jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Εγω πιστευω οτι εισαι μαλακας τυπε.Αλλα ας πουν και οι αλλοι την γνωμη τους.Θελει σκεψη.
Είχα πει χθες οτι θα επανερχόμουν σήμερα στην θέση που διατύπωσα χθες οτι οι περισσότερες μη επαγγελματίες που εμφανίζονται ως γυναίκες στο bourdela.com είναι στην πραγματικότητα ομοφυλόφιλοι άνδρες. Σε τοποθέτηση φίλου σχολίασα οτι υπάρχει και η option της λεσβίας.
A propos, αυτή την στιγμή στο διπλανό thread για τον πυροβολισμό στα δικαστήρια η quardeen που εμφανίζεται ως γυναίκα και χαρακτηρίσθηκε από άνδρα στο ίδιο thread ως "αματούρι ιερόδουλο" ισχυρίζεται οτι της έχει πιάσει τον κώλο η erinal. Μπορεί να κάνει και πλάκα βέβαια αλλά το θέτω στα υπόψιν.
Eίχα ισχυρισθεί λοιπόν οτι οι γυναίκες του σάιτ είναι μάλλον γκέι άνδρες γιατί παρακολουθώντας τι και πως γράφουν έχουν ένα attitude που δεν ταιριάζει σε γεννημένη κανονική γυναίκα. Και επειδή βέβαια κάποιοι θα μου πουν οτι μπορεί να έχω μείνει πίσω στις γυναίκες, οι γυναίκες είναι σήμερα δυναμικές, δεν μασάνε κλπ κλπ κλπ, να πω οτι και λόγω επαγγέλματος έρχομαι σε επαφή με πολλές μορφωμένες γυναίκες με προσωπικότητα, δυναμικές που σε καμμία περίπτωση δεν βγάζουν προς τα έξω την εικόνα των γυναικών του σάιτ. Επιπλέον έχω ζήσει και έξω σε κοινωνίες με παράδοση στην γυναικεία χειραφέτηση.
Συνήθως η χειραφέτηση/αυτοπεποίθηση στις γυναίκες έρχεται αναγκαστικά μέσω της μόρφωσης και σε αυτό επίσης το σημείο οι γυναίκες του σαίτ αν διαβάσει κανείς τι γράφουν δεν μου φαίνονται για πολύ πάνω της μέσης εκπαίδευσης.
Είχα αναφέρει και ένα παράδειγμα γύρω από την άποψη τους σε τέχνη. Υπάρχει ένα thread εδώ για την ερωτική φωτογραφία. Κάποια τους δεν θυμάμαι τώρα ποια είχε ποστάρει κάτω φωτό με πούτσες και κάτι γυναίκες σε κάτι στάσεις που μια οποιαδήποτε γυναίκα θα τις αντιμετώπιζε κατ αρχήν τουλάχιστον ουδέτερα αν δεν θα τις θεωρούσε υποτιμητικές. Εμφανιζόταν μία γυναίκα να γλείφει μέσα από χέστρα και μια άλλη στα τέσσερα να τρώει σαν σκυλάκι στο δρόμο. Η γυναικάρα όμως erinal έπλεκε το εγκώμιο των φωτό.
Κι όμως οι φωτογραφίες είχαν έναν explicit χαρακτήρα που ταιριάζει στην ανδρική αισθητική γύρω από το σεξ και τον ερωτισμό και που μία γυναίκα θα την άφηνε κανονικά αδιάφορη. Πιο πολύ σε έναν άνδρα ή σε έναν γκέι άνδρα θα άρεζε κάτι τέτοιο. (Σημέιωση, επειδή έχω ξεφυλλίσει πορνογραφία για γκέι άνδρες πρέπει να σας πω ότι μπροστά της η πορνογραφία για εμάς τους straight είναι είναι Μίκυ Μάους και Ντόναλντ Ντακ).
Τέλος πάντων δεν θα μπλέξουμε τώρα στο αν πράγματι η χ ή η ψ είναι όντως γυναίκες, εγώ έναν προβληματισμό έθεσα (επί του οποίου επιμένω όμως) και αν θέλετε μπορεί ο προβληματισμός αυτός να γίνει αφορμή για συζήτηση στο τι σημαίνει άνδρας και τι γυναίκα τελικά.
Κάποιοι τώρα από τους «άνδρες» του σάιτ (γιατί εκεί να δείτε προβλήματα ταυτότητας που υπάρχουν) μπορεί να με ξαναβρίσουν όπως χθες. Είναι φαίνεται πεπεισμένοι ότι έχουν γυναίκες απέναντι τους.
Μακάρι.