sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Μας τα έχετε κάνει αερόστατα με τα μικροσκοπικά γράμματα....
Μας τα έχετε κάνει αερόστατα με τα μικροσκοπικά γράμματα....
κι εγώ
http://[URL unfurl="true"]www.athina984.gr/files/news-images/panda0106.jpg[/img[/URL]] :cum:
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γλυκο μου κοριτσακι αμα ενοχλεισαι μπορεις να μην διαβαζεις ....ωραια δεσαμε.
ηρθε το κλαψομουνικο νεραιδακι κ η τενια μακρη
ε ρε πρωινιατικα
Esy eisai h tenia?Γλυκο μου κοριτσακι αμα ενοχλεισαι μπορεις να μην διαβαζεις ....
Δεν υπαρχει αναγκη να απαντας σε κατι που δεν σε αφορα.... ;)
Αι φτυσε ρε....Esy eisai h tenia?
Kala ρε....δεν σε ειπαμε και καμπουρη...τενια σε ειπαμε...Αι φτυσε ρε....
Ξου ρε σε λεωωωωKala ρε....δεν σε ειπαμε και καμπουρη...τενια σε ειπαμε...
Γιατι ρε κοπελια ειμαι ΕΓΩ off topic? Γυναίκες στο site λεγεται το νημα. Μπουρδελα λεγεται το site και μπουρδελο το εχετε κανει...
Μαναρι μου το σπαμ θρεντ αυτων των ημερων ειναι αυτο εδω ...Γιατι ρε κοπελια ειμαι ΕΓΩ off topic? Γυναίκες στο site λεγεται το νημα. Μπουρδελα λεγεται το site και μπουρδελο το εχετε κανει...
Εισαι OFF topic επειδη ακριβως δεν εισαι!
Δεν ξερω αν με πιανεις...
Επειδη δεν σπαμμαρεις ρε αδερφε!
Φιλος απο καιρο καλοκαιρι...Ειναι νωρις ακομη για μωρακια υπολογησε σε κανα μηνα θα σκασουνε μυτη τα πρωτα...Παίχτη τι καιρό έχει στο νησί?Κανά καλό μουνέτο άρχισε να έρχεται ή ειναι νωρίς?
Εσυ βορειος εισαι?Παίχτη τι καιρό έχει στο νησί?Κανά καλό μουνέτο άρχισε να έρχεται ή ειναι νωρίς?
Φέτος μπορεί να "με δεις" στα μέρη σου.Φιλος απο καιρο καλοκαιρι...Ειναι νωρις ακομη για μωρακια υπολογησε σε κανα μηνα θα σκασουνε μυτη τα πρωτα...
Κοντοχωριανός σου αν και μένω Θεσσαλονίκη.Εσυ βορειος εισαι?