brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.785
- Πόντοι
- 2.606
1986 υποταγη σε αυτους που σας βαφτισαν λαγους
αυτος σας βαφτισε λαγους
1986 υποταγη σε αυτους που σας βαφτισαν λαγους
Καλα ρε κανα γηπεδο δεν πατε να δειτε αμα εχει κλεισει η οχι η στρατια?Μετα τα γεγονοτα της παιανιας εκλεισε οπως και παρα πολλοι συνδεσμοι εκεινη την εποχη.----
φιλε δεν ξερω μετα το 1999 εκοψα το γηπεδο, νομιζω ισως θπαρχει ακομα.
ένα σκηνικο που μου ηρθε στο μυαλο τωρα δεσιμο λιοφαγου από ασφαλεια μεσα στο συνδεσμο πριν παιχνιδι με εθνικο ¨) ¨)....
χωρις λογο μαλλον προληπτικα
αυτος σας βαφτισε λαγους
φιλε εκοψα το γηπεδο γιατι...
-δουλεια
-ειδα σκηνικα σε συνδέσμους που δεν μου αρεσαν αν το καταλαβαίνεις εχει καλως
-ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ εχασα παρεα που πηγαινα γηπεδο....αν κ πολλες φορες εχω παει σολο κ εκδρομες
-βαρεθηκα τα ΦΛΩΡΙΑ....που δεν εζησαν πετρινα χρονια, κ στην παραμικρη ηττα βριζουν κ τα βαζουν με ολους...
να μην ξερουν ότι κ ένα πρωταθλημα να χασουμε δεν χαθηκε ο κοσμος....
-ΦΛΩΡΙΑ 2 που αρχισαν να πανε γηπεδο μονο όταν ολυμπιακος ηταν 1....
-φλωρια ν.3 γηπεδο με γκομενα για εφε κτλ....
φιλε εκοψα το γηπεδο γιατι...
-δουλεια
-ειδα σκηνικα σε συνδέσμους που δεν μου αρεσαν αν το καταλαβαίνεις εχει καλως
-ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ εχασα παρεα που πηγαινα γηπεδο....αν κ πολλες φορες εχω παει σολο κ εκδρομες
-βαρεθηκα τα ΦΛΩΡΙΑ....που δεν εζησαν πετρινα χρονια, κ στην παραμικρη ηττα βριζουν κ τα βαζουν με ολους...
να μην ξερουν ότι κ ένα πρωταθλημα να χασουμε δεν χαθηκε ο κοσμος....
-ΦΛΩΡΙΑ 2 που αρχισαν να πανε γηπεδο μονο όταν ολυμπιακος ηταν 1....
-φλωρια ν.3 γηπεδο με γκομενα για εφε κτλ....
σορυ αλλα τον υποβρυχιο στην φωτο που τον βλεπειςτα αδέρφια βουκελατοι απ το Αιγάλεω ηταν πραγματικά εμβληματικές μορφές Καυτατζόγλειο με Ηρακλή ο ψηλός μπαίνει πρώτος από όλους και βρέχει πέτρες κι αυτος να χορεύει μόνος του στον κόσμο τουεδω δίπλα στον υποβρύχιο και τον τολη
καποιο λαθος κανεις την μπερδευεις με αλλη ..λογω ηλικιας εννοω ...το ανασα με βουκελατους το παλιο που λες δεν το εχει προλαβει ..ηταν πολυ μικρη τοτεφοβερο ατομο ,εσκαγε στο πρωτο χωρις ανασα με τους βουκελατους ,εγινε σε ευχαριστω για την απαντηση...
ξεχασες να ναφερεις το συνθημα που εν χωρο τραγουδαγαμε για αρκετη ωρα εκεινο το βραδυκαραισκακη 1994 <τα 24 πανο> τοτε που εκανε απεργια ο ησαπ και ακουστηκε το ωχχχχχ απο τους βαζελους και ενα καραισκακη να φωναζει στα καπακια ΕΞΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ..
η στρατια δεν εκλεισε λογω παιανιας ..και ο μανωλης και ο νικος ..δωσανε αλλου προταιρεοτητα ..και καπου εκει οι τιτλοι τελους δεν αργησαν να ερθουν ..υπηρχαν και αλλα προβληματα ομως που δεν ειναι της παρουσης ..Καλα ρε κανα γηπεδο δεν πατε να δειτε αμα εχει κλεισει η οχι η στρατια?Μετα τα γεγονοτα της παιανιας εκλεισε οπως και παρα πολλοι συνδεσμοι εκεινη την εποχη.
στην φωτο απο χαριλαου ..ενας δικος μας ..απο ηλιουπολη εννοω ο αλεξης ..συγχωρεμενος τωρα ..να ειναι καλα εκει που ειναι ...σκαρφαλωμενος στα καγκελα απλωνει το πανο μας ...ηλιουποληχαριλαου 97-τουμπα 98
ο μεντορας μου.και γαμω τα παληκαρια ο κωστας.σορυ αλλα τον υποβρυχιο στην φωτο που τον βλεπεις
αν εννοεις δεξια αυτον με την ερυθρολευκη ειναι ο κωστας ο " βουλγαρος " απο αιγαλεω
τι είπα ο ανθρωπας ; ήμουν απο κινητό την είδα φευγαλέα την φωτοσορυ αλλα τον υποβρυχιο στην φωτο που τον βλεπεις
αν εννοεις δεξια αυτον με την ερυθρολευκη ειναι ο κωστας ο " βουλγαρος " απο αιγαλεω
εδω με το ανοιχτο μαυρο πουκαμισο και το μουστακι μιας και εγινε λογος γι αυτοντι είπα ο ανθρωπας ; ήμουν απο κινητό την είδα φευγαλέα την φωτο
η στρατια δεν εκλεισε λογω παιανιας ..και ο μανωλης και ο νικος ..δωσανε αλλου προταιρεοτητα ..και καπου εκει οι τιτλοι τελους δεν αργησαν να ερθουν ..υπηρχαν και αλλα προβληματα ομως που δεν ειναι της παρουσης ..
και δεν χρειαζετε να αναλυθουν εδω ..οποιος ασχολιοταν εκεινη την εποχη με τα συνδεσμιακα γνωριζει