Επισκέπτης
Εμένα μία φορά με έκλεψε πάκης ένα 50e αν δεν σας το χω πει...
Από τότε δεν ξανα βγήκα με πάνω από 20e από το σπίτι,εκτός αν πάω γραμμή με ταξί κάπου.
Υπάρχει λύση........τα βάζεις μέσα στο σώβρακο σου τα λεφτά..... ;)
Εμένα μία φορά με έκλεψε πάκης ένα 50e αν δεν σας το χω πει...
Από τότε δεν ξανα βγήκα με πάνω από 20e από το σπίτι,εκτός αν πάω γραμμή με ταξί κάπου.
θα θελες να το χεςμας τα χεις τουμπανιασει με το γαμωπενηνταρικο
έχω και σε νταν ακρόιντ αν γουστάρεις
Αφού πληγώθηκα βαριά...μέχρι ψυχανάλυση άρχισα...ακόμα το κλαίω... :'(μας τα χεις τουμπανιασει με το γαμωπενηνταρικο
Τί λες ρε άμπαλε...κ όταν θέλω να πάρω τίποτα από κανένα περίπτερο ή άλλο μαγαζί στον δρόμο πώς θα τα βγάζω;;;Υπάρχει λύση........τα βάζεις μέσα στο σώβρακο σου τα λεφτά..... ;)
τώρα που το λες, έχω δει σε ταινίες ότι στις ομάδες των τσιρλίντερς παίρνουν καμιά φορά μέρος και αγόρια
δεν κακό...
παπατρολη θες να κερδισεις ενα πενηνταρικοΑφού πληγώθηκα βαριά...μέχρι ψυχανάλυση άρχισα...ακόμα το κλαίω... :'(
Θέλω το 50e μου!!!μπουχουχου :'( :'( :'(
δε 'ν' κακο = δεν ειναι κακοτώρα που το λες, έχω δει σε ταινίες ότι στις ομάδες των τσιρλίντερς παίρνουν καμιά φορά μέρος και αγόρια
δεν κακό...
Τί λες ρε άμπαλε...κ όταν θέλω να πάρω τίποτα από κανένα περίπτερο ή άλλο μαγαζί στον δρόμο πώς θα τα βγάζω;;;
Και συ τη σχολης Μινχαουζεν?Αφού πληγώθηκα βαριά...μέχρι ψυχανάλυση άρχισα...ακόμα το κλαίω... :'(
Θέλω το 50e μου!!!μπουχουχου :'( :'( :'(
Δεν σου κάθομαι ξέχνα το!!!παπατρολη θες να κερδισεις ενα πενηνταρικο
ε οχι και μπαζο ο Γκοστμπαστερ.Μπαζο
Παρ' τον εσυ αυτον
θα θελες να το χες
Ααα να έχω μόνο τα χοντρά στο σώβρακο δηλαδή;;;50αρικο χρησιμοποιείς στο περίπτερο εσύ;;;;
ρε μλκ για να σε γαμησω πρεπει να με πληρωσειςΔεν σου κάθομαι ξέχνα το!!!
Εσύ ήσουνα ο πάκης που με έκλεψε;;;;το χω ρε γιδι
Μπαζο
Παρ' τον εσυ αυτον
Ααα να έχω μόνο τα χοντρά στο σώβρακο δηλαδή;;;
ε οχι και γιδιτο χω ρε γιδι