Νέα

Γυναίκες των 80's με γυναίκες του σήμερα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα m8829
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
ΔΕΝ είπατε το μεγάλο μειονέκτημα: στα 80ς και μεχρι 95-96 δεν έπαιζε τόση πίπα απο γκόμενες οσο σήμερα..
Πλεον η γενια του cosmpopolitan,sex and the city το θεωρεί δεδομένο οτι θα το πιεί το σκουπόξυλο..
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Και με το σκουπόξυλο θα σου κολλήσει και τα χλαμύδια ή τον έρπη του προηγούμενου...
 

doctor pank

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Μηνύματα
48
Like
0
Πόντοι
0
Τη δεκαετία του '80 οι γυναίκες σε σχολεία και πανεπιστήμια ήταν συντηρητικές
Τη δεκαετία του '90 μάλλον φοβισμένες λόγω Aids
και την τρέχουσα δεκαετία μάλλον προς το εντελώς ξέκωλο φέρνουν
 

Επισκέπτης
Για να καταλάβετε πόσο καλά πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια λόγω γυναικών, από την ημέρα που τελείωσα τα γυμανσολύκεια απλά χάθηκα! Ούτε ένα τηλέφωνο δεν κράτησα, και στο δρόμο άν δω κανά γνωστό αλλάζω δρόμο! Αίσχος! Ακόμα κουβαλάω κουσούρια λόγω μιας κωλοκύπριας και μιας χιώτισσας. Το θυμάμαι και με πιάνει σύγκρυο. Τι reunion και παπαριές, άλλαξα τόσο πολύ ασύνειδητα ή ενσυνείδητα που περνάω από δίπλα τους και δεν με αναγνωρίζουν!!! Και πόσο θα ήθελα να τις σκυλοβρίσω αλλά δεν έχω επιχειρήματα, ούτε πάτημα. Από την μία σφαλιάρα στην άλλη χρόνο με το χρόνο, το βαρέλι δεν έχει πάτο. Ρόμπα θα με ξανακάνουνε.... Μαύρη πέτρα σου λέω!!!

Γιατι βρε pelo τετεια απογοητευση ?

Ουτε στην "Ανατολη", δεν μπορεις να βρεις λιγη ανταποκριση ?
 
OP
OP
M

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Μηνύματα
157
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Λοιπόν..
1ον
Αλλη ρε παιδια η μια εποχη, αλλη η αλλη. φυσικα & τωρα ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα. Συνοπτικα αυτο που λεει ο liomas (α, ρε ατομο!!) ειναι σωστοτατο. Βεβαια & τοτε υπηρχαν αυτες που καναν πολλα (ναι μπαζα οι περισοτερες) μα υπηρχαν & αυτες που μετραγαν & τα καναν ολα. (το δασος στη Καισαριανη, Αλσος Παγκρατιου,κλπ) εχουν πολλες ιστοριες να πουνε... Βεβαι τοτε τα χειροτερα γινοτουσταν πισω απο κλειστες πορτες (πολλα απο αυτα που σημερα ειναι δεδομενα). Ακομα & οι περισοτερες πουτανες των μπουρδελων της εποχης ηταν χαλια. να σε πληρωνουν επρεπε!! (τις καλυτερες θυμαμαι τις ειχε εκεινο το μπουρδελο πισω απο την Αγγλικη Πρεσβεια στο Κολωνακι!!!( υπαρχει ακομα αυτο, ρε παιδια???). Σημερα παντως μαμας ευκολοτατα. & μαγκες εσεις της γενιας των 80's δεν εχετε παει ακομα χαμπαρι οτι η πλειοψηφια απο τις πιτσιρικες 22 & κατι πανε με μεγαλυτερου ς τους????  Halooooooo. ....
Το οτι είναι πιο όμορφες και πιο ξέκωλες το ανέφερα και εγω, αλλά απτην άλλη αυτό δε σημαίνει οτι γαμιούνται και πιο εύκολα όπως λες εσυ, οι περισσότερες θέλουνε μόνο να προκαλούνε κ τίποτα άλλο.. Τώρα αν εσυ γαμάς αβέρτα, τέτοια μουνάκια, αυτό είναι άλλο θέμα..  :-  ;)

2ον
Εγώ παιδιά έχω παρατηρήσει το εξής:

Περνώντας έξω από σχολεία καθώς έρχομαι στην δουλειά μου, βλέπω ότι μία μέτρια γκόμενα του σήμερα είναι η καλύτερη που είχαμε τότε!!! Και τις βλέπαμε και σαν θεές τις μπαζόλες. Είχαμε κάνει ένα re-union το 2001 (10 χρόνια μετά το απολυτήριο του Λυκείου) και έφριξα από τις μπαζόλες που έσκασαν μύτη (η οποίες ήταν ακόμη χειρότερες από τότε λόγω ηλικίας!).

