Νέα

H karmen και τα φίδια της...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η Κάρμεν69 μέλος του μπουρδελα, μας ενημέρωσε οτι στην δανία υπάρχουν φίδια που τοποθετούνται στα πόδια της γυναίκας και στην συνέχεια ταξιδέυουν στο κορμί της μέχρι τον κόλπο της. Τα φίδια αυτά προκαλούν οργασμό. Κάρμεν ο λόγος σε σένα... ;)

Επισκέπτης
τολμω να ρωτησω...η καρμεν θα τα χωρεσει?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Απο καταβοληs κοσμου  η Ευα  με  φιδι πηγε.....Καθεναs εφ ω εταχθη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ρε παιδια ρε παιδια...να μιλησει η κοπελα πρωτα...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Που είναι η Οχιά ρε παιδιά?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Η Κάρμεν69 μέλος του μπουρδελα, μας ενημέρωσε οτι στην δανία υπάρχουν φίδια που τοποθετούνται στα πόδια της γυναίκας και στην συνέχεια ταξιδέυουν στο κορμί της μέχρι τον κόλπο της. Τα φίδια αυτά προκαλούν οργασμό. Κάρμεν ο λόγος σε σένα... ;)
πώς σας ενημέρωσε? με πμ? γιατί αν είναι με πμ ...τότε μπορεί να μην θέλει να μας πει και εμάς

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το παρόν φόρουμ θα ήταν αν υπήρχε φίδι που να τυλίγεται γύρω από το π@π@ρι και να κάνει τα δικά του.

Χωρίς να παρεκτρέπεται.

Επισκέπτης
μην ειναι βοας..μην ειναι κροταλιας...

Επισκέπτης
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το παρόν φόρουμ θα ήταν αν υπήρχε φίδι που να τυλίγεται γύρω από το π@π@ρι και να κάνει τα δικά του.

Χωρίς να παρεκτρέπεται.

Α δεν ξέρω μπορεί να υπάρχει.. πάντως τα φιδια λεει αρέσκονται στο να γλύφουν και οσο χυνει η γυναίκα τόσο αυτά γλύφουν πιο πολύ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τσολια εχεις ακούσει κάτι σχετικό;
για το δικό μου τον όφι έχω ακουστά και έχω και οπτικά ντοκουμέντα... για τα άλλα τα φίδια τους κροταλίες και τις κατσ' 'λοχιές...

όχι δυστυχώς....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom