Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ηθελα να την γλιτωσεις...

καταγραφη κοσμοκοριτσων:

σιλβα η κολομβιανη
λουκριτια η καταστροφη
κριστυ
βαλερυ
λιλλυ
βικουλα
πλευ χαους
κλωνος η νεα κ ωραια

αλλες να εχουν μπει δε θυμαμαι...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξερω να σε πω........δεν τα εχω επισκεφτει ποτε μου.......παντωs μη χρησιμοποιησειs το απο εδω νικναμε σου.....
Μαs εχουν φακελωσει και οποιοs μπει ......θα του σουρουν οσα δεν σερνει η σκουπα!!!!!!!

Δεν χρειαζεται να εχετε το ιδιο νικ !
Φαινετε απο τον τροπο γραφης σας !
Ηδη σημερα παρατηρησα καποια "γνωστα" παιδακια !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα θα ήθελα να σας πω ένα βίωμα δικό μου που συνέβη τον ένα χρόνο περίπου απουσίασα από εδώ και σχετιζότανε με πρόβλημα υγείας. Εδώ και κάτι χρόνια έπαιρνα ανεξήγητα κιλά, κάποια στιγμή πέρυσι τον Ιούνιο έφτασα τα 160.....δεν είχα ασχοληθεί σοβαρά γιατί μέσα μου ήξερα τι παιζότανε πάνω κάτω και είχα ψιλοφοβηθεί. Με τα πολλά όμως και με βοήθεια ψυχολογική από φίλους πήγα γιατρό, ανακάλυψα σοβαρό ορμονικό πρόβλημα και Υποθυροειδισμό (ένα τύπο που σταματάει τον μεταβολισμό). Να έρθω στο προκείμενο......όταν πήρα τα κιλά και έγεινα σαν τον μαλάκα, κάθε καριόλα που ήξερα ακόμα και φίλες υποτίθεται απομακρύνθηκαν....λες και είχα καμιά πανούκλα. Δικαιολογίες ότι δεν μπορώ απόψε κλπ κλπ.....Αυτό με πείσμωσε πιο πολύ να δω τον εαυτό μου και πήγα σε διατροφολόγο αφού ξεκίνησα και φάρμακα να ρυθμήσω τις ορμόνες. Μετά από ένα χρόνο σωστής διατροφής και λίγης άσκησης έχασα 45 κιλά, ήρθα σε νορμάλ μέτρα για το ύψος και την υγεία μου. Η ειρωνία??????? Επιστρέφουνε πίσω ΟΛΕΣ αυτές που δεν θέλανε να με ξέρουνε όταν ήμουνα σαν τον ελέφαντα. Φυσικά και κάνω τις επιλογές μου πλέον αλλά αδέρφια....ΠΟΛΥ καριόλες στην ψυχή τελικά μερικές.
Σόρρυ αν σας κούρασα και αν μακρυγόρησα αλλά ήθελα να το πω να μου βγει λίγο απο μέσα........

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...όταν πήρα τα κιλά και έγεινα σαν τον μαλάκα, κάθε καριόλα που ήξερα ακόμα και φίλες υποτίθεται απομακρύνθηκαν....λες και είχα καμιά πανούκλα.

Αγαπητέ Συνάδελφε, κατ' αρχήν πολύ καλά έκανες κ το έβγαλες από μέσα σου κ το μοιράστηκες μαζί μας...
Οσον αφορά την συμπεριφορά των Ελλεεινίδων, ειλικρινά, απορώ γιατί σε παραξένεψε... το αντίθετο αν συνέβαινε θα ήταν αξιοπερίεργο! Είναι γεγονός ότι σπάνια βρίσκεις ανθρώπους να σε στηρίξουν στα δύσκολα... αλλά κι αυτός είναι ένας τρόπος να ξεχωρίζει το στάρι... γράφτες στ' αρχίδια σου κ προχώρα... ΦΡΟΝΤΙΖΕ τον εαυτό σου κ μην ξεχνάς "το Μοναστήρι να'ναι καλά... κι από καλογέρους"... ;)
Πολύ φιλικά,
D.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πίστεψέ με αυτό κάνω τώρα και το απολαμβάνω αν και δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα μου αλλά......

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα...

