alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μου ειπες να παω να γαμηθω?ειπα μην κανεις παραθεσεις κατω απο το ονομα μου.οπως δε κανω και εγω.
Μου ειπες να παω να γαμηθω?ειπα μην κανεις παραθεσεις κατω απο το ονομα μου.οπως δε κανω και εγω.
οντως.Ρε παιδια μαζευτειτε σε ενα θρεντ....ζαλιστικα///
παμε!!!καποιοι μαζιιιιιιιιιιιιι!Λουκρίτια...δεν έπρεπε να ποστάρεις το χάλασες,και θα αρχίσουν να λένε,πάλι εμφανίζονται όλες μαζί,κτλ,κτλ
ετσι ακουστηκε τυπε.....αντε γαμησου για την ακριβεια ειπε αλλα με νοηματικη .....Μου ειπες να παω να γαμηθω?
Μου ειπες να παω να γαμηθω?
σου πεσαν βαρια τα ποστ?ενταξει δεν ημουν και πολυ καλα αποψε :'(
Λουκια...δε βρισκεις κανα μαλακα να στο ξαραχνιασει μπας και γλιτωσουμε,μπορει να στην κανει και ο μπουρδελομορτης την βρωμοδουλεια..ρε πατε καλα βραδιατικα ολοι????τι στον πεο πινετε?
ρε πατε καλα βραδιατικα ολοι????τι στον πεο πινετε?
ενταξει δεν ημουν και πολυ καλα αποψε :'(
τεκιλα.......ρε πατε καλα βραδιατικα ολοι????τι στον πεο πινετε?
πηδα καμια μαντρα ρε κουγια κ συ....Λουκια...δε βρισκεις κανα μαλακα να στο ξαραχνιασει μπας και γλιτωσουμε,μπορει να στην κανει και ο μπουρδελομορτης την βρωμοδουλεια..
Ελα..τσωπα μην κλαις...ενταξει δεν ημουν και πολυ καλα αποψε :'(
Λουκια...δε βρισκεις κανα μαλακα να στο ξαραχνιασει μπας και γλιτωσουμε,μπορει να στην κανει και ο μπουρδελομορτης την βρωμοδουλεια..
οχι κιτρινη οχι κιτρινη οχι κιτρινη οχι κιτρινη οχι κιτρινη οχι κιτρινη οχι κιτρινη!!!!!τεκιλα.......
λες και το αυγο?Έχει γκόμενο η κοπέλα....100% τσεκαρισμένο,όπως και ότι πέρσονας + πλέζουρας είναι 2 διαφορετικά άτομα.....
Δεν τον ειχα για μπαζογαμη τον αλεξ...πηδα καμια μαντρα ρε κουγια κ συ....
(αν κ νομιζω θα ηταν πιο πετυχημενο το σχολιο αν πηγαινε στον αλεξ αλλα οκ...)
Έχει γκόμενο η κοπέλα....100% τσεκαρισμένο,όπως και ότι πέρσονας + πλέζουρας είναι 2 διαφορετικά άτομα.....
ενταξει δεν ημουν και πολυ καλα αποψε :'(
χανεις σημα ε?Δεν τον ειχα για μπαζογαμη τον αλεξ...