Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ωραιοςΩ τι τιμή μου κάνετε αγαπητέ.... Thanks για τη φιλοφρόνηση....
;)
ωραιοςΩ τι τιμή μου κάνετε αγαπητέ.... Thanks για τη φιλοφρόνηση....
;)
Να ξέρεις κάτι, δεν απευθύνει τον λόγο σε πολλούς. ;)Ω τι τιμή μου κάνετε αγαπητέ.... Thanks για τη φιλοφρόνηση....
;)
Φυσικά ...διωξαμε τη γυναικα...και νοσηλεύσαμε με αναγκαστική νοσηλεία τον τύπο...
την γυναικα επρεπε να νοσηλευσετε μαν.....να την πλακωσετε στα αλοπεριντινια να μαθει να μην εχει αποψη.....ακους εκει ηθελε και οργασμο........ ηξερε κι απ το χωριο της;αυτα τα κοσμοπολιταν εχουν χαλασει την πιατσα.....Θα σας πω ένα περιστατικό απο μια εφημερία μου..
Ηρθε ένας τύπος, γύρω στα 30φεύγα..με τη γυναίκα του. Είπε πως έφερε τη γυναίκα του να εξεταστει. Μπαινω με έναν συναδελφο στο γραφείο και αρχιζουμε. Αυτος λεει (με τη γυναικα του παρουσα) πως "η γυναικα μου είναι ανωμαλη"! "Οταν κάνουμε σεξ, κυρίως οποτε θέλω εγω, θελει να χύνει και αυτη! Αν είναι δυνατον! κανονικά πρέπει εγω να το ευχαριστιεμαι! Αν το ευχαριστιέται και αυτη τοτε είναι πουτανα και γαμιεται με άλλους! Τελευταία άρχισε να μου λεει και αυτη σε ανυποπτο χρόνο..πως θέλει να το κάνουμε, σε στιγμες που εγω δεν της το ζητάω! Είναι πουτανα! Σας παρακαλω νοσηλεύστε την γιατι αλλιώς θα τη χωρίσω!"
Μειναμε άναυδοι! ...
Βγάλαμε τον τύπο έξω..και μιλησαμε με τη γυναικα...που σε μια στιγμη κατακοκινη ξεσπασε σε κλαματα!
Είχε να νιωσει οργασμο χρονια!
Φυσικά ...διωξαμε τη γυναικα...και νοσηλεύσαμε με αναγκαστική νοσηλεία τον τύπο...
την γυναικα επρεπε να νοσηλευσετε μαν.....να την πλακωσετε στααλοπεριντινιαδιαζεπίνες να μαθει να μην εχει αποψη.....ακους εκει ηθελε και οργασμο........ ηξερε κι απ το χωριο της;αυτα τα κοσμοπολιταν εχουν χαλασει την πιατσα.....
Γιατί να μην έχει η γυναίκα οργασμό;
Εμένα τουλάχιστον με διεγείρει αφάνταστα η σκέψη πως ικανοποιώ ένα γυναικείο πλάσμα. Με τη γλώσσα , με το πέος, με τα χάδια, με ένα καλό μασάζ, τα ερωτόλογα και την ευωδιαστή μυρωδιά του στόματος και του σώματος.
Γιατί να μην έχει η γυναίκα οργασμό;
Εμένα τουλάχιστον με διεγείρει αφάνταστα η σκέψη πως ικανοποιώ ένα γυναικείο πλάσμα. Με τη γλώσσα , με το πέος, με τα χάδια, με ένα καλό μασάζ, τα ερωτόλογα και την ευωδιαστή μυρωδιά του στόματος και του σώματος.
gl ή κάνεις πλάκα ή δεν ξέρεις να πηδάς.
για σενα μας λεει τα καλυτερα παντωςΤο δευτερο.....
Εμένα τουλάχιστον με διεγείρει αφάνταστα η σκέψη πως ικανοποιώ ένα γυναικείο πλάσμα.
