Καπου Μαρτης 1980. Ριζουπολη... Απολλων - Ολυμπιακός. Ο Καρούλιας έπαιζε ακομα στον Απολλωνα. Το σκορ 1-1 και ακυρώνουν σαν οφσαιντ γκολ του Ολυμπιακου νομίζω του Καλτσα. Μαζεμενοι εμείς στο πεταλο που είναι προς την μερια του Αμαρουσιου. Δυστυχως δεν θυμαμαι πια ονοματα Μονο τον Θρυλικο Αττλιο με την τρομπετα του, καποιον Τασσο με μια σφυριχτρα να δινει το συνθημα και το Θρυλικο Δαβουρλή. Οι παλιοι σιγουρα θα τον θυμουνται, και το παρατσουκλι του ητανε Δαβουρλης λογω της ομοιοτητας του Με τον Δαβουρλη το ποδοσφαιριστη μας. Νομίζω πεθανε οπως φυσικα εχει πεθανει και ο Δαβουρλης. Με την ακυρωση του γκόλ του Ολυμπιακου (αν θυμαμαι καλα ητανε πραγματι οφσαιντ) γινεται μια ανακατοσουρα στη θυρα 7,.... θα μπουμε μεσα και λοιπες παπαριες.... και καποια στιγμη ερχεται κοντα στο τερμα ο Βαμβακουλας και κανει νευμα πονηρα-πονηρα με το χερι του... Μπειτε μεσα... Οι εφημεριδες γραψανε οτι το έκανε ο τερματοφυλακας μας ο Αρβανιτης. Ομως εγω δεν ειδα τετοιο πραγμα απο αυτον, παρα μονο απο τον Βαμβακουλα. Ακουω λοιπον καποια στιγμη τον Δαβουρλη να λεει "Χασαμε που χασαμε το πρωταθλημα, ας μπουμε μεσα" Να σημειωσω οτι Δαβουρλης δεν ητανε χουλιγκανος με την εννοια που αποδιδομε σημερα, αλλα ηταν ενα φανατικος οπαδος, ζουσε μονο για τον Ολυμπιακο, αλλα με IQ ραδικιου. Μπουκαρουμε λοιπον και αρχιζουμε να κουναμε τα καγκελα... ε-οπ, ε-οπ, ε-οπ... Καποια στιγμη λοιπον τα καγκελα υποχωρουν και μπουκαρουμε μεσα... Με τον που παω να μπω μεσα βλεπω την Δαβουρλη και την κανει προς τα πισω. Γυριζω να δω πισω και βλεπω τον Ατιλιο να ειναι τερμα πανω στο πεταλο, και τον Τασσο εξαφανισμενο, οποτε την κανω και εγω προς τα πισω. Μπουκαρανε καμια 20αρια μεσα και στην κυριολεξια οργωσανε το γηπεδο. Σπασανε τα δοκαρια και τα εσερναν στον χλοοταπητα σαν τρακτερ καταστρεφοντας τον. Βεβαια καποι στιγμη ανασυνταχτηκε η αστυνομια και παρελαβαν τους τυπους που ειχαν μπουκαρει και εφαγαν το ξυλο της χρονιας τους. Η πλακα ητανε οτι ενγκλωβιστηκανε μεσα στο γηπεδο διοτι τα καγκελα μετα που σταματησαν να τα σπρωχνουν 200-300 ατομα ξαναγυρισαν στην θεση τους. Για την ιστορια ... ο Ολυμπιακος τιμωρηθηκε με 3 αγωνιστικες μακρυα απο το Καραισκακη (επαιξε στην Χαλκιδα)αλλα τελικα κατεκτησε το πρωταθλημα εκεινη την χρονια κερδιζοντας στο Μπαραζ τον Αρη με 2-0. (Ηταν τοτε που οι οποαδοι του Μπαοκ σηκωσαν πανο υπερ του Ολυμπιακου !!!!!!