αν ενας δικαστης τα βραδια φοραει τις γοβες και τα φουστανακια του,και την αλλη μερα το πρωι δικαζει ενα κλεφτρονι που τον γαμουσε πριν 2 μερες θα ειναι αμεροληπτος λες? η το κλεφτρονι θα τον κανει ρομπα εκει μεσα για να σωσει το τομαρι του?
ξερεις τι απειλες θα δεχοταν ενας δικαστης απο τον καθε μαφιοζο αν ητανε πουστης? 1000000000000000αδες καθε μερα.ασε που θα τον ειχαν και βιντεοσκοπημενο να γαμιετε σε ολες τις στασεις και να παρτουζωνετε.
αντε να βαζετε το μυαλο σας λιγο να δουλευει,γιατι ολο μαλακιες λετε απο την τσυπριτιδα που εχετε.
θα το πω ξανα με οσο πιο απλο τροπο. Η σεξουαλικη διαφορετικοτητα επιλογη ΔΕΝ ειναι ψυχικο νοσημα.
Επιπλεον το τι κανει καθεις στο κρεβατι του αφορα το κρεβατι του. ΔΕΝ σημαινει οτι στην ζωη του και στην επαγγελματικη του καριερα θα επηρεαστει ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ.Γιατι με την λογικη αυτη καποιος που δεν γαμιεται μπορει να εχει νευρα οποτε να μην εργαζεται γιατι ειναι επικινδυνος..
Το παραδειγμα που δινεις ειναι διαφορετικο.Εχουμε πολλους δικαστες πουτσηδες, χρυσαυγιτες, μαλακες, εξυπνους, χαζους, ανθρωπους που δεν ξερουν καν να οδηγουν και δικαζουν αυτοκινητα, ανθρωπους που δεν χειρουργουν και δικαζουν ιατρικα σφαλματα, γαμιολες δικαστινες, ασχημους δικαστες. Οταν πανε στο δικαστικο συμφωνα με την δικη σας νοοτροπια θα επρεπε να ελεγχεται αν γαμιουνται πολυ η λιγο αν τον παιρνουν απο τον κωλο, μπας και βρεθει γκομενος τους απο κατω και τους εκδικηθει, αν πιστευουν στον θεο, γιατι αν δουν καποιον απο κατω που δεν πιστευει θα αποφασισουν να μην τον ακουσουν, αν εχουν λεφτα, γιατι αν εχουν δεν θα καταλαβουν τον φτωχο και εαν δεν εχουν δεν θα καταλαβουν τον πλουσιο. κτλ
Εχω την αισθηση οτι εχετε χασει την μπαλιτσα.
ειπες το παραδειγμα με τον πουστη δικαστη και ακου γιατι ειναι λαθος.
Λες: "αν ενας δικαστης τα βραδια φοραει τις γοβες και τα φουστανακια του,και την αλλη μερα το πρωι δικαζει ενα κλεφτρονι που τον γαμουσε πριν 2 μερες θα ειναι αμεροληπτος λες? η το κλεφτρονι θα τον κανει ρομπα εκει μεσα για να σωσει το τομαρι του?" ΛΕΩ : οχι γιατι θα τον εχει εκβιασει.
Δες τωρα αυτο....
ΑΝ εγω που δεν ειμαι πουστης ειμαι δικαστης παντρευτω ενα μαλακα που ερωτευτηκα και με εκβιαζει μετα επειδη ξερει πραγματα για μενα, και με παγιδεψει και βγαλει φωτο μου γυμνες θα ειμαι αμεροληπτη αν ερθει ο συζυγος να δικαστει σε μενα; οχι. γιατι θα με εχει εκβιασει.
ποια η διαφορα;;;
δηλαδη με λιγα λογια οποιοσδηποτε μπορει να εκβιασει ενα δικαστη .. ειτε η σεξουαλικη του ζωη ειναι απλη ειτε δεν συνθετη. το θεμα λοιπον δεν ειναι να παψεις να εχεις σεξουαλικη ζωη μπας και σε εκβιασει κανεις. Η να μην γινεις δικαστης η να μην παντρευτεις μπας και σε εκβιασει η τεως.
τα εχετε στο κεφαλι σας αχταρμα.