Νέα

H παλιά Θύρα 7

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 209K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
βρε μαιντανε εσυ ουτε που προλαβες μετακινισεις οπαδων τι ασχολεισε με αυτα..πες μας για την 2η βαρδια για φυλης τι γινεται και τα υπολοιπα τα ξερουμε εμεις καλυτερα...
Eνω εσυ Ρε Τραχανοπλαγια οι Σολες που εχεις Αλλαξει απο το πολυ Τρεξιμο και τις Μετακινησεις σου μεσα στα Στενα για να Κρυφτεις!!...Οσο για τις βαρδιες στη Φυλης,και οι 3 βαρδιες εχουν καλο..Υλικο ;)λιγο Ψαξιμο θελει αδερφε!!

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
298
Πόντοι
26
φυσιολογικο ειναι να μην εχουν την ιδια δυναμικη με το παρελθον.μεγαλωσαν αρκετα καποιοι παλιοι,καποιοι πολλοι περισσοτεροι δεθηκαν,φυγαμε απο το οακα και πλεον δεν υπαρχει αντιπαλος οπαδος κοντα μας και δεν υπαρχει ανταγωνισμος στο πρωταθλημα.οι νεοι ολυμπιακοι,οι 25αρηδες δλδ,δε θεωρουν αντιπαλο το βαζελο ή το χανουμη.ισως να εχουν και δικιο...

δεν υπαρχουν μετακινησεις αυτος ειναι ο βασικος λογος
ας γινει κανας τελικος οακα και θα καει το πελεκουδι  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Tι ναι τουτοι ρε.Σαν τον αλλον που μου εστειλε τους μπραβους του μαρινακη  :2funny:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Τύποι μην τσακώνεστε.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ !!

:orchestra:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
δεν υπαρχουν μετακινησεις αυτος ειναι ο βασικος λογος
ας γινει κανας τελικος οακα και θα καει το πελεκουδι  :grin:
η γνωμη μου ειναι πως το καραισκακης εκανε τη μεγαλυτερη ζημια.ειμασταν πολυ καλυτερα στο σταδιο και κυριως,καθε σκ και μεσβδομαδα εξω απο τα σπιτια τους.ο πειραιας δεν εχει ανταγωνισμο :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η γνωμη μου ειναι πως το καραισκακης εκανε τη μεγαλυτερη ζημια.ειμασταν πολυ καλυτερα στο σταδιο και κυριως,καθε σκ και μεσβδομαδα εξω απο τα σπιτια τους.ο πειραιας δεν εχει ανταγωνισμο :)
και πριν το σταδιο,στο παλιο καραισκακη εισασταν και μια χαρα ξυλο παιζαμε.Η αληθεια ειναι οτι τοτε απο τους παλιους ειχαμε μαζεψει πολυ ξυλο.

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Eνω εσυ Ρε Τραχανοπλαγια οι Σολες που εχεις Αλλαξει απο το πολυ Τρεξιμο και τις Μετακινησεις σου μεσα στα Στενα για να Κρυφτεις!!...Οσο για τις βαρδιες στη Φυλης,και οι 3 βαρδιες εχουν καλο..Υλικο ;)λιγο Ψαξιμο θελει αδερφε!!
αυτα που εχω προλαβει οπαδικα εγω μικρε τουρκοσπορε δεν προκειται να τα ζησεις ποτε σου.ειδικα σε δικου σου εχω λιωσει αρκετες σολες παπουτσιων μου στο κεφαλι τους εποχη πριν γκρεμισετε το τζαμι αλλα και μετα..εσυ τοτε πρεπει να ησουνα νηπιο-προνηπιο και σε ειχανε στο καρεκλακι ακομα στο πισω μερος του αμαξιου  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αυτα που εχω προλαβει οπαδικα εγω μικρε τουρκοσπορε δεν προκειται να τα ζησεις ποτε σου.ειδικα σε δικου σου εχω λιωσει αρκετες σολες παπουτσιων μου στο κεφαλι τους εποχη πριν γκρεμισετε το τζαμι αλλα και μετα..εσυ τοτε πρεπει να ησουνα νηπιο-προνηπιο και σε ειχανε στο καρεκλακι ακομα στο πισω μερος του αμαξιου  ;)
Παλια οντως εισασταν αχτυπητοι.Και ειδικα εσυ αν οντως εισαι παλιος ειναι ιεροσυλια να συγκρινεις τα σημερινα σας γιδια.10 θελω στην καθησια μου απο δαυτους.

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Παλια οντως εισασταν αχτυπητοι.Και ειδικα εσυ αν οντως εισαι παλιος ειναι ιεροσυλια να συγκρινεις τα σημερινα σας γιδια.10 θελω στην καθησια μου απο δαυτους.
εσυ ρε τυπε αφου δεν ασχολεισε με τα οπαδικα τα ειπαμε και χθες δεν ασχολεισε δεν πηγαινεις ασχολεισε μονο απο τα σαιτ οτι διαβαζεις..τι πετιεσαι αστο αφου δεν...

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
2 πραγματακια θελω να γραψω μονο κ τελος.

1) οσοι δεν ειστε γαυροι γιατι μπαινετε κ σχολιαζετε καθε λιγο και τους σπατε τ αρχιδια? το θεμα λεγεται παλια θυρα 7 αφηστε να γραψουν να σχολιασουν να ανεβασουν οτι θελουν μεταξυ τους. αν θελετε καζουρα κ μαλακιτσες γραψτε στο νημα του οσφπ του παο κλπ.

και

2) καθομαι και βλεπω κατι σχολια "παλια γαμουσα κ εδερνα εγω τοτε..."
"τωρα οι νεοι ειναι ενα αρχιδι μπροστα μου" "ειχα τρεξει 10 ατομα μια μερα" "αυτα τα παιδακια τα εχω για πρωινο" και αλλες τετοιες μπουρδες
καθομαι κ σκεφτομαι ποιοι απ αυτους που εχω δει με τα ματια μου να γαμανε κ να δερνουν στην πραγματικοτητα θα καθοταν να τα γραφουν αυτα σε ενα φορουμ κ μαλιστα φορουμ για πουτανες. Κ Α Ν Ε Ν Α Σ 
γελαω με οσους αυτοαποθεωνονται στο

αυτα τα ολιγα. αντιο  :hi:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

1) οσοι δεν ειστε γαυροι γιατι μπαινετε κ σχολιαζετε καθε λιγο και τους σπατε τ αρχιδια? το θεμα λεγεται παλια θυρα 7 αφηστε να γραψουν να σχολιασουν να ανεβασουν οτι θελουν μεταξυ τους. αν θελετε καζουρα κ μαλακιτσες γραψτε στο νημα του οσφπ του παο κλπ.

και

"τωρα οι νεοι ειναι ενα αρχιδι μπροστα μου" "ειχα τρεξει 10 ατομα μια μερα" "αυτα τα παιδακια τα εχω για πρωινο" και αλλες τετοιες μπουρδες
καθομαι κ σκεφτομαι ποιοι απ αυτους που εχω δει με τα ματια μου να γαμανε κ να δερνουν στην πραγματικοτητα θα καθοταν να τα γραφουν αυτα σε ενα φορουμ κ μαλιστα φορουμ για πουτανες. Κ Α Ν Ε Ν Α Σ 

:thumbsup:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16

και

εδω δεν εχει φαπιδια,ο καθενας γραφει οτι γουσταρει.τσαμπα μαγκες που λενε, εχεις ακουστα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom