loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ρε δε πατε καλα μεσημεριατικα!!!αρχισατε στα καλα καθουμενα να μουτζοπιανεστε??????
καθυστερησες και ανησυχησαδε θα σ'αφησω παραπονεμενο...μην γκρινιαζεις μετα.
Με αρεσει παντως που εχεις σταθερες αποψεις και κανεις μαλιστα γραπτες δηλωσεις!
Πριν μερες δεν ειχες πει οτι ΔΕΝ θα μου απαντησεις ποτε ξανα ?!?
Και για να επανελθω σε αυτο που ρωτησες, ειμαι οτι θελω εγω να ειμαι,αλλα αν εσυ θες τραμπολινο,τοτε οκ !!!
Χαλαω εγω χατηρια ?!?
Εμεις μπηκαμε κατα τυχη,αλλοι φερνουν ατομα για συμπαρασταση εδω μεσα....
Οποιος ειναι λιγο παρατηρητικος μπορει να το διαπιστωσει πολυ ευκολα ;)
Και λίγους λες!!Καμια ρωσσιδουλα κοπελα δεν υπαρχει στο σαιτ!
Μαλλον θα ειναι ολη τη μερα απασχολημενες με τους 500.432.539 αντρες που τους την πεφτουν καθε μερα!
Εισαι χαζο τελικα !και γω πίστευα ότι ΔΕΝ θα ασχοληθείς μαζί μου! Η σιωπή σου ήταν η καλύτερη απάντιση που μου ειχες ποτέ δώσει...Κρατήθηκες κυρία για λίγο... Οταν μου τη λες δε θα σ αφήνω να βαράς τζάμπα!
εγω δε νομιζω οτι "η μαλακια" εδω μεσα εχει αντιπροσωπο τον αβαταρ κ τον εβιλ!!!εχει ατομα εδω μεσα που &%*^(&*^&%^$*&^(&(*&(*&*^&%^$%^!!!!κακως μιλησατε κοριτσια...
ας τον αφηνατε να βγαλει ολη τη κακια-αγαμια του σε μενα να ξεχαρμανιασει το αγορακι κριμα ειναι....
Εισαι χαζο τελικα !
Δεν μου εχεις κανει τιποτα,ενα nick name σε ενα φορουμ εισαι,οπως κ εμεις οι υπολοιποι!
Εγω παντως δεν εχω κανει ποτε δηλωσεις,απλα καποιες φορες δεν απανταω παντα...αναλογα τα κεφια!
Οσο για το "κυρια" ειμαι σιγουρη οτι εχεις καταλαβει αν ειμαι η' οχι...
Αστα καλο μου.....απο βλακειες αλλο τιποτα εδω μεσα!και εσυ τον amjik τον ΟΥΚΑ σου.
συν αν παρατηρησες αλλα που τετοια τυχη, εχω μπει πολυ πριν...
Αλλα λογια να αγαπιομαστε!τότε κράτα το κύρος και τον τίτλο σου και μην ασχολείσαι με μένα και με χαζούς, όπως και γω δεν ασχολούμαι μαζί σου!
και δαγγαςπισω απο ενα pc ποσο μαγκας γινεσαι.......
πισω απο ενα pc ποσο μαγκας γινεσαι.......
θα ερθης το σαββατο;;;και δαγγας
μπαααααθα ερθης το σαββατο;;;
θα χασης τοτε θα ειμαστε ολοι η παρεαμπααααα
περιμενε δεν ακουω ...ενω εσυ με το ψευτικο προφιλ εε το παιζεις μαγκας...