Γενικά πιστεύω ότι η γεννιά μου ('73) είναι καταραμένη. Κι αυτό για τους εξής λόγους:

(α) Είχαμε μπάζα στο σχολείο
    (α1) Τώρα είναι μουνάρες οι περισότερες
(β) Γαμιόντουσα ν με μεγαλύτερου ς
    (β1) Τώρα πηδιούνται με συμμαθητές τους
(γ) Κλασσικό σώμα ελληνίδας ( = κιούπι)
    (γ1) Τώρα έχουν κορμιά-λαμπάδες

Αυτά από μένα!!!
Φίλε Liomas, άλλα μας έλεγες την άλλη φορά(είχεσ κάνει και θέμα για όσους γεννήθηκαν πριν το 80, αν δε κάνω λάθος), τώρα κάπως μας τα γυρίζεις..!  :-

3ον και σημαντικότερον
ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ TOPIC ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΓΕΝΕΩΝ, ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑς ΚΕΝΤΡΙΣΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..!

Περνώντας λοιπόν και στις.. διάσημες των βιντεοταινιών, εγω θυμάμαι μια με σπαστά μαύρα μαλλιά, που έπαιζε σε διάφορες ταινίες και έκανε συνήθως την καυλιάρα, τη σκύλα(και της πήγαινε ο ρόλος γάντι!!!), δε θυμάμαι όνομα, αλλά η τύπισσα ήτανε πολύ σκυλί.. Συγκεκριμένα θυμάμαι μια ταινία με το μουστάκα που έκανε ο μουστάκας το ναύαρχο και η τύπισσα έλεγε συνέχεια κάτι σαν "καρουμπαράγκα"...!!!  ;) 


 
 

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Μηνύματα
461
Like
502
Πόντοι
21
επαναλαμβανω  για να αλλαξω το θεμα
ελενη φιλινη-βινα ασικη......ΜΟΥΝΑΡΕΣ
 

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Μηνύματα
203
Like
5
Πόντοι
1
Τι να πούμε και εμείς ρε παιδιά... Οι απόφοιτοι του 78-79... ʼμα βλέπω φωτογραφίες του τότε, απορώ για το σήμερα... Και λέω πως απορώ για το σήμερα, γιατί σήμερα, οι παλιές μου συμμαθήτριες είναι μουνάρες του κερατά - πάθαμε πλάκα στο reunion το καλοκαίρι - και όσα δεν έκαναν τότε τα κάνουν τωρα...
Έβγαλα τα απωθημένα μου μέσα σε 3 μήνες... Με όσες ήθελα να πηδήξω τότε, το κατάφερα τώρα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Αλλά βλέπω τα σημερινά 18χρονα και παθαίνω την πλάκα μου... Είναι απίστευτα και μπράβο τους.
+10 συναγωνιστή !!
 

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Μηνύματα
203
Like
5
Πόντοι
1
επαναλαμβανω  για να αλλαξω το θεμα
ελενη φιλινη-βινα ασικη......ΜΟΥΝΑΡΕΣ
Μουνάρες μας φαίνονται σε κάθε εποχή οι καλύτερες. Οντως η Φιλίνη και η Μπάρμπα (μην την ξεχνάμε στα νιάτα της μουνί τρικάταρτο) στην δεκαετία του 80 σκίζανε αλλά νομίζω ότι τηρουμένων των αναλογιών επίσης άκρως αξιογάμητες θεωρούνται γκόμενες όπως η Αλεξανδράτου (φετίχ και αυτό πια)π.χ.
Με δύο λόγια αυτό που λέω είναι ότι κάθε αξιογάμητη ιεραρχείται κατατάσσεται και κρίνεται με βάση την εποχή της και τον ανταγωνισμό που επικρατεί την χρονική στιγμή εκείνη.
 

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Μηνύματα
600
Like
0
Πόντοι
6
Εγω παλι πιστευω οτι τα μικρα πηδιουνται και πιο ευκολα! Ειναι και πιο ξεκωλα απο οτι ηταν στην δικια μου σχολικη περιοδο!

Το 98-99 που τελειωνα το σχολειο οποια εβαφε τα μαλλια της αλλο χρομα την λεγαμε πουτανα ! Εχοθν αλλαξει παρα πολλα πραγματα! Με τα κινητα τηλεφωνα (που το 98 ειχαμε 10 ατομα) εχει χαθει ο ελεγχος! Βλεπω 16-17 χρονων να μου στελνουν φωτο γυμνες ή κανοντας πραγματα! Δεν ημουν και δεν ειμαι πουριτανος αλλα καπου ξεφυγαν τα πραγματα και φταει η ανορεξικη εποχη του 90!

Το αλλο κακο ειναι τα αγορια. Περασα μια βολτα απο μαρουσι και ολα τα αγορια ειχαν το ιδιο κουρεμα! Το ιδιο Bi ντυσιμο!

Δεν εχει καμια σχεση με καποτε! Και αναρωτιεμαι...

Πως βρισκόμασταν χωρίς κινητά?
Που πηγαίναμε σινεμά χωρίς τα Village?
Πως μας άρεσαν οι γκόμενες αβαφτες και με το φυσικό τους χρώμα στα μαλλιά?
Γιατί δεν υπήρχε τόσο σεξ στην τηλεόραση και περιμέναμε κάθε τετάρτη το venus και κάθε πέμπτη το tutti frutti?
Πως ζούσαμε χωρίς internet?
Γιατί δεν άκουσα ποτέ κοπέλα στο λύκειο να λέει του πήρα πίπα ή τον τσιμπουκωσα αλλά χρησιμοποιούσαν την έκφραση του έκανα στοματικό?
Γιατι τα σεξουαλικα τα συζητουσαμε αντρες με αντρες και γυναικες με γυναικες και τωρα καθεσε σε μια μικτη παρεα απο πιτσιρικια και ακους να λενε για το που και πως το εκαναν χθες?
Γιατι δεν υπαρχει 16 χρονων κοπελα που να μην ξυριζει το μουνι της ενω στα σχολικα μου χρονια εφτυνες καθε τρεις και λιγο?

Δεν θεωρω τιποτα απο τα παραπανω κακο αλλα αναρωτιεμαι ποτε αλλαξαν ολα αυτα και πλέων τα θεωρουμε δεδωμενα...
 

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Μηνύματα
203
Like
5
Πόντοι
1
Δεν θεωρω τιποτα απο τα παραπανω κακο αλλα αναρωτιεμαι ποτε αλλαξαν ολα αυτα και πλέων τα θεωρουμε δεδωμενα...
madman συμμερίζομαι τις απορίες σου αν  ίσως και κάποια από τα σημερινά να μην τα θεωρώ κατ' ανάγκη καλά...
Χωρίς κινητά αν θυμάσαι ήθελε πολύ τύχη αλλά και μαεστρία να πετύχεις την στιγμή που θα σηκώσει το τηλέφωνο η μικρά και όχι η μαμά ή ο αδελφός... έπρεπε να είσαι έτοιμος να ξεφουρνίσεις κάτι αν έπεφτες στο ξερό κλπ.... και για να φάς μεζέ έπρεπε να κάνεις ελιγμούς διάφορους... τώρα όλα στο πιάτο...
 
OP
OP
M

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Μηνύματα
157
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Περίπου στην ίδια σειρά πρέπει να είμαστε madman17, συμφωνώ μαζί σου γι αυτό και είπα αν και πιο όμορφες και πιο καλοντυμένες σήμερα τότε ήταν πιο αυθεντικές μεν, πιο δύσκολες, αλλά τουλάχιστον οτι έκαναν το έκαναν επειδή γούσταραν, κ οχι επειδή ήταν "in"... Όσο για τους σημερινούς πιτσιρικάδες έχεις δίκιο, έτσι όπως ντύνονται όλα δύσκολα ξεχωρίζεις τον gay απτον straight..
Στο θέμα μας τώρα άλλη γυναίκα που τότε ήταν στα hi της ήταν η πίκουλα, μάλιστα είχε κάνει και ταινία που είχε δείξει και βυζί, απτης πρώτες της πρέπει να ήταν, δε θυμάμαι τίτλο, κρατιώταν καλά ,έχρι προσφάτως, τώρα έχω καιρό να τη δω στη tv.. Όσον αφορά τη μπάρμπα απλά.. all-time classic!!! Και αυτή η Βίνα Ασίκη, αν δε κάνω λάθος, είχε κάνει φωτογράφιση πριν λίγο καιρό στο maxim ή στο nitro..  :rolleyes: 


 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Γιατι δεν υπαρχει 16 χρονων κοπελα που να μην ξυριζει το μουνι της ενω στα σχολικα μου χρονια εφτυνες καθε τρεις και λιγο?

Ξέχασες να πείς οτι έφτυναν όσοι είχαν την κωλοφαρδία να γαμήσουν συμμαθήτρια τους στο λύκειο. Νομίζω οτι οι περισσότεροι σημερινοί 25+ πρωτογαμήσαμε σε μπουρδέλα και γαμούσαμε εκεί μέχρι να φύγουμε για φοιτητές...

