Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
γαμημενα πουστρακια ρουφουσαν ψωλες και σκονεςκαι τωρα θυμηθηκαν να κανουν καταγγελιες μπας και αρπαξουν κανα φραγκο:angry:
,νομιζουν ειναι εδω Αμερικη με εξωδικαστικους συμβιβασμους και τετοια.

οι λαθρο ειναι κατα 95 τοις εκατο στρακιαπου και ψωνιζονται απο ανηλικοι με τη θεληση τους για φραγκα:vomit:
σκοτωνουν και τους πουστηδες και τους ψυριζουν.
αμεσως οι λαθρολαγνοι της ΝΔ να υπερασπιστουν τα 'προσφυγοπουλα'
:vomit:

:confused::confused::confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

Η είδηση έφτασε, όπως αναμενόταν, και στις πλατείες γύρω από το σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο από όπου φέρεται, σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες που έχουν φτάσει στη Δικαιοσύνη, να «ψάρευε» ανήλικα παιδιά από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν το Μπαγκλαντές αλλά και αλλού, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.
«Είντατε το Λιγνάδη; Το πιάσανε»,

:tooth::tooth:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Η είδηση έφτασε, όπως αναμενόταν, και στις πλατείες γύρω από το σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο από όπου φέρεται, σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες που έχουν φτάσει στη Δικαιοσύνη, να «ψάρευε» ανήλικα παιδιά από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν το Μπαγκλαντές αλλά και αλλού, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.
«Είντατε το Λιγνάδη; Το πιάσανε»,

:tooth::tooth:
:2funny::2funny::2funny:

:confused::confused::confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
θα κανει κονε ο μπουστης στην τούφα θα πλερωσει και προστασία σε είδος :fuck1:

θα του τελειωσει και το αδρενοχρωμιο και σε λιγα χρονια που θα κανει gate out θα εχει γινει σαν το σκήνωμα του βησσαρίωνα. :confused::undecided:

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Καλα γουσταρω παρα πολυ. Γινεται χαμος. Οι κολλητοι του Λιγναδη (Λαζοπουλος, Μαρκουλακης κτλ) πρεπει να εχουν χασει τον υπνο τους. Παντος να δειτε πως στο τελος τιποτα σοβαρο δε θα γινει. Θα μπει φυλακη για 1 χρονο και θα βγει. Θα υπαρξουν εντολες απο πολυ ψηλα να καταδικαστει για να μην υποπτευθει ο κοσμακης αλλα θα κατσει φυλακη λιγο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Καλα γουσταρω παρα πολυ. Γινεται χαμος. Οι κολλητοι του Λιγναδη (Λαζοπουλος, Μαρκουλακης κτλ) πρεπει να εχουν χασει τον υπνο τους. Παντος να δειτε πως στο τελος τιποτα σοβαρο δε θα γινει. Θα μπει φυλακη για 1 χρονο και θα βγει. Θα υπαρξουν εντολες απο πολυ ψηλα να καταδικαστει για να μην υποπτευθει ο κοσμακης αλλα θα κατσει φυλακη λιγο
Κι εγω σου λεω οτι θα τον ξεσκισουνε. Δεν προκειται να τον καλυψει κανενας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγω δεν μπορώ να καταλάβω πως θα καταδικαστεί κάποιος οταν υπάρχει μόνο η μαρτυρία ενος ατόμου, του υποτιθέμενου θυματος.

Γενικως, ειναι δυνατο να καταδικασθεις με μονο στοιχειο μια μαρτυρια.
Αλλά δεν νομιζω οτι θα ειναι ετσι.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
Εγω δεν μπορώ να καταλάβω πως θα καταδικαστεί κάποιος οταν υπάρχει μόνο η μαρτυρία ενος ατόμου, του υποτιθέμενου θυματος.

Χωρις στοιχεια εις βαρος του κατηγορουμενου?¨Η εξαρταται ποιος την κανει(οργανο της ταξης κλπ) ? :confused: :confused: :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Χωρις στοιχεια εις βαρος του κατηγορουμενου?¨Η εξαρταται ποιος την κανει(οργανο της ταξης κλπ) ? :confused: :confused: :confused:
Τι εννοεις "χωρις στοιχεια"? Η μαρτυρια δεν ειναι στοιχειο?
Στα χαμηλοτερης απαξιας αδικηματα μαλιστα, τα μονα στοιχεια (κατι εξυβρισεις π.χ.) ειναι οι μαρτυριες

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056

Στα χαμηλοτερης απαξιας αδικηματα μαλιστα, τα μονα στοιχεια (κατι εξυβρισεις π.χ.) ειναι οι μαρτυριες
Mαρτυρια του θυματος μονο?Ή καποιου που ηταν παρων στο περιστατικο? :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ηθοποιος και σκηνοθετης ηταν ο Λιγναδης, εννοειται οτι θα υπαρχουν δεκαδες φωτο με επωνυμους και πολιτικους μετα τις παραστασεις, δεν καταλαβαινω τι αποδεικνυει αυτο.
Μα δεν ειπε κανεις τιποτα για τις φωτογραφιες επωνυμων με τον Λυγδιαρη. Η αντιμετωπιση του θεματος, που ¨"παιζει" εδω και δεκα μερες, απο την αρμοδια υπουργο, ειναι το κατακριτεο που εκθετει και τον προισταμενο της.
Οχι και "κανενας". Εδω μεσα ολο φωτογραφιες ανεβαζουν για να μας πουν οτι τον ηξεραν οι φωτογραφιζομενοι
Άλλο η απαράδεκτη στάση της Μενδώνη και άλλο οι φωτογραφίες με τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και η χονδροειδής προσπάθεια να καταλογισθεί πολιτική ευθύνη μεσω των φωτο. Αυτό που γίνεται εδώ μέσα δηλαδή. Και όχι μόνον εδώ μέσα.

Οι φωτογραφίες εμφανίζονται από τη στιγμή που η Μενδώνη αρχίζει και λέει ψέμματα.
Μπορεί να μην γνώριζε οτι γαμιέται ο Λιγνάδης αλλά όχι και να λέει "εγώ δεν τον ήξερα".
Εσύ δεν τον ήξερες, ο Κούλης (υποτίθεται) δεν τον ήξερε... και διευθυντή στο εθνικό θέατρο ποιος τον έκανε; Εγώ;

Βδομάδες τώρα υπάρχουν καταγγελίες σε βάρος του και αντί να μπει κανένας εισαγγελέας στο σπίτι του να το κάνει φύλλο και φτερό, έχουμε τη θεούσα με τη στέκα που τον υπερασπίζεται.
Και βγαίνει στη συνέντευξη τύπου χθες και λέει "είναι καλός ηθοποιός και με εξαπάτησε, γιατί εγώ τον είχα πάρει τηλέφωνο και με διαβεβαίωσε ότι είναι καθαρός".
Η Μενδώνη, το γράφω και στην παράθεση, είναι απαράδεκτη. Είτε τον διόρισε αυτή είτε όχι, έπρεπε να τον αναγκάσει να παραιτηθεί μόλις ξέσπασε ο ντόρος. Τον κάλυψε και γιαυτό πρέπει να δώσει λόγο. Τα υπόλοιπα με τις φωτο είναι μικροκομματική σπέκουλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Mαρτυρια του θυματος μονο?Ή καποιου που ηταν παρων στο περιστατικο? :confused: :confused: :confused:
Δυστυχως τις περισσοτερες φορες μονο του θυματος, και ετσι γινονται κατι δίκες που ειναι απλως ο λογος του ενος απεναντι στο λογο του αλλου, και καθεται ο δικαστης να μαντευει ποιος λεει αληθεια

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
To παιχνιδι. ειναι πολυ σοβαρό.και παιζεται και αλλού ..και ψηλά. Και με την ιδια την Μενδώνη , και με την κορη του Μπαμπινιώτη >. και κυρίως εδω κλπ. >.

καλα και παλιοτερα ειχαν σκασει αντιστοιχα σκανδαλα...με κοτερα, κοκες, μοδιστρους, σουσελ, μονδελα κτλ....
η ελλαδα ομως ειναι ακρως ψευτοσυντηρητικη και υποκριτικη χωρα, οποτε θα τα κρυψει κατω απο το χαλι...2-3 θα την πληρωσουν και η ζωη συνεχιζεται...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Εμένα δεν μου αρεσε ο λιγναδης από την αρχή που τον είδα όταν διαφήμιζε τα προμετοχα το '90 :confused:
Χαχαχαχα πού το θυμηθηκες ρε φιλε?
Δεν ξεχνιούνται αυτά τυπε. Εξακολουθουσα να το αποκαλώ προμετοχο. :confused:

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21

Εγω λεω οτι ο Λιγναδης ξερει πολλα για πολλους και θα παιχτει πολυ υπογειο παιχνιδι. Παντα ετσι γινεται. Ειμαι βεβαιος οτι υπαρχουν πολυ δικαστες και πολιτικοι που τρεμουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Εγω λεω οτι ο Λιγναδης ξερει πολλα για πολλους και θα παιχτει πολυ υπογειο παιχνιδι. Παντα ετσι γινεται. Ειμαι βεβαιος οτι υπαρχουν πολυ δικαστες και πολιτικοι που τρεμουν
Ακου που σου λεω. Ερχεται μια στιγμη, που οσους κι αν ξερεις, οση δυναμη κι αν εχεις, καταρρεεις. Και τοτε ουτε φοβιζεις κανεναν, ουτε σε φοβαται κανενας.
Εδω εισαι, κι εδω ειμαι. Θα το δεις. Για κατι τετοιες περιπτωσεις βγηκε η φραση "καμμενο χαρτι".
Αυτα τα ζητηματα, αν εχεις "δυναμη" οπως λες, φροντιζεις να μην βγουν στη φορα.
Αφου βγηκαν στη φορα, σκατα δυναμη ειχες.
Αντε τωρα να τα βγαλεις περα με την ανακριτρια και την εισαγγελεα που θα σε χωσουν μεσα.

• Like
Αντιδράσεις: obi1

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
To παιχνιδι. ειναι πολυ σοβαρό.και παιζεται και αλλού ..και ψηλά. Και με την ιδια την Μενδώνη , και με την κορη του Μπαμπινιώτη >. και κυρίως εδω κλπ. >.

καλα και παλιοτερα ειχαν σκασει αντιστοιχα σκανδαλα...με κοτερα, κοκες, μοδιστρους, σουσελ, μονδελα κτλ....
η ελλαδα ομως ειναι ακρως ψευτοσυντηρητικη και υποκριτικη χωρα, οποτε θα τα κρυψει κατω απο το χαλι...2-3 θα την πληρωσουν και η ζωη συνεχιζεται...
Δεν εχεις και πολυ αδικο.
Τελικα οοοοοοοοολη αυτη η φασαρια, θα φερει μονο τα εξης αποτελεσματα
1) παραιτηση Αδαμοπουλου απο την ομοσπονδια ιστιοπλοιας
2) φυλακιση Λιγναδη
3) Εξορια Φιλιππιδη στα Γιαννινα
4) Διαγραφη Σπυροπουλου απο το ΣΕΗ
5) Φυλακιση εκεινου του βλακα που ηθελε να παντρευτει την 11χρονη
Χεστηκε η φοραδα στ' αλωνι δηλαδη
Τουλαχιστον μπας και φοβηθουν καποιοι απο δω και μπρος και σταματησουν αυτες οι αηδιες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αντε τωρα να τα βγαλεις περα με την ανακριτρια και την εισαγγελεα που θα σε χωσουν μεσα.

Λες να'ναι οι ίδιες που αφήσαν ελεύθερη την καθηγήτρια με τον 13χρονο;:tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom