Νέα

Γυναίκες στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπάρχουν γυναίκες στο Forum? Κι αν ναι... να μείνουν?

• ΝΑΙ (αλλά δεν έχω γνωρίσει καμία)...

Ψήφοι: 76 36,2%
  • ΝΑΙ (κι έχουμε γνωριστεί)...

Ψήφοι: 36 17,1%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 4 1,9%
  • Μπααα (είναι κλώνοι-προφίλ αντρών)...

Ψήφοι: 23 11,0%
  • Να πάρουν το πούλο! Αυτό είναι ανδρικό site...

Ψήφοι: 21 10,0%
  • Ας μείνουν, αρκεί να μην μας τα πρήζουν...

Ψήφοι: 52 24,8%
  • Να μείνουν ΜΟΝΟΝ όσες είναι της δουλειάς...

Ψήφοι: 47 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    210

arcans84

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εσυ μιλησες για σεξουαλικη προτιμηση και θεωρεις οτι ειναι ψυχικα ασθενης ο αλλος και δεν μπορει να κρινει αλλους  με ψυχικα νοσηματα γιατι η προτιμηση του η σεξουαλικη τον επηρεαζει.  εγω λεω οτι δεν συμβαινει αυτο.
τι σχεση εχει το παραπανω με τις πεποιθησεις ενος δικαστη που φυσικα και επηρεαζουν την αποφαση..και την κριση του.  
αν ενας δικαστης τα βραδια φοραει τις γοβες και τα φουστανακια του,και την αλλη μερα το πρωι δικαζει ενα κλεφτρονι που τον γαμουσε πριν 2 μερες θα ειναι αμεροληπτος λες? η το κλεφτρονι θα τον κανει ρομπα εκει μεσα για να σωσει το τομαρι του?
ξερεις τι απειλες θα δεχοταν ενας δικαστης απο τον καθε μαφιοζο αν ητανε πουστης? 1000000000000000αδες καθε μερα.ασε που θα τον ειχαν και βιντεοσκοπημενο να γαμιετε σε ολες τις στασεις και να παρτουζωνετε.
αντε να βαζετε το μυαλο σας λιγο να δουλευει,γιατι ολο μαλακιες λετε απο την τσυπριτιδα που εχετε.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αν ενας δικαστης τα βραδια φοραει τις γοβες και τα φουστανακια του,και την αλλη μερα το πρωι δικαζει ενα κλεφτρονι που τον γαμουσε πριν 2 μερες θα ειναι αμεροληπτος λες? η το κλεφτρονι θα τον κανει ρομπα εκει μεσα για να σωσει το τομαρι του?
ξερεις τι απειλες θα δεχοταν ενας δικαστης απο τον καθε μιαφιοζο αν ητανε πουστης? 1000000000000000αδες καθε μερα.ασε που θα τον ειχαν και βιντεοσκοπημενο να γαμιετε σε ολες τις στασεις και να παρτουζωνετε.
αντε να βαζετε το μυαλο σας λιγο να δουλευει,γιατι ολο μαλακιες λετε απο την τσυπριτιδα που εχετε.

Γι αυτο και αποφευγουν τους μαφιοζους.....

arcans84

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γι αυτο και αποφευγουν τους μαφιοζους.....
σε ειχα για λιγοτερο ζωων.
αλλα εισαι εντελως.
πρεπει σωνει και καλα ο μαφιοζος να τον γαμησει,δεν μπορουν να βαλουν κανενα τσιρακι τους?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι σχεση εχει το αν ειναι cd ο δικαστης με το αν μπορει να λαβει σωστη αποφαση? :think:
αν ειναι σωστος επαγγελματιας οι σεξουαλικες επιλογες συντροφων που θα κανει θα φροντισει να μην ειναι απο αυτες που ισως καποια στιγμη μπορει να συναντησει μπροστα του....ή εστω να ελαχιστοποιησει τις πιθανοτητες....
το οτι μπορει να εκτεθεις καποια στιγμη λογω των επιλογων σου ειναι κατι το οποιο ολοι οι ανθρωποι που εχουν μια παρομοια θεση το γνωριζουν και αναλαμβανουν το ρισκο...αυτο δεν εχει σχεση με το αν ειναι ικανοι να κανουν τη δουλεια τους

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σε ειχα για λιγοτερο ζωων ζωον.
αλλα εισαι εντελως.
πρεπει σωνει και καλα ο μαφιοζος να τον γαμησει,δεν μπορουν να βαλουν κανενα τσιρακι τους?

