θα ηθελα να τοποθετηθω και εγω
Α μου φαινεται πολυ πιθανον οτι οταν υπαρχουν πολλες καταγγελιες κατα συγκεκριμενου να μην ειναι ολες ψευτικες
Β αν καποιος ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ πραγματικα οτι βιασε αλλον αλλη πρεπει να τιμωρηθει ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ και οχι της λογικης της κοινωνιας
Γ μηπως υπαρχουν και χρηματικοι εκβιασμοι του στυλ αν μου δωσεις τοσα δεν θα κανω η θα αποσυρω την καταγγελια η ακομα και το ααντιθετο;
Δ οι δικηγοροι πολλες φορες εκπροσωπουν τον πελατη τους και οχι παντα την αληθεια
Ε δεν ακουω τιποτα για γυναικες κοπελλες και λιγοτερο για ανδρεςπου ΑΥΤΕΣ-ΑΥΤΟΙ την πεφτουν σε εργοδοτες προισταμενους καθηγητες αφεντικα κλπ για προσληψη η ευνοικη μεταχειριση
ΣΤ οπως εχω γραψει και εγω παλια με εξαιρεσεις η νομιμη ηλικια σεξ ειναι τα 15και οχι τα 18 και το διευκρινιζει ο δημητρακοπουλος
με αυη την λογικη οποιοσδηποτε θα μπορουσε να επιδιωξει με ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ να κανει νομιμα ετεροφυλικο σεξ με οποιαδηποτε ανω των 15 ακομα κα με ι κορη πολιτικουεκτος αν εχει σχεση εξαρτησης μαζι της
δεν λεμε αν θα μας αρεσε ας πουμε ενας 60 να κολλησει σε μια 17 αλλα αν ειναι νομιμο
και να πω και καποια πραγματα εκτος της κυριαρχουσας λογικης
1καταγγελουσα
με ειχε φιλησει στο δρομο του ειπα τι ειναι αυτα που κανεις αλλα ΜΕΤΑ πηγα στο δωματιο του και ηξερε οως να ριξει τις αντιστασεις μου και παρα τις αντιρησεις μου με πηδηξε
2 καταγελλων
ειχα παει στο ξενοδοχειο του στο δωματιο του στην πλατεια βαθης και με βιασε
3
καταγγελων
με βιασε και αυτο κρατησε 4 χρονια
τα ανωτερω σας φαινονται λογικα και αληθη;