεια των Ρουμανικων Vampire ειναι μοναδικη!!!
[/URL]![]()
![]()