ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Το noname είχε πρωτοανοίξει στα Ταμπούρια και μετα μεταφέρθηκε στην Αγια Σοφια.
Επίσης Victoria στον Κορυδαλλό, σκάγαν πολλοί δικοί σας
Η βικτωρια
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Το noname είχε πρωτοανοίξει στα Ταμπούρια και μετα μεταφέρθηκε στην Αγια Σοφια.
Επίσης Victoria στον Κορυδαλλό, σκάγαν πολλοί δικοί σας
μπραβο ρε μαγκα!!αυτο!!!Το Βαβέλ εννοείς ?
Δεν πολυπήγαινα σε αυτό.μπραβο ρε μαγκα!!αυτο!!!![]()
να υποθεσω και Town?με Taboula Rαsa και τετοια???Δεν πολυπήγαινα σε αυτό.
Βεβαια μάζευε αρκετές γκόμενες,
αλλα εγω ήμουν σε άλλη φύση,
ροκαμπίλι,μηχανές κτλ κτλ.
Απο Πειραιά έσκαγα μύτη στο Φιλος,
Victoria και Τrot.
Οικοδόμος,ακροβάτης... ;)και αλεκος-τσελσι,κι ακης-ουφακι,και μασκας...παλιες καλες εποχες..ολοι μια καλη παρεα.απο παρασκευη βραδυ ανασα με βουκελατους,τα ιδια σαβατοβραδο ή Town πειραια,ή rainbow στην δαφνη..κι απο 2 μεσημερι κυριακης,μοναστηρακι,θησειο-καραισκακη..
και για καποιους απο αττικη ή βικτωρια,metal crane ή μαγο του Οζ αργοτερα...
υ.γκαι prowler καπου εκει πισω αλλα μ αλλο ΄΄ονομα΄΄ γνωστος τοτε στην παρεα της 7...αξεχαστες εποχες,με συγκινηαστε παλιοπαιδα!!!![]()
Οικοδόμος,ακροβάτης... ;)
Ο Ούφο δεν είχε και αδερφό αν θυμάμαι καλά ?
καλα θυμασαι ρε μαγκα..εισαι αντα και πανω λογικα ετσι???Οικοδόμος,ακροβάτης... ;)
Ο Ούφο δεν είχε και αδερφό αν θυμάμαι καλά ?
Rock Palais στο Φαληρο,Paranoid που και που για τον χαβαλένα υποθεσω και Town?με Taboula Rαsa και τετοια???
Τους θυμάμαι στο rainbow,γι αυτο σε ρώτησα.καλα θυμασαι ρε μαγκα..εισαι αντα και πανω λογικα ετσι???
ετσι ρε φιλε...μαγαζια αυθεντικα μιας αλλης εποχης..Rock Palais στο Φαληρο,Paranoid που και που για τον χαβαλέ
Περισσότερο ήμουν στο Κέντρο,
Κάνυον,Ροντέο Όμπρε, Χωρίς Ανάσα,Πιράνχα,
σε ενα στην Καβάλας
rainbow πηγαινα,
Spider στη Γλυφάδα,
ετσι...ειχανε πεσει κατι βρωμοξυλα κι εκει..κατι σπασμενα μπυρο μπουκαλια και τετοια...Τους θυμάμαι στο rainbow,γι αυτο σε ρώτησα.
Ναι κάπου εκει είμαι.
Οπως το είπες,άλλες εποχές.ετσι ρε φιλε...μαγαζια αυθεντικα μιας αλλης εποχης..![]()
Φωκίωνος ?Το Αγκάθι μήπως εννοείς ?ετσι...ειχανε πεσει κατι βρωμοξυλα κι εκει..κατι σπασμενα μπυρο μπουκαλια και τετοια...
απο κεντρο,πιο πολυ αττικη,βικτωρια,πλ αμερικης,κυψελη ειχε ενα γαματο που το χε γαυρος στην φωκιωνος..και crazy,jaky's κτλ
Οπως το είπες,άλλες εποχές.
Επίσης Rebound και ξύλο με Κοστέλλο / Μαρνέζο.
Να πω επίσης οτι στην Victoria είχε σκάσει μύτη ο Lemmy των Μοtorhead
οχι αυτο ηταν χαμηλα αν θυμαμαι καλα...ηταν ενα καφε-μπυραρια πανω στον πεζοδρομο αριστερα οπως ανεβαινεις!!μουρθε!!!Philip Νομιζω... η κανω λαθος???Φωκίωνος ?Το Αγκάθι μήπως εννοείς ?
κουτουβος φιλε μου... ;)Και οι σκορπιονς τυπε...............και πολλα αλλα μικροτερα..........εκεινη η υπογα ηταν μαγικη.....
κουτουβος φιλε μου... ;)
απο κορυδαλλο,αγια βαρβαρα αν δεν κανω λαθος δεν ηταν?
Απο Κυψέλη θυμάμαι το crow και το pique.οχι αυτο ηταν χαμηλα αν θυμαμαι καλα...ηταν ενα καφε-μπυραρια πανω στον πεζοδρομο αριστερα οπως ανεβαινεις!!μουρθε!!!Philip Νομιζω... η κανω λαθος???![]()