Για να μην είμαστε όμως κ off-topic, δεν μας είπες, έχεις γνωρίσει καμία από δω μέσα? ή έστω αν ξέρεις 100% ποιά συγκεκριμένα προφίλ ανήκουν όντως σε γυναίκες?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έχω γνωρίσει (όχι από κοντά) πριν 2-3 χρόνια την Θάλεια αν θυμάστε. ΠΟΛΥ καλή κοπέλα, παντρεμένη γύρω στα 40, τα λέγαμε απο ΜΣΝ αλλά θα έφευγε Γερμανία μόνιμα με την οικογένεια για δουλειά του συζήγου. Μιλούσα και με την νυμφομανή τρομπέτα Vicky4you που θα θυμάστε.......που έκανε τα σεξ σόου.....άνοιγε κάμερα ΜΣΝ και δεν κόλλαγε πουθενά.....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Έχω γνωρίσει (όχι από κοντά) πριν 2-3 χρόνια την Θάλεια αν θυμάστε. ΠΟΛΥ καλή κοπέλα, παντρεμένη γύρω στα 40, τα λέγαμε απο ΜΣΝ αλλά θα έφευγε Γερμανία μόνιμα με την οικογένεια για δουλειά του συζήγου. Μιλούσα και με την νυμφομανή τρομπέτα Vicky4you που θα θυμάστε.......που έκανε τα σεξ σόου.....άνοιγε κάμερα ΜΣΝ και δεν κόλλαγε πουθενά.....

Συμφωνώ κ για τις 2 (Thaleia, Vickycfu) ;)

Eπιπλέον, επιβεβαιώνω ως γυναικεία τα προφίλ των: Agrimi, Evabb, Kaulitsa, Klwnos, Siasia, Sexoula, Spygirl, Mayia.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Είχε πλάκα με την sexoula....τυχαία εντελώς έβαλα το ίδιο αβατάρ που είχε!!! Το άλλαξε νομίζω τώρα. Φυσικά πρέπει να είναι αληθινά και όλα από τα "εργαζόμενα" κορίτσια ε?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Είχε πλάκα με την sexoula....τυχαία εντελώς έβαλα το ίδιο αβατάρ που είχε!!! Το άλλαξε νομίζω τώρα.

χαχαχα έχει πλάκα κ η ίδια... καλό παιδί, έξω καρδιά κ ΤΡΕΛΛΑ με τ' αυτοκίνητα (δουλεύει σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ, αν χρειαστεί κάποιος κάτι...) ;)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
χαχαχα έχει πλάκα κ η ίδια... καλό παιδί, έξω καρδιά κ ΤΡΕΛΛΑ με τ' αυτοκίνητα (δουλεύει σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ, αν χρειαστεί κάποιος κάτι...) ;)

Είσαι ΜΕΓΑΛΗ κουφάλα εσύ!!!!! ΧΑχαχαχαχαχαχ

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Φυσικά πρέπει να είναι αληθινά και όλα από τα "εργαζόμενα" κορίτσια ε?

Γι' αυτές πρέπει να μας πει ο Anti, που λόγω της συνεργασίας τους με το site... θα τις ξέρει όλες! ;) :grin:

Εγώ από τα εργαζόμενα που μπαίνουν εδώ, ξέρω τις Κaterina69 κ τη Ntaria (τρελλοκομείο & πίνει τ' αντερά της) !!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έχω μιλήσει λίγο με Κατερίνα στο άσχετο, μου είχε δείξει και φώτο με πρόσώπο της, ωραίο μιλφάκι!!!! Αλλά γαμώ την απόσταση μου.....εδώ κάτω που μένω άντε να βρεις τρόπο και χρόνο να κάνεις παιχνίδι.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Kαι καλό παιδί, αν κ κωλοπετσωμένη λόγω δουλειάς...

Θυμάμαι αξέχαστα που έμπαινε ένας moi και άρχισε και πόσταρε ότι είμαι νταβάς της Κατερίνας και την προωθώ.....χαχαχαχα. Τηλενταβατζιλίκι από Χανιά κάνω μάλλον.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Καλά, το τι μ... έχουμε διαβάσει τόσα χρόνια εδώ μεσα...
Εγώ απορώ πάντως, μερικοί δεν έχουν ΚΑΘΟΛΟΥ ζωή εκτός PC? Στο κεφάλι τους δεν υπάρχει ίχνος εγκεφαλικής ουσίας? KAMMENOI ENTEΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ???

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αυτός ο Moi είχε τρομερό κόλλημα με την Κατερίνα, την έβριζε, την απειλούσε.....αλλά η άλλη στη μουνάρα της!!! χαχχαχαχαχ

Επισκέπτης
quardeen ετουτι παλι πια πιανισ κλονοσ ειναι?
εχουμε μπλεξει με τισ καμενεσ!χεχε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom