Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Οι γυναικες δινουν τη δικια τους πινελια στο σαιτ,βεβαια κανεις δεν μπορει να βαλει το χερι του στη φωτια οτι ειναι γυναικες,ειναι ενα μυστηριο.. :sunglasses:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Είπα ένα γεια σε μια φίλη.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
ειναι προφανες οτι οταν καποιος γραφει θα ειναι για να διαπομπευσει καποια.

Αγαπητή Gloria, πέτα το επιθετικό σου ύφος και χαλάρωσε....Δεν άνοιξα τη συγκεκριμένη συζήτηση για σένα και ούτε διαπομπεύεται κανείς μέσα από μια συζήτηση. Αν προσβάλεσαι από κάτι που έγραψα εννοείται ότι δημοσίως θα σου ζητούσα συγνώμη...
Απλά όμως ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Και επειδή ο καθένας κρίνεται από την πορεία του ανέτρεξε σε προηγούμενά μου posts μήπως αλλάξεις γνώμη. Είναι εντελώς βλακώδες να προσπαθώ να σε πείσω πως δεν είμαι ελέφαντας. Αν ωστόσο επιμένεις στην επιθετική σου στάση λυπάμαι που δε θα σε ακολουθήσω. Από τη φύση μου δεν είμαι κακοπροαίρετος άνθρωπος. Και μένα δε μου αρέσουν πολλά πράγματα εδώ μέσα αλλά δε θα πάρω και το λάβαρο του αφορισμού.
Επίσης να σου αναφέρω ότι εδώ μέσα γνώρισα και έκανα φίλους, απίστευτα άτομα με χιούμορ και κουλτούρα. Και είμαι ανοικτός με καλή διάθεση κι όχι με επιθέσεις και ειρωνίες.
:)  

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Αγαπητή Gloria, πέτα το επιθετικό σου ύφος και χαλάρωσε....Δεν άνοιξα τη συγκεκριμένη συζήτηση για σένα και ούτε διαπομπεύεται κανείς μέσα από μια συζήτηση. Αν προσβάλεσαι από κάτι που έγραψα εννοείται ότι δημοσίως θα σου ζητούσα συγνώμη...
Απλά όμως ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Και επειδή ο καθένας κρίνεται από την πορεία του ανέτρεξε σε προηγούμενά μου posts μήπως αλλάξεις γνώμη. Είναι εντελώς βλακώδες να προσπαθώ να σε πείσω πως δεν είμαι ελέφαντας. Αν ωστόσο επιμένεις στην επιθετική σου στάση λυπάμαι που δε θα σε ακολουθήσω. Από τη φύση μου δεν είμαι κακοπροαίρετος άνθρωπος. Και μένα δε μου αρέσουν πολλά πράγματα εδώ μέσα αλλά δε θα πάρω και το λάβαρο του αφορισμού.
Επίσης να σου αναφέρω ότι εδώ μέσα γνώρισα και έκανα φίλους, απίστευτα άτομα με χιούμορ και κουλτούρα. Και είμαι ανοικτός με καλή διάθεση κι όχι με επιθέσεις και ειρωνίες.
:) 
:o :o :o
σε παντρευομαι :2funny: :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
δεν ειναι γυναικες κι αν καποια ειναι γυναικα απο αυτες, εχει φτιαξει κλωνους και μια το παιζει ετσι και την αλλη γιουβετσι. η ισιδωρα ειναι ο πορδοπαπος τελικα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΣΥμφωνα με το θεωρημα του απολυτου

δεν ειναι γυναικες αλλα μεταμφιεσμενοι αντρες

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
θα περιμενω πολυ ωρα????

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
και ξαφνικα το θρεντ ξεφουσκωσε εκανε ενα λιμιτ-απ και τωρα ???????????

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε γιατι τρεμετε με το που δειτε θυληκο; :headbang: :headbang: :headbang:

asteriks

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
εχω μια ιδεα γιατι δεν γραφεις οτι ειναι κατεξοχην αντρικο το σαιτ και οτι απαγορευεται η εισοδος σε κοπελες ωστε να τελειωνουμε

Θα διαφωνησω ΡΙΖΙΚΑ
Το σαιτ δεν ειναι ουτε αντρικο  αλλα ουτε και θηλυκο.
Ειναι απολυτα ΓΑΜΙΣΗΜΟ

Περαστε ,,,διαλεξτε,,,,γαμηστε και εαν προαιρηστε,,,γραψετε,,,προτεινετε,,,,ακομα και αποφυγετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom