Νέα

H παλιά Θύρα 7

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 209K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.785
Πόντοι
2.606
1986 υποταγη σε αυτους που σας βαφτισαν λαγους
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αυτος σας βαφτισε λαγους
tragiaska_4.jpg

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
----
φιλε δεν ξερω μετα το 1999 εκοψα το γηπεδο, νομιζω ισως θπαρχει ακομα.
ένα σκηνικο που μου ηρθε στο μυαλο τωρα δεσιμο λιοφαγου από ασφαλεια μεσα στο συνδεσμο πριν παιχνιδι με εθνικο ¨) ¨)....
χωρις λογο μαλλον προληπτικα
Καλα ρε κανα γηπεδο δεν πατε να δειτε αμα εχει κλεισει η οχι η στρατια?Μετα τα γεγονοτα της παιανιας εκλεισε οπως και παρα πολλοι συνδεσμοι εκεινη την εποχη.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
φιλε εκοψα το γηπεδο γιατι...
-δουλεια
-ειδα σκηνικα σε συνδέσμους που δεν μου αρεσαν αν το καταλαβαίνεις εχει καλως
-ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ εχασα παρεα που πηγαινα γηπεδο....αν κ πολλες φορες εχω παει σολο κ εκδρομες
-βαρεθηκα τα ΦΛΩΡΙΑ....που δεν εζησαν πετρινα χρονια, κ στην παραμικρη ηττα βριζουν κ τα βαζουν με ολους...
να μην ξερουν ότι κ ένα πρωταθλημα να χασουμε δεν χαθηκε ο κοσμος....
-ΦΛΩΡΙΑ 2  που αρχισαν να πανε γηπεδο μονο όταν ολυμπιακος ηταν 1....
-φλωρια ν.3 γηπεδο με γκομενα για εφε κτλ....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
-δουλεια
-ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ εχασα παρεα που πηγαινα γηπεδο....αν κ πολλες φορες εχω παει σολο κ εκδρομες
-βαρεθηκα τα ΦΛΩΡΙΑ....που δεν εζησαν πετρινα χρονια, κ στην παραμικρη ηττα βριζουν κ τα βαζουν με ολους...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.785
Πόντοι
2.606
ο Τσακ νορις ειναι ο μοναδικός που ειχε δει τον λιοφαγο να φοράει κασκόλ  :grin:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
-δουλεια

:hi:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
τα αδέρφια βουκελατοι απ το Αιγάλεω ηταν πραγματικά εμβληματικές μορφές Καυτατζόγλειο με Ηρακλή ο ψηλός μπαίνει πρώτος από όλους και βρέχει πέτρες κι αυτος να χορεύει μόνος του στον κόσμο του
%CE%92%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%B4%CE%B9.jpg
εδω δίπλα στον υποβρύχιο και τον τολη
  σορυ αλλα τον υποβρυχιο στην φωτο που τον βλεπεις  :think: :think:

αν εννοεις δεξια αυτον με την ερυθρολευκη ειναι ο κωστας ο " βουλγαρος " απο αιγαλεω

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
φοβερο ατομο ,εσκαγε στο πρωτο χωρις ανασα με τους βουκελατους ,εγινε σε ευχαριστω για την απαντηση... :hi:
  καποιο λαθος κανεις την μπερδευεις με αλλη ..λογω ηλικιας εννοω ...το ανασα με βουκελατους το παλιο που λες δεν το εχει προλαβει ..ηταν πολυ μικρη τοτε

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
καραισκακη 1994 <τα 24 πανο> τοτε που εκανε απεργια ο ησαπ και ακουστηκε το ωχχχχχ απο τους βαζελους και ενα καραισκακη να φωναζει στα καπακια ΕΞΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ..
ξεχασες να ναφερεις το συνθημα που εν χωρο τραγουδαγαμε για αρκετη ωρα εκεινο το βραδυ

το κρατικο στην νικαια εφημερευει σημερα ...

εκεινη την ωρα τραγουδαγανε συνθημα οταν ακουστηκε απο τα μεγαφωνα οτι ο ηλεκτικος εχει απεργια και ξαφνικα η απολυτη σιωπη ..
λες και τους βγαλανε απο την μπριζα
το μετεπειτα μεχρι τον παλιο  ιπποδρομο ..μεχρι εκει τους ειχαν παει συνοδια οι μπατσοι  και οχι μονο ηταν ολα τα λεφτα ..οι μπατσοι να τα εχουν χαμενα και οι λαγοι ..μην τον ειδατε τον παναη .....

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
Καλα ρε κανα γηπεδο δεν πατε να δειτε αμα εχει κλεισει η οχι η στρατια?Μετα τα γεγονοτα της παιανιας εκλεισε οπως και παρα πολλοι συνδεσμοι εκεινη την εποχη.
η στρατια δεν εκλεισε λογω παιανιας ..και ο μανωλης και ο νικος ..δωσανε αλλου προταιρεοτητα ..και καπου εκει οι τιτλοι τελους δεν αργησαν να ερθουν ..υπηρχαν και αλλα προβληματα ομως που δεν ειναι της παρουσης ..
και δεν χρειαζετε να αναλυθουν εδω ..οποιος ασχολιοταν εκεινη την εποχη με τα συνδεσμιακα  γνωριζει

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
χαριλαου 97-τουμπα 98
στην φωτο απο χαριλαου ..ενας δικος μας ..απο ηλιουπολη εννοω ο αλεξης ..συγχωρεμενος τωρα ..να ειναι καλα εκει που ειναι ...σκαρφαλωμενος στα καγκελα απλωνει το πανο μας ...ηλιουπολη

ηταν ωραια ημερα με αρκετο μπαχαλο η συγκεκριμενη ..ειχαμε μπει 1 πουλμαν στο γηπεδο

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36

αν εννοεις δεξια αυτον με την ερυθρολευκη ειναι ο κωστας ο " βουλγαρος " απο αιγαλεω
ο μεντορας μου.και γαμω τα παληκαρια ο κωστας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.785
Πόντοι
2.606

:2funny: τι είπα ο ανθρωπας ; ήμουν απο κινητό την είδα φευγαλέα την φωτο  :grin:

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
η στρατια δεν εκλεισε λογω παιανιας ..και ο μανωλης και ο νικος ..δωσανε αλλου προταιρεοτητα ..και καπου εκει οι τιτλοι τελους δεν αργησαν να ερθουν ..υπηρχαν και αλλα προβληματα ομως που δεν ειναι της παρουσης ..
και δεν χρειαζετε να αναλυθουν εδω ..οποιος ασχολιοταν εκεινη την εποχη με τα συνδεσμιακα  γνωριζει

και ομως για την παιανια εκλεισε η στρατια...τωρα γιατι δεν ξανα ανοιξε!!!τρεχα γυρευε

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
:thumbsup:
Και επειδή οι Ολυμπιακοί έχουμε και κάποιο επίπεδο, το παραπάνω απόσπασμα είναι απ' την πολύ καλή ταινία-ντοκιμαντέρ, cinéma vérité φάση της Εύα Στεφανή με τίτλο "Αθήναι".
Καταγράφει τη ζωή στο σταθμό Λαρίσης, με επίκεντρο κάποιους μόνιμους κατοίκους (άστεγους) εκεί.
Πάρα πολύ ενδιαφέρον - αξίζει να το δείτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom