Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα θα ήθελα να σας πω ένα βίωμα δικό μου που συνέβη τον ένα χρόνο περίπου απουσίασα από εδώ και σχετιζότανε με πρόβλημα υγείας. Εδώ και κάτι χρόνια έπαιρνα ανεξήγητα κιλά, κάποια στιγμή πέρυσι τον Ιούνιο έφτασα τα 160.....δεν είχα ασχοληθεί σοβαρά γιατί μέσα μου ήξερα τι παιζότανε πάνω κάτω και είχα ψιλοφοβηθεί. Με τα πολλά όμως και με βοήθεια ψυχολογική από φίλους πήγα γιατρό, ανακάλυψα σοβαρό ορμονικό πρόβλημα και Υποθυροειδισμό (ένα τύπο που σταματάει τον μεταβολισμό). Να έρθω στο προκείμενο......όταν πήρα τα κιλά και έγεινα σαν τον μαλάκα, κάθε καριόλα που ήξερα ακόμα και φίλες υποτίθεται απομακρύνθηκαν....λες και είχα καμιά πανούκλα. Δικαιολογίες ότι δεν μπορώ απόψε κλπ κλπ.....Αυτό με πείσμωσε πιο πολύ να δω τον εαυτό μου και πήγα σε διατροφολόγο αφού ξεκίνησα και φάρμακα να ρυθμήσω τις ορμόνες. Μετά από ένα χρόνο σωστής διατροφής και λίγης άσκησης έχασα 45 κιλά, ήρθα σε νορμάλ μέτρα για το ύψος και την υγεία μου. Η ειρωνία??????? Επιστρέφουνε πίσω ΟΛΕΣ αυτές που δεν θέλανε να με ξέρουνε όταν ήμουνα σαν τον ελέφαντα. Φυσικά και κάνω τις επιλογές μου πλέον αλλά αδέρφια....ΠΟΛΥ καριόλες στην ψυχή τελικά μερικές.
Σόρρυ αν σας κούρασα και αν μακρυγόρησα αλλά ήθελα να το πω να μου βγει λίγο απο μέσα........