Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

η τονικότητα του τραγουδιού μπορεί να αλλάξει και να προσαρμοστεί στην φωνή του καθενός μας, δίχως αυτό να σημαίνει ότι το λέμε λάθος (π.χ. η Αρβανιτάκη τραγουδάει σε πολύ ψηλό τόνο, οπότε για να το τραγουδήσει κανείς θα πρέπει να κατέβει κάποιους τόνους χαμηλότερα)

η αλληλουχία των νοτών βέβαια παραμένει η ίδια, ανεξαρτήτως τόνου (αν βέβαια ξεφύγεις από τον τόνο, σημαίνει ότι στο σημείο αυτό στονάρεις, δηλ. έχεις περάσει σε άλλη νότα) (σημ. το φαλτσάρισμα, δεν είναι καν νότα)

΄νομίζω ότι πάνω κάτω κάπως έτσι είναι :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
η τονικότητα του τραγουδιού μπορεί να αλλάξει και να προσαρμοστεί στην φωνή του καθενός μας, δίχως αυτό να σημαίνει ότι το λέμε λάθος (π.χ. η Αρβανιτάκη τραγουδάει σε πολύ ψηλό τόνο, οπότε για να το τραγουδήσει κανείς θα πρέπει να κατέβει κάποιους τόνους χαμηλότερα)

η αλληλουχία των νοτών βέβαια παραμένει η ίδια, ανεξαρτήτως τόνου (αν βέβαια ξεφύγεις από τον τόνο, σημαίνει ότι στο σημείο αυτό στονάρεις, δηλ. έχεις περάσει σε άλλη νότα) (σημ. το φαλτσάρισμα, δεν είναι καν νότα)

στα καραοκε δεν αλλαζει νομιζω...
δεν εχω ιδεα βεβαια οποτε...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Επισκέπτης
Πάντως οι περισσότεροι εδώ μέσα,τα πάμε καλά στο τραγούδι,και έχουμε τραγουδήσει σε καραόκε.... :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
στα καραοκε δεν αλλαζει νομιζω...
δεν εχω ιδεα βεβαια οποτε...

α, δεν κατάλαβα ότι μιλούσες για καραόκε

βασικός κανόνας είναι ότι η ο τραγουδιστής και η μουσική πρέπει να ακούγονται στον ίδιο τόνο (π.χ. αν τα όργανα παίζουν το τραγούδι σε λα μινόρε, τότε και ο τραγουδιστής θα πρέπει να τραγουδήσει στον ίδιο τόνο, διαφορετικά θα στονάρει)

βέβαια δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξέρει κανείς μουσικής θεωρία ή από ποιόν τόνο θα πρέπει να τραγουδήσει (στην πράξη, ο καθένας που έχει ένα ελάχιστα εξασκημένο αυτί καταλαβαίνει από τις πρώτες νότες πώς θα πρέπει να προσαρμόσει την φωνή του)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πάντως οι περισσότεροι εδώ μέσα,τα πάμε καλά στο τραγούδι,και έχουμε τραγουδήσει σε καραόκε.... :birdman:

το έκανα μία φορά δημοσίως και αισθάνθηκα εκτεθειμένος :(

το μικρόφωνο σε ξεβρακώνει κανονικότατα :P εμένα τουλάχιστον :P

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κ σημερα θα παω! :rockon: :rockon: :rockon:

το έκανα μία φορά δημοσίως και αισθάνθηκα εκτεθειμένος :(

το μικρόφωνο σε ξεβρακώνει κανονικότατα :P εμένα τουλάχιστον :P
σιγα ρε κ συ...γ την πλακα μας παμε ολοι.δεν ειναι διαγωνισμος...στα @@ σου...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
α, δεν κατάλαβα ότι μιλούσες για καραόκε

βασικός κανόνας είναι ότι η ο τραγουδιστής και η μουσική πρέπει να ακούγονται στον ίδιο τόνο (π.χ. αν τα όργανα παίζουν το τραγούδι σε λα μινόρε, τότε και ο τραγουδιστής θα πρέπει να τραγουδήσει στον ίδιο τόνο, διαφορετικά θα στονάρει)

βέβαια δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξέρει κανείς μουσικής θεωρία ή από ποιόν τόνο θα πρέπει να τραγουδήσει (στην πράξη, ο καθένας που έχει ένα ελάχιστα εξασκημένο αυτί καταλαβαίνει από τις πρώτες νότες πώς θα πρέπει να προσαρμόσει την φωνή του)
το αυτι κατι πιανει αλλα απο θεωρια ειμαι σκραπας... :-

Επισκέπτης

Gloria

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εσυ κιθαρα λες να μεινουν η να φυγουν οι γυναικες

Stories