παντως η αγορα των καταστηματων "Γερμανος" (τα αλλα μια χαρα τα εχει να παιζει ο Γερμανος) ηταν μια βλακωδης κίνηση ισως χειροτερη και απο το να γαμας Σλοβακα χωρίς καπότα!!
1500 καταστηματα δεν εχουν νοημα αν δεν αγοραζεις και αυτον που τα διαχειρίζεται!! Αφησαν τον Πανο , που ειναι γνώστης της αγορας, με τα λεφτα απο το deal οχι μονο να κρατησει την κερδοφορα "αρχικη" εταιρεια δλδ τις μπαταριες αλλα να κανει και ενα ματσο δουλειες ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ στο δικτυο!!!
Απλα ο εισαγγελεασ πρεπει να δει αν ειναι
ή το εκαναν επειδη πηραν λεφτα!!!
Πολλα oteshop ειναι franchise και υπάρχουν και cosmote μαγαζια!!!
Οι μαλακες του ΟΤΕ ουτε καν το κτηριο δεν αγορασαν τα κοπάνια. βασικα αγορασαν αερα κοπανιστο δλδ το ονομα "Γερμανος" αλλα αυτο το εχε και ο Πανος. Αγορασαν ενα χρεωμενο δικτυο αλλα ουτε καν ηξεραν τα χρεη!!
Τελος εκαναν την μαγεια που ουτε μπακαλης και περιπτερας δεν θα εκαναν αγορασαν ετησια κερδη 63,000,000€ προς 1,300,000,000€.
Μια απλη διαιρεση δειχνει οτι παιρνει πισω τα λεφτα του ο ΟΤΕς σε μόλις 20 χρονακια και μην μου πει κανεις οτι γλυτωνει τα εξοδα απο δημιουργια καταστηματων αφου με franchise ΤΖΑΜΠΑ θα τα εφτιαχνε!!
Τεσπα εγω πιστευω οτι ολα αυτα γινονται για να
ΚΛΕΙΣΟΥΝ καποια μαγαζια και οχι για να λαμψει η "αληθεια"
Απλα οταν ο ΟΤΕ λεει ¨με το βλεμμα στο μελλον" το εννοει!! Αγοαραζω κατι σημερα ασι περιμενω 20-25 χρονια να μου αποδωσει!!!
PS 1.3 δις εδωσε στον Γερμανο για το 42%. Εδωσε και αλλα ομως για να μαζεψει μτχ απο το ΧΑΑ. στο 19 αγορασε το χαρτι ο Κοσμοτε. φαντσου οι
ποσα εδωσαν!!!