gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλα λεει ερι....τι να μαζευτω κοπελα μου??
στους αλλους ευχομαι καλα γαμησια. ακουσες γαμησι και φοβηθηκες. ;)
σ'αφηνουμε να μιλας σε ανδρικο site κιολας..
καλα λεει ερι....τι να μαζευτω κοπελα μου??
η μπαιτ τον εχει κανει μαλακογκαβλη εντελως τον αβραμη.του εκαψε τον εγκεφαλο.τυπε ο αβραμης βαραει γενικα πολλες
ειδικα για την μπαιτ πρεπει να ριχνει καμια 20αρια την μερα
ειναι η φαντασιωση του ελεγε ενα πρωι
τι ειν τουτο;η μπαρμπι πριγκιπισσα;φλωρεψα!
μπαιτ θα φυγω και θα με ζητας και θα παραπονιεσαι...
τι να μαζευτω κοπελα μου??
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τι ειπες τωραααααααααααααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;εγω αμφισβητώ οτι είσαι άντρας και θέλω αποδείξεις ;) Και αν είσαι..Αφού δεν γαμάς σε μπουρδέλα δεν σε κόβω και πολύ φανατικό
και πως θα στο αποδειξη?εγω αμφισβητώ οτι είσαι άντρας και θέλω αποδείξεις ;) Και αν είσαι..Αφού δεν γαμάς σε μπουρδέλα δεν σε κόβω και πολύ φανατικό
σιλβα γιατι τον εξαφανισες το κωλο σου?
φοβηθηκες να μην τον τρυπηση κανενας?
θα την προφανως....και πως θα στο αποδειξη?
φλωρεψα!
μπαιτ θα φυγω και θα με ζητας και θα παραπονιεσαι...
κατσε ρε φιλε που το ξερεις οτι ειναι τρυπημενος τωρα;δωσε κι εσυ τις αποδειξεις σου.....τον τρυπημένο?
λεσβιακο και αγιος ο θεοςνα φυγεις ειπα
θα κρατηθω συο υψος μου..
εγω λεω οτι δεν ειναι τρυπημενος ρε φιλε,μπορεις να αποδειξεις εσυ το αντιθετο?τον τρυπημένο?
εγω αμφισβητώ οτι είσαι άντρας και θέλω αποδείξεις ;) Και αν είσαι..Αφού δεν γαμάς σε μπουρδέλα δεν σε κόβω και πολύ φανατικό
καμια κοιμησου παλι θα σε ξυπνησω εγω αμα δωσει καμια κωλο στο εξης....Ωπαααααααααααααα. Κατι ακουσα για κωλαρακι. Ποια δινει κωλο ενδιαφερομαι
κατσε ρε φιλε που το ξερεις οτι ειναι τρυπημενος τωρα;δωσε κι εσυ τις αποδειξεις σου.....
αποδειξεις στα μπουρδελα.τιβιεγω λεω οτι δεν ειναι τρυπημενος ρε φιλε,μπορεις να αποδειξεις εσυ το αντιθετο?
μονο να μην ξεχασεις να παρεις χαρτι να σκουπιστεις.παρε μια μυρωδια απο τουαλετα τωρα...
καθαρα αντρικη..
εγω και ο σταροβας ειμαστε ακομπλεξαριστοι με κατι τετοια.
με κουρασες με την πολυλογια σου..
παω να εγκαταστησω κανενα προγραμμα remote desktop στο αλλο pc.το χρειαζομαι για τη δουλεια .
αντε καλη συνεχεια.