Τεσπά, νομίζω οτι είναι απλά το "χάσμα των γενεών" αν και ποτέ δεν περίμενα οτι θα το πώ αυτό. Πάντως τους καινούριους πιτσιρικάδες δεν τους πάω μία...ειδικά τα ανήλικα πουτανάκια...
 

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Μηνύματα
600
Like
0
Πόντοι
6
Χάσμα γενεών... Μεγαλώσαμε τόσο εεεε??????
 

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Μηνύματα
865
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν..
1ονΤο οτι είναι πιο όμορφες και πιο ξέκωλες το ανέφερα και εγω, αλλά απτην άλλη αυτό δε σημαίνει οτι γαμιούνται και πιο εύκολα όπως λες εσυ, οι περισσότερες θέλουνε μόνο να προκαλούνε κ τίποτα άλλο.. Τώρα αν εσυ γαμάς αβέρτα, τέτοια μουνάκια, αυτό είναι άλλο θέμα..  :-  ;)

2ονΦίλε Liomas, άλλα μας έλεγες την άλλη φορά(είχεσ κάνει και θέμα για όσους γεννήθηκαν πριν το 80, αν δε κάνω λάθος), τώρα κάπως μας τα γυρίζεις..!  :-

3ον και σημαντικότερον
ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ TOPIC ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΓΕΝΕΩΝ, ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑς ΚΕΝΤΡΙΣΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..!



 
1- ΔΕΝ ειπα οτι μαμαω αβερτα. Μα αυτο ειναι ιδιαιτερα ευκολο πια, καθ' οτι εχουν σπασει πολλα ταμπου & προκαταληψεις σχετικα με το sex.  Σε ΟΛΕΣ τις γυναικες αρεσει να προκαλουν (φυσικα & το πως ντυνεται , μιλαει  μια γυναικα δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με την αποδοση της στο sex.) Και σε αυτες αρεσει το sex, ξερεις!                                                                              2- Δεν βλεπω ασυνεπεια στα λεγομενα του lioma.                                                3- Oταν ανοιγεις ενα topic ποτε δε ξερεις που θα οδηγησει η συζητηση! (αλλη μια απο τις ...μαγειες του site!) Ασε που δε κανουμε &  φιλοσοφικη αναλυση των θεματων! (αντιλαμβανεσαι το γιατι, υποθετω!!)
 

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Μηνύματα
606
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Τι να πούμε και εμείς ρε παιδιά... Οι απόφοιτοι του 78-79... ʼμα βλέπω φωτογραφίες του τότε, απορώ για το σήμερα... Και λέω πως απορώ για το σήμερα, γιατί σήμερα, οι παλιές μου συμμαθήτριες είναι μουνάρες του κερατά - πάθαμε πλάκα στο reunion το καλοκαίρι - και όσα δεν έκαναν τότε τα κάνουν τωρα...
Έβγαλα τα απωθημένα μου μέσα σε 3 μήνες... Με όσες ήθελα να πηδήξω τότε, το κατάφερα τώρα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Αλλά βλέπω τα σημερινά 18χρονα και παθαίνω την πλάκα μου... Είναι απίστευτα και μπράβο τους.

Συμφωνώ με ανατριχίλα. Στο δικό μας reunion, πριν τρία χρονάκια, εμφανίστηκαν οι συμμαθήτριες, όλες τότε στα 37, και πάθαμε πλάκα. Και, το εξομολογούμαι, το πιο ωραίο ήταν όταν την επομένη πηδήχτηκα σε ξενοδοχείο με την «κοπελίτσα» που είχαμε σχέση στη δευτέρα λυκείου. Δεν ξέρω τι ήταν μεγαλύτερο: η καύλα ή η συγκίνηση... Μάλλον το δεύτερο...
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Συμφωνώ με ανατριχίλα. Στο δικό μας reunion, πριν τρία χρονάκια, εμφανίστηκαν οι συμμαθήτριες, όλες τότε στα 37, και πάθαμε πλάκα. Και, το εξομολογούμαι, το πιο ωραίο ήταν όταν την επομένη πηδήχτηκα σε ξενοδοχείο με την «κοπελίτσα» που είχαμε σχέση στη δευτέρα λυκείου. Δεν ξέρω τι ήταν μεγαλύτερο: η καύλα ή η συγκίνηση... Μάλλον το δεύτερο...

''....οσοι ειναι αισθηματίες την πατανε στη ζωη..''  :grin: :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom