koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
γηπεδο πας τυπε?εγω εχω μια απορια να μου απαντησουν οι συνδεσμιτες καθε ομαδας.
με το χερι στην καρδια, ποσους ξερουν που να εχουν την ιδια ψυχουλα να τσακωθουν μονοι τους σε συγκριση με την αντριλα που βγαζουν μεσα στο μπουλουκι. και επισης σε ποια λογικη μεσα στο μυαλο τους στηριζουν το φυσιολογικο της πραξης να δερνονται και να δερνουν λογω...κασκολ.
γηπεδο πας τυπε?
για παιδι του πεταλου δεν σε κοβωαπο αυτα που ρωταω τι καταλαβαινεις?
για παιδι του πεταλου δεν σε κοβω
παρα πολλοι ειναι τυπε.εσυ που χαλαστηκες δεν μας ειπες?α μπραβο. κανε και ενα κοπο να απαντησεις αμα θες.
παρα πολλοι ειναι τυπε.εσυ που χαλαστηκες δεν μας ειπες?
ναι ειναι λιγοι και καλοιδε χαλαστηκα πουθενα. ερωτηση εκανα και δεν βλεπω και ειλικρινη απαντηση. δεν ειναι παρα πολλοι.
Thanks αλλά δεν είναι αυτό. Ένα σύνθημα "Βούλγαροι κομπλεξικοί της μαμάς σας το μουνί" ήταν από εκείνο το αφιέρωμα στο MAX. Τες πα.ελα αντισθενη τσιμπα την για παρτη σου!!
Thanks αλλά δεν είναι αυτό. Ένα σύνθημα "Βούλγαροι κομπλεξικοί της μαμάς σας το μουνί" ήταν από εκείνο το αφιέρωμα στο MAX. Τες πα.
αυτη ειναι απλα δεν ειναι η κλασσικη κοιτα την καλυτεραThanks αλλά δεν είναι αυτό. Ένα σύνθημα "Βούλγαροι κομπλεξικοί της μαμάς σας το μουνί" ήταν από εκείνο το αφιέρωμα στο MAX. Τες πα.