Μονο οι μαφιοζοι και τα τσιρακια τους γαμανε ομοφυλοφιλους δικαστες????

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σε ειχα για λιγοτερο ζωων.
αλλα εισαι εντελως.
να βαλουν τον Αλ Πατσινο.

arcans84

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τι σχεση εχει το αν ειναι cd ο δικαστης με το αν μπορει να λαβει σωστη αποφαση? :think:
αν ειναι σωστος επαγγελματιας οι σεξουαλικες επιλογες συντροφων που θα κανει θα φροντισει να μην ειναι απο αυτες που ισως καποια στιγμη μπορει να συναντησει μπροστα του....ή εστω να ελαχιστοποιησει τις πιθανοτητες....
το οτι μπορει να εκτεθεις καποια στιγμη λογω των επιλογων σου ειναι κατι το οποιο ολοι οι ανθρωποι που εχουν μια παρομοια θεση το γνωριζουν και αναλαμβανουν το ρισκο...αυτο δεν εχει σχεση με το αν ειναι ικανοι να κανουν τη δουλεια τους

Μονο οι μαφιοζοι και τα τσιρακια τους γαμανε ομοφυλοφιλους δικαστες????
θα απανταω στις μαλακιες σας μαζεμενα.
καταρχην αν υπαρξει ενας τετοιος δικαστης ποτε η εστω υπονοιες να υπαρχουν,οι πρωτοι που θα τον απειλησουν για να τα βρουν μαζι του,και να τον εχουν του χεριου τους,ειναι οι δικηγοροι,και μονο απο αυτο καταλαβαινετε οτι χαθηκε η οποια δικαια αποφαση να ηθελε να παρει.το συστημα δεν προκειτε να τον αφησει να λειτουργησει τον συγκεκριμενο δικαστη.αλλα απο εκει και περα ο καθε πουστης επειδη ειναι και μια διαταραγμενη προσωπικοτητα και αυτο ειναι αποδεδειγμενο πλεον,για παγωτατζης κανει,αλλα για δικαστης και αλλες θεσεις με μεγαλες ευθυνες δεν κανει.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
τυπε το πλερωμενο ειναι ως μη γενομενο.και γιατι δεν εισαι αθλητικος?γιατι δεν γυμναζεσαι?

Δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου. Θελω να βγάζω πολλά χρήματα. Ως εκ τούτου οι ώρες που μπορώ να γυμναστώ είναι λίγες.

Πάντως καλά κρατιέμαι για την ηλικία μου. Ετσι λέω...

Και γιατί παρακαλώ το πληρωμένο είναι ως μη γενόμενο; Εγώ μια χαρά περνάω...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Μην μου πειράζετε τον Σαρού.
Θα φάτε μια ένεση τον 1000mg diazem και θα ξυπνήσετε μετα απο κανα τρίμηνο χαρούμενοι.
Γκέ γκέ;

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
Γιατι βρε βλημα εδω ειναι αντρικο φορουμ δηλαδη?ολο για τραβελια μιλατε και για στραπονιασματα  :S
πρώτα από όλα δεν σε έβρισα ούτε αναφέρθηκα σε εσένα
κατά δεύτερον είπα την άποψη μου και την αιτιολόγησα
και τρίτον και σημαντικότερον εγώ δεν έχω μιλήσει για τραβέλια και στραπονιάσματα, δεν είμαι φαν του είδους
και τέταρτο και ακόμα πιο σημαντικότερο κάτι εξυπνάκηδες σαν εσένα τους γράφω στα μεγάλα μου αρχίδια  :jerking: :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γιατι προσπαθεις να εξηγησεις?

γιατι πιστευω ειναι εξυπνος. Απλα κολλαει στο οτι του λεω κατι εγω οποτε αυτοματως παυει να σκεφτεται. νομιζει οτι το κανω για να του παω κοντρα η να του υποδειξω κατι η να το παιξω ξυπνια.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι έγινε κορίτσια, τι έχασα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ξερεις τι απειλες θα δεχοταν ενας δικαστης απο τον καθε μαφιοζο αν ητανε πουστης? 1000000000000000αδες καθε μερα.ασε που θα τον ειχαν και βιντεοσκοπημενο να γαμιετε σε ολες τις στασεις και να παρτουζωνετε.

