You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πολυ γαματο το μωρο !!!!!!!!!!!!αυτή φαινεται όμως όμορφη!!!!
πως θα γινει να το γευτουμε ????????????/
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Δε λεω πως δε θα τη γαμουσα, αλλα μηπως υπερβαλετε λιγο?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
Η 19χρονη Θεσσαλονικιά κάνει ευτυχισμένους όσους την αντικρίσουν για πρώτη φορά! Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την κολύμβηση και το θανατηφόρο κορμί της, σίγουρα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ενασχόλησή της με τον αθλητισμό!
Η νεαρή Χριστίνα είναι φανατική της τεχνολογίας, σπουδάζει πληροφορική, ενώ όταν έχει ελεύθερο χρόνο κάνει clubbing με τις φίλες της!
Λατρεύει τα ταξίδια και αγαπημένος της προορισμός είναι το Παρίσι, ενώ δεν κρύβει την αδυναμία της για τα ακριβά εστιατόρια, οπότε όσοι δεν μπορείτε να πληρώσετε το χαράτσι της ΔΕΗ, δεν έχετε καμία τύχη με το Χριστινάκι!
κ με "λεπτα" αισθηματα ...ουστ μωρη πορνιδιο μου θες απ'τα 19 σου παρισια κ ακριβα εστιατορια ..
Η νεαρή Χριστίνα είναι φανατική της τεχνολογίας, σπουδάζει πληροφορική, ενώ όταν έχει ελεύθερο χρόνο κάνει clubbing με τις φίλες της!
Λατρεύει τα ταξίδια και αγαπημένος της προορισμός είναι το Παρίσι, ενώ δεν κρύβει την αδυναμία της για τα ακριβά εστιατόρια, οπότε όσοι δεν μπορείτε να πληρώσετε το χαράτσι της ΔΕΗ, δεν έχετε καμία τύχη με το Χριστινάκι!
κ με "λεπτα" αισθηματα ...ουστ μωρη πορνιδιο μου θες απ'τα 19 σου παρισια κ ακριβα εστιατορια ..
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Ωραιο μωρο ειναι ρε καυλιαρηδες! Και σιγουρα πολυ καλυτερη απο τα αλλα μπαζακια που ειδαμε τελευταια σε φωτογραφισεις για τη sirina! Ελπιζω να τη δουμε και στην ενεργο δραση συντομα
Το παπουτσι που φοραει στη φωτογραφιση δεν ειναι πολυ αθλιο η μονο εμενα μου φαινεται αθλιο?
Τωρα αυτα που λεει στη συνεντευξη μαλλον στημενα μου φαινονται για να την προβαλλουν καπως...
Το παπουτσι που φοραει στη φωτογραφιση δεν ειναι πολυ αθλιο η μονο εμενα μου φαινεται αθλιο?
Τωρα αυτα που λεει στη συνεντευξη μαλλον στημενα μου φαινονται για να την προβαλλουν καπως...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ουτε και αυτη μαζι μας.............
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
μην τρελενεστε ρεεεε
ενα τιποτα ειναι
περιμενει σε ουρες στα κλαμπ για να μπει
σε κανα 2 χρονια δεν θα μπορεις να την βγαλεις βολτα αν δεν εχεις φραγκα
για την ωρα δεν ξερει καν τι θα πει εστιατοριο
η πολη μας ειναι ενα μεγαλο χωριο κ επειδη δουλευω χρονια νυχτα κατι τετοιες εμφανιζονται κ εξαφανιζονται σε μια νυχτα
ενα τιποτα ειναι
περιμενει σε ουρες στα κλαμπ για να μπει
σε κανα 2 χρονια δεν θα μπορεις να την βγαλεις βολτα αν δεν εχεις φραγκα
για την ωρα δεν ξερει καν τι θα πει εστιατοριο
η πολη μας ειναι ενα μεγαλο χωριο κ επειδη δουλευω χρονια νυχτα κατι τετοιες εμφανιζονται κ εξαφανιζονται σε μια νυχτα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Σε λαθος δεκαετια ζει η κοπελα.Η 19χρονη Θεσσαλονικιά κάνει ευτυχισμένους όσους την αντικρίσουν για πρώτη φορά! Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με την κολύμβηση και το θανατηφόρο κορμί της, σίγουρα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ενασχόλησή της με τον αθλητισμό!
Αυτα τα ελεγαν κατι ξωβυζες σε φωτογραφησεις στο ΚΛΙΚ και το ΝΙΤΡΟ πριν καμια δεκαρια χρονια.
Αργησες μαναρι...
Τωρα ειναι η εποχη του εκατοευρου.
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Μάλλον οι απαντήσεις είναι ανάλογες του site που βρισκόμαστε!
Το ωραία σημαίνει τις περισσότερες φορές αξιογαμεύσιμη!
Κι αν ήταν για παραπάνω δεν θα έκανε φωτογράφιση στην Sirina θα έκανε στο Νitro!!
terminator
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 150
- Πόντοι
- 1
κλα"ι"ν, μα"ι"ν
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δεν χρειάζονται διαλυτικά, τονίζονται στο 1ο φωνήεν.κλα"ι"ν, μα"ι"ν
κλάιν μάιν και όχι κλαϊν μαϊν ή κλαΐν μαΐν
makrykavlis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 26
- Like
- 9
- Πόντοι
- 11
Μάλλον ο....αέρας της Θεσσαλονίκης πρέπει να την έχει πειράξει για να ζητάει λούσα. Γρήγορα στο Μετάξι για εκπαίδευση στα μπουρδέλα του 10ευρου!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις