kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Από κάτω μου....είμαι πάνω στην πλάτη της τώρα
κρέμασέ της κι ένα καρότο μπροστά να πηγαίνει πιο γρήγορα
Από κάτω μου....είμαι πάνω στην πλάτη της τώρα
σε τονο πανευκολο ειναι....τα λογια τα ξερω απεξω...αρα μια χαρα!!!
κ πως να το λεγα;
παρακαλείσθε όσοι δεν γνωρίζετε τι σημαίνουν οι μουσικοί όροι να μην τους χρησιμοποιείτε
παρακαλείσθε όσοι δεν γνωρίζετε τι σημαίνουν οι μουσικοί όροι να μην τους χρησιμοποιείτε
κ πως να το λεγα;
στα καραοκε δεν αλλαζει νομιζω...η τονικότητα του τραγουδιού μπορεί να αλλάξει και να προσαρμοστεί στην φωνή του καθενός μας, δίχως αυτό να σημαίνει ότι το λέμε λάθος (π.χ. η Αρβανιτάκη τραγουδάει σε πολύ ψηλό τόνο, οπότε για να το τραγουδήσει κανείς θα πρέπει να κατέβει κάποιους τόνους χαμηλότερα)
η αλληλουχία των νοτών βέβαια παραμένει η ίδια, ανεξαρτήτως τόνου (αν βέβαια ξεφύγεις από τον τόνο, σημαίνει ότι στο σημείο αυτό στονάρεις, δηλ. έχεις περάσει σε άλλη νότα) (σημ. το φαλτσάρισμα, δεν είναι καν νότα)
΄νομίζω ότι πάνω κάτω κάπως έτσι είναι
η τονικότητα του τραγουδιού μπορεί να αλλάξει και να προσαρμοστεί στην φωνή του καθενός μας, δίχως αυτό να σημαίνει ότι το λέμε λάθος (π.χ. η Αρβανιτάκη τραγουδάει σε πολύ ψηλό τόνο, οπότε για να το τραγουδήσει κανείς θα πρέπει να κατέβει κάποιους τόνους χαμηλότερα)
η αλληλουχία των νοτών βέβαια παραμένει η ίδια, ανεξαρτήτως τόνου (αν βέβαια ξεφύγεις από τον τόνο, σημαίνει ότι στο σημείο αυτό στονάρεις, δηλ. έχεις περάσει σε άλλη νότα) (σημ. το φαλτσάρισμα, δεν είναι καν νότα)
΄νομίζω ότι πάνω κάτω κάπως έτσι είναι
στα καραοκε δεν αλλαζει νομιζω...
δεν εχω ιδεα βεβαια οποτε...
Πάντως οι περισσότεροι εδώ μέσα,τα πάμε καλά στο τραγούδι,και έχουμε τραγουδήσει σε καραόκε....
κ σημερα θα παω!Πάντως οι περισσότεροι εδώ μέσα,τα πάμε καλά στο τραγούδι,και έχουμε τραγουδήσει σε καραόκε....
σιγα ρε κ συ...γ την πλακα μας παμε ολοι.δεν ειναι διαγωνισμος...στα @@ σου...το έκανα μία φορά δημοσίως και αισθάνθηκα εκτεθειμένος
το μικρόφωνο σε ξεβρακώνει κανονικότατα εμένα τουλάχιστον
το αυτι κατι πιανει αλλα απο θεωρια ειμαι σκραπας... :-α, δεν κατάλαβα ότι μιλούσες για καραόκε
βασικός κανόνας είναι ότι η ο τραγουδιστής και η μουσική πρέπει να ακούγονται στον ίδιο τόνο (π.χ. αν τα όργανα παίζουν το τραγούδι σε λα μινόρε, τότε και ο τραγουδιστής θα πρέπει να τραγουδήσει στον ίδιο τόνο, διαφορετικά θα στονάρει)
βέβαια δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξέρει κανείς μουσικής θεωρία ή από ποιόν τόνο θα πρέπει να τραγουδήσει (στην πράξη, ο καθένας που έχει ένα ελάχιστα εξασκημένο αυτί καταλαβαίνει από τις πρώτες νότες πώς θα πρέπει να προσαρμόσει την φωνή του)
το έκανα μία φορά δημοσίως και αισθάνθηκα εκτεθειμένος
το μικρόφωνο σε ξεβρακώνει κανονικότατα εμένα τουλάχιστον
κ σημερα θα παω!
θα ξεκινησω κλασσικα με αυτα που ποσταρα κ θα συνεχισω με 2002GR εσυ μου πες πως μαγαπας...Άμα σε πιασαν τα γέλια,ε λογικό είναι....
Ποιο θα πεις;;;;
εσυ κιθαρα λες να μεινουν η να φυγουν οι γυναικες