θα το πω ξανα με οσο πιο απλο τροπο. Η σεξουαλικη διαφορετικοτητα επιλογη ΔΕΝ ειναι ψυχικο νοσημα.
Επιπλεον το τι κανει καθεις στο κρεβατι του αφορα το κρεβατι του. ΔΕΝ σημαινει οτι στην ζωη του και στην επαγγελματικη του καριερα θα επηρεαστει ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ.Γιατι με την λογικη αυτη καποιος που δεν γαμιεται μπορει να εχει νευρα οποτε να μην εργαζεται γιατι ειναι επικινδυνος..
Το παραδειγμα που δινεις ειναι διαφορετικο.Εχουμε πολλους δικαστες πουτσηδες, χρυσαυγιτες, μαλακες, εξυπνους, χαζους, ανθρωπους που δεν ξερουν καν να οδηγουν και δικαζουν αυτοκινητα, ανθρωπους που δεν χειρουργουν και δικαζουν ιατρικα σφαλματα, γαμιολες δικαστινες, ασχημους δικαστες. Οταν πανε στο δικαστικο συμφωνα με την δικη σας νοοτροπια θα επρεπε να ελεγχεται αν γαμιουνται πολυ η λιγο αν τον παιρνουν απο τον κωλο, μπας και βρεθει γκομενος τους απο κατω και τους εκδικηθει, αν πιστευουν στον θεο, γιατι αν δουν καποιον απο κατω που δεν πιστευει θα αποφασισουν να μην τον ακουσουν, αν εχουν λεφτα, γιατι αν εχουν δεν θα καταλαβουν τον φτωχο και εαν δεν εχουν δεν θα καταλαβουν τον πλουσιο. κτλ
Εχω την αισθηση οτι εχετε χασει την μπαλιτσα.

ειπες το παραδειγμα με τον πουστη δικαστη και ακου γιατι ειναι λαθος.

Λες: "αν ενας δικαστης τα βραδια φοραει τις γοβες και τα φουστανακια του,και την αλλη μερα το πρωι δικαζει ενα κλεφτρονι που τον γαμουσε πριν 2 μερες θα ειναι αμεροληπτος λες? η το κλεφτρονι θα τον κανει ρομπα εκει μεσα για να σωσει το τομαρι του?" ΛΕΩ : οχι γιατι θα τον εχει εκβιασει.
Δες τωρα αυτο....

ΑΝ εγω που δεν ειμαι πουστης ειμαι δικαστης παντρευτω ενα μαλακα που ερωτευτηκα και με εκβιαζει μετα επειδη ξερει πραγματα για μενα, και με παγιδεψει και βγαλει φωτο μου γυμνες θα ειμαι αμεροληπτη αν ερθει ο συζυγος να δικαστει σε μενα; οχι. γιατι θα με εχει εκβιασει.

ποια η διαφορα;;;
δηλαδη με λιγα λογια οποιοσδηποτε μπορει να εκβιασει ενα δικαστη .. ειτε η σεξουαλικη του ζωη ειναι απλη ειτε δεν συνθετη. το θεμα λοιπον δεν ειναι να παψεις να εχεις σεξουαλικη ζωη μπας και σε εκβιασει κανεις. Η να μην γινεις δικαστης η να μην παντρευτεις μπας και σε εκβιασει η τεως.

τα εχετε στο κεφαλι σας αχταρμα.

kavliaris4milfs

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Την Ιεροδουλη γιατι δεν την εχετε; Γυναικα δεν ειναι;; :huh:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γιατι πιστευω ειναι εξυπνος. Απλα κολλαει στο οτι του λεω κατι εγω οποτε αυτοματως παυει να σκεφτεται. νομιζει οτι το κανω για να του παω κοντρα η να του υποδειξω κατι η να το παιξω ξυπνια.

η ισχυρογνωμοσυνη συνηθως μπορει να θαψει την οποια εξυπναδα....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
η ισχυρογνωμοσυνη συνηθως μπορει να θαψει την οποια εξυπναδα....

κοιτα και εγω συχνα με πιανει αυτη η μαλακια και ισως δεν βλεπω πραγματα και κανω λαθος. τεσπα αν το σκεφτει ισως καταλαβει τι να πω δεν μπορω να κανω κατι αλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom