Νέα

H φυσική ομορφιά του γυναικείου σώματος έχει τη δική της χάρη ή όχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alkinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
όλες οι γυναίκες είναι πεντάμορφες , αρκεί να σου κάθονται άμεσα, και μετά να εξαφανίζονται αμεσότερα

(δικό μου) :grin:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
όλες οι γυναίκες είναι πεντάμορφες , αρκεί να σου κάθονται άμεσα, και μετά να εξαφανίζονται αμεσότερα

(δικό μου) :grin:
Φίλε αν έβλεπα όλες τις γυναίκες όπως εσύ δεν θα προλάβαινα να ξεκουραστώ από τα πολλά γαμήσια.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Με εξαιρεση δυο ολες οι αλλες απλα δεν βλεπονται !!!!!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Φίλε αν έβλεπα όλες τις γυναίκες όπως εσύ δεν θα προλάβαινα να ξεκουραστώ από τα πολλά γαμήσια.
και αντιστρόφως :

μια γυναίκα είναι κακάσχημη , όταν σου κάθεται αργά , και εξαφανίζεται πάρα πολύ αργότερα

επίσης δικό μου  ;)

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
και αντιστρόφως :

μια γυναίκα είναι κακάσχημη , όταν σου κάθεται αργά , και εξαφανίζεται πάρα πολύ αργότερα

επίσης δικό μου  ;)
Το γάμησες...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
και αντιστρόφως :

επίσης δικό μου  ;)

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :2funny:

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
εμενα πλεον τα μοντελα με αφηνουν αδιαφορο.υπαρχει αυτο που λενε φυσικη ομορφια και αυτο με ενδιαφερει.το'χει πει και ο κωστακης ο χαριτοδιπλωμενος.ψηλες,κοντες,αδυνατες,χοντρες,ξανθες,μελαχροινες,ολες καλες...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
matt-blum-the-nu-project-35.jpg

Αυτή είναι ζουμπουρλούδικη για πολλά πετσώματα!!!!

Αυτό το πλάσμα είναι πολύ όμορφο. Πολύ πάνω από τον μέσο όρο που κυκλοφορεί.

Μιλάω για φυσική ομορφιά έτσι;

Βάλε τώρα αυτό το κορίτσι μέσα σε ένα ινστιτούτο αισθητικής, πλάκωσέ το στα φτιασίδια στα βαψίματα, στο body training, νυχούδες και κομμώτριες, ντύστο και ανάλογα και να δεις τι θα βγει...

Ουρί του παραδείσου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom