new york boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
EYXARISTΩ
Εχουν αναφερει καποιοι σε αλλο νημα οτι ειναι τρανς εγχειρησμενος....σου λεω οτι εχω διαβασει δεν εχω προσωπικη εμπειρια....ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΓΑΛΜΑΤΕΝΙΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..100% ΦΩΤΟ..ΖΩΗ..6977032618
ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΑΓΑΛΜΑΤΕΝΙΟ ΘΕΙΚΟ ΚΟΡΜΙ ..ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.100% ΦΩΤΟ..6977032618kanesex.com
Έχει κανένας εμπειρία με την κοπέλα αυτή; βλέπω εδώ και καιρό αγγελίες αλλά δεν έχω διαβάσει τίποτα γι' αυτήν
ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΓΑΛΜΑΤΕΝΙΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..100% ΦΩΤΟ..ΖΩΗ..6977032618
ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΑΓΑΛΜΑΤΕΝΙΟ ΘΕΙΚΟ ΚΟΡΜΙ ..ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.100% ΦΩΤΟ..6977032618kanesex.com
Έχει κανένας εμπειρία με την κοπέλα αυτή; βλέπω εδώ και καιρό αγγελίες αλλά δεν έχω διαβάσει τίποτα γι' αυτήν
Συναγερμός πούστης σημαίνει???Pust alert
Σάς ευχαριστώ!!Εχουν αναφερει καποιοι σε αλλο νημα οτι ειναι τρανς εγχειρησμενος....σου λεω οτι εχω διαβασει δεν εχω προσωπικη εμπειρια....
Έχει αναφέρει συνάδελφος ότι είναι γυφτάκιΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ
Είμαι η Μαρία μια γυναίκα 31 χρόνων δίχως όρια,μου αρέσει να τα ζω όλα στο τέρμα. Σε περιμένω μέχρι αργά στον χώρο μου για να δεις πως θα τα κάνω όλα πράξη Είμαι η Μαρία και σε περιμένω καυλωμενη 6943692137 Και WhatsApp και Viberkanesex.com
Μπορεί κανείς να μου πει κάτι σχετικά:
την ειχα παρει τηλεφωνο πριν χρονια και μου λεει κανω και ελευθερο σεξ αν θελεις...690 986 3438
50ΑΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΗ ΦΟΒΆΣΑΙ ΑΠΌΛΑΥΣΕ ΤΟ ΣΠΈΣΙΑΛ ΕΛΕΎΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΌkanesex.com
Καλησπέρα σε όλους, υπάρχει κανεις που να έχει δοκιμάσει την συγκεκριμένη;
Ευχαριστω αδερφέ για την εξημέρωση…θα προσπεράσω με αυτά που διαβάζω !!!!την ειχα παρει τηλεφωνο πριν χρονια και μου λεει κανω και ελευθερο σεξ αν θελεις...
λεω σοβαρα? αυτο ειναι πολυ επικινδυνο! για την γυναικα λεει ειναι. οχι για εσας τους αντρες. μονο εμεις ρισκαρουμε. λεω σοβαρα τωρα???? μου λεει φυσικα... λεω οκκκκκκκκκκ και το κλεινω... τα συμπερασματα δικα σου
Αυτή πριν καμιά δεκαριά χρόνια λεγόταν Ζενια και είχε τις ίδιες φωτόΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΓΑΛΜΑΤΕΝΙΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ..100% ΦΩΤΟ..ΖΩΗ..6977032618
Και από τότε λέγαμε ότι είναι πρώην ΒαγγέληςΑυτή πριν καμιά δεκαριά χρόνια λεγόταν Ζενια και είχε τις ίδιες φωτό
ενταξει εχει αλλαξει 11 ονοματα δεν ειναι τοσο προβλημα χαχα , σημασια εχει αν αξιζει να παςΑυτή πριν καμιά δεκαριά χρόνια λεγόταν Ζενια και είχε τις ίδιες φωτό
Αυτη ειναι η Dyana η ανεξαρτητη ρωσιδα που ειχε νημα εδω μεσα!! Απο τι φαινεται απο τις φωτο!Καλημέρα κύριοι, γνωρίζουμε τίποτα για την κυρία αυτή; Λεει οτι αφήνει ξύλο και καταπινει.εχει παει κανεις?
εχει αλλαξει νο????Μέτρια πράγματα η Ρωσίδα