Λες να ανεβάσουν και τιμές τύπε; :S
Όχι θα μας πηδάνε μόνο οι γνωστοί των γνωστών μας
Λες να ανεβάσουν και τιμές τύπε; :S
σιγα μωρη σελεμπριτιΌχι θα μας πηδάνε μόνο οι γνωστοί των γνωστών μας
Δεν χρειαζεται να τις δουμε ουτε να τις γνωριζουμε,ολες ειναι καλα φιλαρακια και παλια μελη που συμετεχουν στον χαβαλε.τωρα αν σε καποιους ριχνουν χυλλοπιτες και μανουριαζουν και τους κανουν θρεντ για να τους τα χωνουν,ε καλη καρδια.Δεν ξέρω καμία, δεν έχω δει καμία, δεν ψηφίζω καμία. Για άλλο είμαστε εδώ.
ρε δεν σου ειπα να κανεις διαιτα;τι σαβουριαζεις και εχεις γινει σαν τον πολντο;
Πω πω τι κακοςςςςςςςςςςς...Δεν χρειαζεται να τις δουμε ουτε να τις γνωριζουμε,ολες ειναι καλα φιλαρακια και παλια μελη που συμετεχουν στον χαβαλε.τωρα αν σε καποιους ριχνουν χυλλοπιτες και μανουριαζουν και τους κανουν θρεντ για να τους τα χωνουν,ε καλη καρδια.
σιγα μωρη σελεμπριτι
Ο λόγος τύπε?εσενα δεν σε χωνευω.
Και θα δίνει ο lakis 200ευρα σε όποιον του δώσει πληροφορίεςΌχι θα μας πηδάνε μόνο οι γνωστοί των γνωστών μας
Βασικά είπε ότι είσαι αλλοδαπή. Χοντρή προσβόλα.
3?????????????????????????????????
ούτε χιλόπιτα έχω φάει ούτε μανουριάζω, απλά πιστεύω πως δεν κολλάνε εδώ. Γιαυτό και δεν ασχολούμε μαζί τους, ας κάνουν ότι θέλουνΔεν χρειαζεται να τις δουμε ουτε να τις γνωριζουμε,ολες ειναι καλα φιλαρακια και παλια μελη που συμετεχουν στον χαβαλε.τωρα αν σε καποιους ριχνουν χυλλοπιτες και μανουριαζουν και τους κανουν θρεντ για να τους τα χωνουν,ε καλη καρδια.
δεν λεω για εσενα ρε ξενιαδη.Πω πω τι κακοςςςςςςςςςςς...
δεν προσεβληθην
σορρυ κιολας!
200ΕΥΡΑ?????????????????Και θα δίνει ο lakis 200ευρα σε όποιον του δώσει πληροφορίες
αν δεν ταιριαζουν οι γυναικες ρε τυπε σε σαιτ με θεμα το σεξ,τοτε που στο διαολο ταιριαζουν.ούτε χιλόπιτα έχω φάει ούτε μανουριάζω, απλά πιστεύω πως δεν κολλάνε εδώ. Γιαυτό και δεν ασχολούμε μαζί τους, ας κάνουν ότι θέλουν
ούτε χιλόπιτα έχω φάει ούτε μανουριάζω, απλά πιστεύω πως δεν κολλάνε εδώ. Γιαυτό και δεν ασχολούμε μαζί τους, ας κάνουν ότι θέλουν
δεν προσεβληθην
σορρυ κιολας!