Θα σας πω ένα περιστατικό απο μια εφημερία μου..
Ηρθε ένας τύπος, γύρω στα 30φεύγα..με τη γυναίκα του. Είπε πως έφερε τη γυναίκα του να εξεταστει. Μπαινω με έναν συναδελφο στο γραφείο και αρχιζουμε. Αυτος λεει (με τη γυναικα του παρουσα) πως "η γυναικα μου είναι ανωμαλη"! "Οταν κάνουμε σεξ, κυρίως οποτε θέλω εγω, θελει να χύνει και αυτη! Αν είναι δυνατον! κανονικά πρέπει εγω να το ευχαριστιεμαι! Αν το ευχαριστιέται και αυτη τοτε είναι πουτανα και γαμιεται με άλλους! Τελευταία άρχισε να μου λεει και αυτη σε ανυποπτο χρόνο..πως θέλει να το κάνουμε, σε στιγμες που εγω δεν της το ζητάω! Είναι πουτανα! Σας παρακαλω νοσηλεύστε την γιατι αλλιώς θα τη χωρίσω!"
Μειναμε άναυδοι! ...
Βγάλαμε τον τύπο έξω..και μιλησαμε με τη γυναικα...που σε μια στιγμη κατακοκινη ξεσπασε σε κλαματα!
Είχε να νιωσει οργασμο χρονια!
Τα συμπεράσματα δικά σας/.....
(για το πόσο έχει δικαίωμα μια γυναίκα..οποιαδήποτε γυναίκα ..να αυτοδιαθέτει το σώμα της, το μυαλο της, τις προτιμήσεις της..στο σεξ...)
Τα γυναικεία "πλάσματα" του φόρουμ
να ξέρεις είναι κάπως έτσι ....
ρε μαλακα χεστες αυτες. ψυχιατρος ο σαρουμαν? πως το βλεπεις αυτο που εισαι και γιατρος για πες μου
εσυ ψυχιατρος?????????????? :S
και νοσηλευσες αναγκαστικα τον αλλο επειδη ειναι πουριτανος?
φαε ενα μαλακα. και σε ειχα και σε συμπαθεια...
Mάστορα, μην καμαρώνεις για τα επιτεύγματα εν ελλάδι της ειδικότητάς σου.Είναι γτπ.
[size=12pt]Κάνατε κορυφαίο κατόρθωμα, νοσηλεύσατε με αναγκαστική νοσηλεία έναν μαλάκα , πουριτανό , στερημένο σεξουαλικά , βλάχαρο , χωριάτη .....[/size]
και έχετε έξω όλους τους δημόσιους κινδύνους ......
Και μιας και βρήκα την ευκαιρία , αν και αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τους συναδέλφους σου! Η διαδικασία για να πάρει κάποιος γνωμάτευση ψυχιάτρου (έτσι και το θελήσει) από κρατικό νοσοκομείο για άδεια όπλου κτλ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ .... ΔΩΣΕΙΣ ΟΥΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 50€ .....
Mάστορα, μην καμαρώνεις για τα επιτεύγματα εν ελλάδι της ειδικότητάς σου.Είναι γτπ.
Κάνατε κορυφαίο κατόρθωμα, νοσηλεύσατε με αναγκαστική νοσηλεία έναν μαλάκα , πουριτανό , στερημένο σεξουαλικά , βλάχαρο , χωριάτη .....
και έχετε έξω όλους τους δημόσιους κινδύνους ......
Και μιας και βρήκα την ευκαιρία , αν και αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τους συναδέλφους σου! Η διαδικασία για να πάρει κάποιος γνωμάτευση ψυχιάτρου (έτσι και το θελήσει) από κρατικό νοσοκομείο για άδεια όπλου κτλ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ .... ΔΩΣΕΙΣ ΟΥΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 50€ .....
Τα γυναικεία "πλάσματα" του φόρουμ
να ξέρεις είναι κάπως έτσι ....