canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αν και γεννήθηκα σχεδόν το 86 πάντα έκανα παρέα με πολύ μεγαλύτερους μου οπότε κάτι ξέρω...
τίποτα...η μόνη διαφορά είναι ότι οι τότε έλληνες είχαν πολύ χαμηλότερο επίπεδο από τους σημερινούς νέους.
και ο λόγος ?
μα η πληροφόρηση....
άνθρωποι και ιδέες που το 80 θα φανατίζανε κόσμο, σήμερα (για τους νέους πάντα) θα θεωρούνταν επιεικώς αδιάφοροι και κομπογιανίτες......
από πολιτικούς μέχρι καλλιτέχνες.
αν υπάρχει κάτι άφθονο σε αυτή την εποχή είναι η πληροφορία....
μεγάλο όπλο για να ανοίξει μυαλά αλλά φυσικά έχει και τις παγίδες της.
σε τελική θεωρώ πολύ καλλίτερη αυτή την εποχή μόνο και μόνο γιατί σιγά σιγά οι άνθρωποι γίνονται στυγνοί ρεαλιστές....(λόγο overdose πληροφοριών)
θέλω να πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια, θρησκείες και πολιτικές ιδεολογίες (και κάθε κατάλληπο και νοοτροπία του σάπιου ελληνικού παρελθόντος) θα έχουν καταρεύσει...(η δήλωση της ημέρας)
τίποτα...η μόνη διαφορά είναι ότι οι τότε έλληνες είχαν πολύ χαμηλότερο επίπεδο από τους σημερινούς νέους.
και ο λόγος ?
μα η πληροφόρηση....
άνθρωποι και ιδέες που το 80 θα φανατίζανε κόσμο, σήμερα (για τους νέους πάντα) θα θεωρούνταν επιεικώς αδιάφοροι και κομπογιανίτες......
από πολιτικούς μέχρι καλλιτέχνες.
αν υπάρχει κάτι άφθονο σε αυτή την εποχή είναι η πληροφορία....
μεγάλο όπλο για να ανοίξει μυαλά αλλά φυσικά έχει και τις παγίδες της.
σε τελική θεωρώ πολύ καλλίτερη αυτή την εποχή μόνο και μόνο γιατί σιγά σιγά οι άνθρωποι γίνονται στυγνοί ρεαλιστές....(λόγο overdose πληροφοριών)
θέλω να πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια, θρησκείες και πολιτικές ιδεολογίες (και κάθε κατάλληπο και νοοτροπία του σάπιου ελληνικού παρελθόντος) θα έχουν καταρεύσει...(η δήλωση της ημέρας)