Γεια σας.
Μου κανει εντυπωση πως εδω κ τόσους μήνες κανένας δεν γράφει κ το συγκεκριμένο θρέντ είναι ουσιαστικά ανενεργό. Γράφω εγώ λοιπόν για μια συνεύρεσή μου με την ελπίδα να γράψετε κ άλλοι.
Πριν μια βδομάδα-10 μέρες πήγα στη σοφία
Σοφία πληθωρική με μεγάλο στήθος στο δικό μου κρεβάτι - 6973180067. Το ΄σωμα έιναι όπως το βλέπετε στις φώτο. 50 ρα είναι με ωραία πιασήματα. 50 ευρώ το μισάωρο + 20 το χύσιμο στο στόμα. Δεν μου έκανε τσιμπούκι όπως ηθελα. ήταν πιεστική να κάνουμε μόνο όπως αυτή θέλει θαρρείς κ αυτή με πλήρωνε. ελεος.....λίγο απότομη κ αγενής λοιπόν. και ίσως λίγο βιαστική. Δεν θα ξαναπήγαινα. μεινετε μακρια.
Επίσης πριν απο 10 μέρες, πέρασα και απο
Οι καλύτερες.. σε μοναδική τιμή!. είδα μια 50 ρα πολύ σπασμένη στο πρόσωπο και μια 35 αρα. λεπτές και οι 2 χωρίς πιασίματα. δεν έχουν κρεβάτι κανονικό αλλά μόνο αυτό του μασάζ που είναι υπερηψωμένο. δεν θα έδεινα 60 ευρώ για να μην κάνω άνετα σεξ οπότε έφυγα.
Παρατήρησα ψάχνοντας αγγελίες ότι είναι πολλές πλέον αυτές που δέχονται στο χώρο τους εν αντιθέσει με παλαιότερα. Οπότε γραψτε καμία κριτική για να ξέρουμε τι γίνεται.
ευχαριστώ.