terminator
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 150
- Πόντοι
- 1
νταξει ρε φιλαρακιδεν χρειάζονται διαλυτικά, τονίζονται στο 1ο φωνήεν.
κλάιν μάιν και όχι κλαϊν μαϊν ή κλαΐν μαΐν
νταξει ρε φιλαρακιδεν χρειάζονται διαλυτικά, τονίζονται στο 1ο φωνήεν.
νταξει ρε φιλαρακι
Γιατί το χεις σίγουρο αυτό τώρα;;;μην τρελενεστε ρεεεε
ενα τιποτα ειναι
περιμενει σε ουρες στα κλαμπ για να μπει
σε κανα 2 χρονια δεν θα μπορεις να την βγαλεις βολτα αν δεν εχεις φραγκα
για την ωρα δεν ξερει καν τι θα πει εστιατοριο
η πολη μας ειναι ενα μεγαλο χωριο κ επειδη δουλευω χρονια νυχτα κατι τετοιες εμφανιζονται κ εξαφανιζονται σε μια νυχτα
Γιατί το χεις σίγουρο αυτό τώρα;;;
Το όνειρο σχεδόν κάθε ελληνίδας είναι,κάθεται σε όλες;;;
Ε όχι φίλε,ο sirinas είναι προθάλαμος για διεθνή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ!!!εγω παντως την βλεπω για τσοντες στον σειρηνα κ βουρ μετα για βιζιτες κ πολυ της ειναι
εγω παντως την βλεπω για τσοντες στον σειρηνα κ βουρ μετα για βιζιτες κ πολυ της ειναι
Ε όχι φίλε,ο sirinas είναι προθάλαμος για διεθνή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ!!!
δεν χρειάζονται διαλυτικά, τονίζονται στο 1ο φωνήεν.
Σε λαθος δεκαετια ζει η κοπελα.
Αυτα τα ελεγαν κατι ξωβυζες σε φωτογραφησεις στο ΚΛΙΚ και το ΝΙΤΡΟ πριν καμια δεκαρια χρονια.
Αργησες μαναρι...
Τωρα ειναι η εποχη τουεκατοευρου.
Η 19χρονη Θεσσαλονικιά κάνει ευτυχισμένους όσους την αντικρίσουν για πρώτη φορά! Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την κολύμβηση και το θανατηφόρο κορμί της, σίγουρα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ενασχόλησή της με τον αθλητισμό!
Η νεαρή Χριστίνα είναι φανατική της τεχνολογίας, σπουδάζει πληροφορική, ενώ όταν έχει ελεύθερο χρόνο κάνει clubbing με τις φίλες της!
Λατρεύει τα ταξίδια και αγαπημένος της προορισμός είναι το Παρίσι, ενώ δεν κρύβει την αδυναμία της για τα ακριβά εστιατόρια, οπότε όσοι δεν μπορείτε να πληρώσετε το χαράτσι της ΔΕΗ, δεν έχετε καμία τύχη με το Χριστινάκι!
κ με "λεπτα" αισθηματα ...ουστ μωρη πορνιδιο μου θες απ'τα 19 σου παρισια κ ακριβα εστιατορια ..
Θέλω να τη δω χωρίς στόκο στη μούρη.κοιτα φατσα που θελει και ακριβα εστιατορια...
ουτε φαλαφελ δεν την κερνουσα...
πειτε της να παρει το πρωτο τρενο και να παει Μεταξι για 10ευρακι
ο ΟΡΙΣΜΟΣ της ελλεινηδας μπριζολας