ηθελα να την γλιτωσεις...
καταγραφη κοσμοκοριτσων:
σιλβα η κολομβιανη
λουκριτια η καταστροφη
κριστυ
βαλερυ
λιλλυ
βικουλα
πλευ χαους
κλωνος η νεα κ ωραια
αλλες να εχουν μπει δε θυμαμαι...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναίκες στο site
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δεν ξερω να σε πω........δεν τα εχω επισκεφτει ποτε μου.......παντωs μη χρησιμοποιησειs το απο εδω νικναμε σου.....
Μαs εχουν φακελωσει και οποιοs μπει ......θα του σουρουν οσα δεν σερνει η σκουπα!!!!!!!
Δεν χρειαζεται να εχετε το ιδιο νικ !
Φαινετε απο τον τροπο γραφης σας !
Ηδη σημερα παρατηρησα καποια "γνωστα" παιδακια !
Με αφορμή την κουβέντα που είχαμε σε άλλο thread...
ανοίγω αυτό το topic για να μπορούμε να συζητάμε σχετικά με τις γυναίκες του Forum...
ανοίγω αυτό το topic για να μπορούμε να συζητάμε σχετικά με τις γυναίκες του Forum...
Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα θα ήθελα να σας πω ένα βίωμα δικό μου που συνέβη τον ένα χρόνο περίπου απουσίασα από εδώ και σχετιζότανε με πρόβλημα υγείας. Εδώ και κάτι χρόνια έπαιρνα ανεξήγητα κιλά, κάποια στιγμή πέρυσι τον Ιούνιο έφτασα τα 160.....δεν είχα ασχοληθεί σοβαρά γιατί μέσα μου ήξερα τι παιζότανε πάνω κάτω και είχα ψιλοφοβηθεί. Με τα πολλά όμως και με βοήθεια ψυχολογική από φίλους πήγα γιατρό, ανακάλυψα σοβαρό ορμονικό πρόβλημα και Υποθυροειδισμό (ένα τύπο που σταματάει τον μεταβολισμό). Να έρθω στο προκείμενο......όταν πήρα τα κιλά και έγεινα σαν τον μαλάκα, κάθε καριόλα που ήξερα ακόμα και φίλες υποτίθεται απομακρύνθηκαν....λες και είχα καμιά πανούκλα. Δικαιολογίες ότι δεν μπορώ απόψε κλπ κλπ.....Αυτό με πείσμωσε πιο πολύ να δω τον εαυτό μου και πήγα σε διατροφολόγο αφού ξεκίνησα και φάρμακα να ρυθμήσω τις ορμόνες. Μετά από ένα χρόνο σωστής διατροφής και λίγης άσκησης έχασα 45 κιλά, ήρθα σε νορμάλ μέτρα για το ύψος και την υγεία μου. Η ειρωνία??????? Επιστρέφουνε πίσω ΟΛΕΣ αυτές που δεν θέλανε να με ξέρουνε όταν ήμουνα σαν τον ελέφαντα. Φυσικά και κάνω τις επιλογές μου πλέον αλλά αδέρφια....ΠΟΛΥ καριόλες στην ψυχή τελικά μερικές.
Σόρρυ αν σας κούρασα και αν μακρυγόρησα αλλά ήθελα να το πω να μου βγει λίγο απο μέσα........
Σόρρυ αν σας κούρασα και αν μακρυγόρησα αλλά ήθελα να το πω να μου βγει λίγο απο μέσα........
...όταν πήρα τα κιλά και έγεινα σαν τον μαλάκα, κάθε καριόλα που ήξερα ακόμα και φίλες υποτίθεται απομακρύνθηκαν....λες και είχα καμιά πανούκλα.
Αγαπητέ Συνάδελφε, κατ' αρχήν πολύ καλά έκανες κ το έβγαλες από μέσα σου κ το μοιράστηκες μαζί μας...
Οσον αφορά την συμπεριφορά των Ελλεεινίδων, ειλικρινά, απορώ γιατί σε παραξένεψε... το αντίθετο αν συνέβαινε θα ήταν αξιοπερίεργο! Είναι γεγονός ότι σπάνια βρίσκεις ανθρώπους να σε στηρίξουν στα δύσκολα... αλλά κι αυτός είναι ένας τρόπος να ξεχωρίζει το στάρι... γράφτες στ' αρχίδια σου κ προχώρα... ΦΡΟΝΤΙΖΕ τον εαυτό σου κ μην ξεχνάς "το Μοναστήρι να'ναι καλά... κι από καλογέρους"... ;)
Πολύ φιλικά,
D.
Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα...
Για να μην είμαστε όμως κ off-topic, δεν μας είπες, έχεις γνωρίσει καμία από δω μέσα? ή έστω αν ξέρεις 100% ποιά συγκεκριμένα προφίλ ανήκουν όντως σε γυναίκες?
Έχω γνωρίσει (όχι από κοντά) πριν 2-3 χρόνια την Θάλεια αν θυμάστε. ΠΟΛΥ καλή κοπέλα, παντρεμένη γύρω στα 40, τα λέγαμε απο ΜΣΝ αλλά θα έφευγε Γερμανία μόνιμα με την οικογένεια για δουλειά του συζήγου. Μιλούσα και με την νυμφομανή τρομπέτα Vicky4you που θα θυμάστε.......που έκανε τα σεξ σόου.....άνοιγε κάμερα ΜΣΝ και δεν κόλλαγε πουθενά.....
Έχω γνωρίσει (όχι από κοντά) πριν 2-3 χρόνια την Θάλεια αν θυμάστε. ΠΟΛΥ καλή κοπέλα, παντρεμένη γύρω στα 40, τα λέγαμε απο ΜΣΝ αλλά θα έφευγε Γερμανία μόνιμα με την οικογένεια για δουλειά του συζήγου. Μιλούσα και με την νυμφομανή τρομπέτα Vicky4you που θα θυμάστε.......που έκανε τα σεξ σόου.....άνοιγε κάμερα ΜΣΝ και δεν κόλλαγε πουθενά.....
Συμφωνώ κ για τις 2 (Thaleia, Vickycfu) ;)
Eπιπλέον, επιβεβαιώνω ως γυναικεία τα προφίλ των: Agrimi, Evabb, Kaulitsa, Klwnos, Siasia, Sexoula, Spygirl, Mayia.
Είχε πλάκα με την sexoula....τυχαία εντελώς έβαλα το ίδιο αβατάρ που είχε!!! Το άλλαξε νομίζω τώρα.
χαχαχα έχει πλάκα κ η ίδια... καλό παιδί, έξω καρδιά κ ΤΡΕΛΛΑ με τ' αυτοκίνητα (δουλεύει σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ, αν χρειαστεί κάποιος κάτι...) ;)
χαχαχα έχει πλάκα κ η ίδια... καλό παιδί, έξω καρδιά κ ΤΡΕΛΛΑ με τ' αυτοκίνητα (δουλεύει σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ, αν χρειαστεί κάποιος κάτι...) ;)
Είσαι ΜΕΓΑΛΗ κουφάλα εσύ!!!!! ΧΑχαχαχαχαχαχ
Φυσικά πρέπει να είναι αληθινά και όλα από τα "εργαζόμενα" κορίτσια ε?
Γι' αυτές πρέπει να μας πει ο Anti, που λόγω της συνεργασίας τους με το site... θα τις ξέρει όλες! ;)
Εγώ από τα εργαζόμενα που μπαίνουν εδώ, ξέρω τις Κaterina69 κ τη Ntaria (τρελλοκομείο & πίνει τ' αντερά της) !!!
Είσαι ΜΕΓΑΛΗ κουφάλα εσύ!!!!! ΧΑχαχαχαχαχαχ
Εγώ? ένας απλός Mod είμαι! Εντάξει, Global... ;)
Έχω μιλήσει λίγο με Κατερίνα στο άσχετο, μου είχε δείξει και φώτο με πρόσώπο της, ωραίο μιλφάκι!!!!
Kαι καλό παιδί, αν κ κωλοπετσωμένη λόγω δουλειάς...
Kαι καλό παιδί, αν κ κωλοπετσωμένη λόγω δουλειάς...
Θυμάμαι αξέχαστα που έμπαινε ένας moi και άρχισε και πόσταρε ότι είμαι νταβάς της Κατερίνας και την προωθώ.....χαχαχαχα. Τηλενταβατζιλίκι από Χανιά κάνω μάλλον.
Επισκέπτης
quardeen ετουτι παλι πια πιανισ κλονοσ ειναι?
εχουμε μπλεξει με τισ καμενεσ!χεχε!!!
εχουμε μπλεξει με τισ καμενεσ!χεχε!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις