το να φροντίζεις τα ζωα και να τα προσεχεις οσο μπορεις ειναι θεμιτό και μπορω να πω δείχνει και μια παιδεια του ατόμου του συνόλου και γενικά ενος κρατους ... αυτο ομως απεχει απο την υπερβολή που βλεπουμε σε πολλές (και είναι εντυπωσιακό ότι οι επι το πλείστον την υπερβολη αυτη την βλεπουμε από γυναικες) .
απο προσωπικη μου εμπειρια εχω φιλη που εχει 4 γατες στο σπιτι μεσα και 2 σκυλια (σε ενα σπιτι 75τμ) και παραλληλα ταιζει και φροντιζει και αδεπσοτα γατακια της γειτονιας ...
τα χρηματα που χαλαει καθε εβδομαδα σε τροφες ειναι πανω απο αυτα που μπορει και πολλες φορες η ίδια δεν εχει να φαει οπως θα επρεπε αλλα οι γατες ειναι τουμπανιασμενες .... αυτο το αναφερω σε συμφωνια των παραπανω οτι οι γυναικες αυτες εχουν τρελά ψυχολογικα/ψυχαγωγικα , εννοειται πως η συγκεκριμενη δεν εχει γκομενο , εννοειται πως ολη της η προσωπικη ζωη ειναι ζωα και εννοειται οτι όσο περνανε τα χρονια αυτο γίνεται χειροτερο ... και μιλαμε για μια κοπελα εμφανισιμη 30 χρονων απλα ειναι καμμενη στο επακρο ..... και αν της πεις και κατι μπορει και να τσακωθείς άγρια !!!! ...
οποτε για τον νηματοθετη εγω επειδη το εχω περασει αυτο απλα φιλε πανε γαμα και αντε γεια ... μην κολλησεις μαζι της γιατι θα ξενερωνεις απειρες φορες με διαφορα σκηνικα που θα γινονται ....