neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μην πειράζεις τις κοπέλες ρε φίλε
μην πειράζεις τις κοπέλες ρε φίλε
Να προσφέρεις άφθονο γέλιο,όχι;;;Ποιός είναι ο σκοπός μου;
το μαθαν και αυτο ......σημερα εχει διαλεξη για τον διεθνισμο και την αναγκη επαναπροσδιορισμου του λαικου αγωνα μπροστα στην ανοδο του ευρωπαικου νεοεθνικισμου απο την μια και την επιθεση κατα μετωπο του διεθνους κεφαλαιου εναντια στο προλεταριατο απο την αλληκαι να μάθεις τα παππούδια να λένε τον ελληνικό καφέ τούρκικο
ε ρε φίλε νομίζω ότι σε φωτογραφίζει ο ορισμόςΣτη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες[2]. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του.
θα πάθουν εγκεφαλικό ρε μαντο μαθαν και αυτο ......σημερα εχει διαλεξη για τον διεθνισμο και την αναγκη επαναπροσδιορισμου του λαικου αγωνα μπροστα στην ανοδο του ευρωπαικου νεοεθνικισμου απο την μια και την επιθεση κατα μετωπο του διεθνους κεφαλαιου εναντια στο προλεταριατο απο την αλλη
Να προσφέρεις άφθονο γέλιο,όχι;;;
Μπράβο κράτησε την συζήτηση στο επίπεδό σου!
dwarf
πχ τρολλ ειναι ο αχαχουχας ,καλα τα λεει ο ελληνας theodo με το ξενογλωσσο νικ.....
παιρνουν αγωγη ηδη ρε μαν χαρη στην καλη μας κυβερνηση......θα πάθουν εγκεφαλικό ρε μαν
έχει αντίλαλο στο θρεντΜπράβο βάλε με στη θέση μου!
ελληνας
ελληνας
ελληνας
Μπράβο βάλε με στη θέση μου!
ελληνας
ελληνας
ελληνας
εισαι εκτος συναγωνισμου .....έγώ γιατί δέν είμαι στή λίστα
παιρνουν αγωγη ηδη ρε μαν χαρη στην καλη μας κυβερνηση......
αφου την ψηφοφορια την εφτιαξε ο σαρουμαν χωρις να με ρωτησει....έγώ γιατί δέν είμαι στή λίστα
Ναι ....έχει αντίλαλο στο θρεντ
τελικα εχεις ζορια σημερα εσυ ε ?Συγκλονιστικά επιχειρήματα!
;) > :o :- :-* :'( :S