raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
αφου τον 16 αιωνα δεν ειχε ανακαλυφθει ακομα ο κυκλος....παλιος χάρτης του 15 ή 16 αιώνα
γι αυτο ηταν ετσι οι χάρτες.....
αφου τον 16 αιωνα δεν ειχε ανακαλυφθει ακομα ο κυκλος....παλιος χάρτης του 15 ή 16 αιώνα
τι εννοείς ρε τύπε? δηλαδή τι νομίζανε ότι η κωλοτρυπίδα τους είναι τετράγωνη?αφου τον 16 αιωνα δεν ειχε ανακαλυφθει ακομα ο κυκλος....
γι αυτο ηταν ετσι οι χάρτες.....
τρομερα επιχειρηματα εχουνέχουν τα επιχειρήματα τους, και τα παρουσιάζουν..
Δεν ξέρω τι τρέχει με τους flat earthers , και ποιοι βρίσκονται πίσω από την επαναφορά στη δημοσιότητα, αυτής της αρχαίας θεωρίας..τρομερα επιχειρηματα εχουν
ας πουμε, πως εγω ξερω οτι ο Αρισταρχος ανπλαγκντ ειναι ανθρωπος και οχι ενα ρομποτ;
αφου δεν σε εχω δει απο κοντα, απλα εσυ ισχυριζεσαι οτι εισαι ανθρωπος.
και φωτο να μου στειλεις, μπορει ανετα να ειναι ψευτικη απο τα ιντερνετς.
και αν τυχει και σε δω απο κοντα, πως ξερω οτι δεν προσελαβες εναν ηθοποιο να παριστανει τον αρισταρχο;
Αρα εισαι ρομποτ.
Εγω ειλικρινα πιστευω οτι 9 στους 10 ιντερνετικων φλατερθερς ειναι μεγιστα τρολ με πολυ ελευθερο χρονο που απλα συντηρουν τον μυθο και χαιρονται οταν τσακωνονται με ανυποψιαστους.
Για αυτό το τελευταίο που γράφεις εγώ είμαι βέβαιος, φίλε. Με μια διαφωνία: 10 στους 10 είναι το ποσοστό. Διότι για να πιστεύεις σε τέτοια χοντρή μαλακία πρέπει να είσαι ηλίθιος. Για να μπορείς να υποστηρίξεις με λογικοφανή επιχειρήματα μια τέτοια χοντρή μαλακία πρέπει να είσαι πανέξυπνος. Επειδή δεν μπορεί να είσαι ταυτόχρονα και ηλίθιος και πανέξυπνος, οι αποδεδειγμένα πανέξυπνοι (για το λόγο που αναφέρω) φλατέρθερς, δεν μπορεί παρά να τρολάρουν.τρομερα επιχειρηματα εχουν
ας πουμε, πως εγω ξερω οτι ο Αρισταρχος ανπλαγκντ ειναι ανθρωπος και οχι ενα ρομποτ;
και αν τυχει και σε δω απο κοντα, πως ξερω οτι δεν προσελαβες εναν ηθοποιο να παριστανει τον αρισταρχο;
Αρα εισαι ρομποτ.
Εγω ειλικρινα πιστευω οτι 9 στους 10 ιντερνετικων φλατερθερς ειναι μεγιστα τρολ με πολυ ελευθερο χρονο που απλα συντηρουν τον μυθο και χαιρονται οταν τσακωνονται με ανυποψιαστους.
Πού είναι οι σφαιριστες να φάνε τις φάπες τους;
φγ
με τους δορυφορους τι γινεται? απλα στεκουν ακινητοι?
η εναλλαγη μερας/νυχτας πως συμβαινει?
βγαλε μας απο την πλανη επιτελους
Ένας ένας για τις φάπες παιδιά.φγ
με τους δορυφορους τι γινεται? απλα στεκουν ακινητοι?
η εναλλαγη μερας/νυχτας πως συμβαινει?
βγαλε μας απο την πλανη επιτελους
Ένας ένας για τις φάπες παιδιά.
Καθώς κινείται ο γιγάντιος προβολέας που λέγεται ήλιος φωτίζει σταδιακά τη γη μας και πάλι ξανά το ίδιο.
Δεν υπάρχουν αυτά που αποκαλείτε δορυφόρους. Είναι όλα τραβηγμένες φωτογραφίες στην Αρκτική, όπου η Νασα έστησε ολόκληρο συνεργείο με φωτογράφους και φωτοσοπαδες. Λίγο έμεινε να πάρουν και πουτανες από το ονλι φανς εκεί για να μας τις δείξουν για παπαδιες.
Ένας ένας για τις φάπες παιδιά.
Καθώς κινείται ο γιγάντιος προβολέας που λέγεται ήλιος φωτίζει σταδιακά τη γη μας και πάλι ξανά το ίδιο.
Δεν υπάρχουν αυτά που αποκαλείτε δορυφόρους. Είναι όλα τραβηγμένες φωτογραφίες στην Αρκτική, όπου η Νασα έστησε ολόκληρο συνεργείο με φωτογράφους και φωτοσοπαδες. Λίγο έμεινε να πάρουν και πουτανες από το ονλι φανς εκεί για να μας τις δείξουν για παπαδιες.
Κι εγώ αυτό πιστευω. Χασομερηδες που οι μπαμπάδες τους είχαν λεφτά και όλη μέρα ξυνουν τα κοχωνια τους!τρομερα επιχειρηματα εχουν
Αρα εισαι ρομποτ.