kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.131
- Πόντοι
- 456
η θεσσαλονικη ειναι πιο μακρια απο τα κατω πατησσια . κατευθειαν εθνικη και τσουπ...
Το έχει κλειστό το προφίλ (αν θυμάμαι καλά)Έχει κανείς ινσταγκραμ Ιρινα-Λενκας να έχω μια εικόνα πρώτου παω?
ΕυχαριστώΤο έχει κλειστό το προφίλ (αν θυμάμαι καλά)
Εάν συναντήσεις την οικονιζομενη τυχερός θα εισαιξερει κανεις τιποτα για αυτες τις 2 που δεχονται σε χωρο τους?
Εκθαμβωτική και καυλιάρα για όλα τα γούστα
Είμαι μια γυναίκα που μπορεί να σου προσφέρει αυτά που χρειάζεσαι και όποτε το χρειάζεσαι. Είμαι πολύ εθιστική και μου αρέσει να βλέπω τον άντρα δίπλα μου να καυλώνει για εμένα και να του χαρίσω μια εμπειρία με σκέτη ηδονή και πάθος. Έλα για ένα απίστευτο στοματικό. Πάρε τηλέφωνο στο 6949950531...kanesex.com
Φωτογραφίες στελνει; γιατί δεν έχει τίποτα στο προφιλ.Άλλη μια γυναίκα amateur φαση....80 σε ξενοδοχείο, 100 σε χώρο της μόνο καθημερινες μου είπε....+30 για πρωκτικό μετά έγκρισή της ως προς το μέγεθος....Για όποιον ενδιαφέρεται...KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Marina
Browse listings and information of seller Marinakanesex.com
Στέλνει ναι...αφού μιλήσεις μαζί της μέσω e-mail ή μέσω του siteΦωτογραφίες στελνει; γιατί δεν έχει τίποτα στο προφιλ.
ο χωρος της που ειναι;Άλλη μια γυναίκα amateur φαση....80 σε ξενοδοχείο, 100 σε χώρο της μόνο καθημερινες μου είπε....+30 για πρωκτικό μετά έγκρισή της ως προς το μέγεθος....Για όποιον ενδιαφέρεται...KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Marina
Browse listings and information of seller Marinakanesex.com
Η Μαρίνα είναι bro. Στη Κηφισιά σε ένα σπίτι που πλέον πας και με το μετρό. Ότι θα γαμούσαμε με το μετρό στη φτωχομάνα κανένας δε το πίστευε. Σταφίδα μικρό πεσμένο βυζί κοντή με πολύ άσχημο μουνί αλλά κώλο κόλαση. Που τον δίνει και αντέχει ανελέητο γαμήσι. Κάτι ειπώθηκε περί καθαριότητας αλλά όσες φορές πήγα ήταν γυαλί. Κώλο κώλο κώλο και kinky γκόμενα. Αντέχει και γουστάρει πολλά . Φαντασία να έχεις και συνοχή σκέψης.Κάνε πλάνο ρε παιδί μου. Οργανόγραμμα. Αν λοιπόν προσπεράσεις τις λεπτομέρειες άσε το κάτω κεφάλι να κάνει δουλίτσα.Εδώ παίδες έχει πάει κανένας.? Καλή φαίνεται αν και έχει μικρό βυζί))Amateur πρόθυμη για όλα !!!
36 χρόνων 160cm 50kg Ελληνιδα, με τέλεια κωλαρα!!! Έλα σε μένα για υπέροχο σεξ, όσες εκτονωσεις θέλεις! Είμαι ανατολικά στη Θεσσαλονίκη, καθαριότητα, σεβασμός, εχεμύθεια. Για 1 ώρα 100€ Μηνύματα στο 6945596097kanesex.com
Καλησπέρα, είχα πάει εγώ πριν από κανένα χρόνο. Γενικότερα είναι μεγαλύτερη από ότι γράφει. Petite milf που αντέχει γενικά παρά το μέγεθός της, και φαίνεται να της αρέσει. Εγώ πέρασα καλά γιατί μου έβγαλε κάτι σε πρόστυχη τύπισσα που είναι λυσσάρα για sex, αλλά πάντα είναι πως θα σου κάτσει εσένα.Εδώ παίδες έχει πάει κανένας.? Καλή φαίνεται αν και έχει μικρό βυζί))Amateur πρόθυμη για όλα !!!
36 χρόνων 160cm 50kg Ελληνιδα, με τέλεια κωλαρα!!! Έλα σε μένα για υπέροχο σεξ, όσες εκτονωσεις θέλεις! Είμαι ανατολικά στη Θεσσαλονίκη, καθαριότητα, σεβασμός, εχεμύθεια. Για 1 ώρα 100€ Μηνύματα στο 6945596097kanesex.com
Δεν μου είπεο χωρος της που ειναι;
Μπότσαρη !!!Δεν μου είπε