ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Είσαι κακός...Έχει 2 Αγγελίες το μωρό!
Όσον αφορά το μαύρο μελος ....Κοπέλες του χώρου μου λένε πως ο Μαύρος δεν γαμαει!
Είσαι κακός...Έχει 2 Αγγελίες το μωρό!
Όσον αφορά το μαύρο μελος ....Κοπέλες του χώρου μου λένε πως ο Μαύρος δεν γαμαει!
Ωραίος! Έτσι πρέπει, να γυρνάει η γνώση γιατί δεν το νιώθω πολύ τίμιο το παιχνίδι στην Ελλάδα.. Έξω είναι άκρως πιο τίμια..Είσαι ωραίος!Πολλοί ζητούν χωρίς να δίνουν.Θα σου δείξω λοιπόν μερικές που έχουν δικές τους φωτό ή τουλάχιστον κοντά στην πραγματικότητα:
Ελένη
Αν θες μια συνάντηση μαζί μου στο χώρο μου γεμάτη καυλες μπορείς να με καλέσεις στο 6942659101.. Για ενημέρωση αγγελίας τηλεφωνικώς..!!! Παρακαλώ όχι ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ..kanesex.com
Η Ελένη είναι όπως τη βλέπεις.Δε θα αντικρύσεις καμία δίμετρη,αλλά όσο ύψος της λείπει,τόσο όρεξη και διάθεση έχει.Θέλει επιμονή για να την πετύχεις στο τηλέφωνο
ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΜΑΡΚΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μικρούλα 21χρονη Μαρκέλα παρέχω ερωτικές υπηρεσίες σεξ μασάζ σε άντρες άνω των 35 ετών και νεαρές κοπέλες και ζευγάρια στη Θεσσαλονίκηwww.markela.info
Η Μαρκέλλα δεν έχει δικές της φωτό,αλλά είναι κοντά σε αυτό που θα αντικρύσεις,αδύνατη petit.Εξαρτάται από το πόσο θα της αρέσεις,για να περάσεις καλά στον αγώνα,για αυτό υπάρχουν μικτές κριτικές.Έχει πάντως ωραία εμφάνιση,όπως και η Ελένη
Βαλεντίνα 23
Είμαι η Βαλεντίνα 23 χρονών αν θες να περάσεις όμορφες αισθησιακές στιγμές μαζί μου σε χώρο μου... δεν έχεις παρά να με καλέσεις στο... 6944119895 ή και μνμ στο viber... Δευτέρα - Τετάρτη..!!! Όχι απόκρυψη...!!!!!!! Οι φώτο 100% δικές μου!!!!kanesex.com
Και επειδή έβαλες 3,οφείλω να βάλω και εγώ μια 3η,παρόλο που αυτήν δεν την έχω δοκιμάσει.Η Βαλεντίνα είναι στο ίδιο διαμέρισμα με την Ελένη,σε άλλο δωμάτιο βέβαια.Δικές της οι φωτό,την έχω δει από κοντά,έστω ντυμένη.Μικτές κριτικές,κάποιοι έχουν περάσει καλά,ενώ κάποιοι όχι τόσο.Προσπαθεί πάντως
Καλησπέρα η κοπέλα σταμάτησε ή μπορούμε να την βρούμε αλλου? Η αγγελία της έχει σβηστεί.Ελληνίδα σε δικό μου διακριτικό διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Καλησπέρα συναγωνιστές
Επίσκεψη στην Έφη μέσα στον μήνα. Οι φωτογραφίες στην αγγελία δεν είναι δικές της. Η κοπέλα γύρω στο 1,70 όμορφο πρόσωπο αρκετά γεματούλα.
Μιλάει καλά ελληνικά. 100 ευρόπουλα 2 εκτονώσεις, έχει και άλλα προγράμματα όμως δεν τα συγκράτησα γιατί τα έλεγε πολύ γρήγορα στο τηλέφωνο.
Ελεύθερο στοματικό , απόλαυσα την πίπα της, καθόλου βιασύνη και χαλαρή και ευχάριστη γενικά.
Στα του αγώνα παίχτηκαν 3 στάσεις με καλή συμμετοχή από μέρους της, και οι δύο καταθέσεις μέσα της.
Υπάρχει μπάνιο για ντουζάκι πριν και μετά και ο χώρος μου φάνηκε καθαρός.
Πέρασα καλά αν και δεν είναι του γούστου μου αυτός ο σωματότυπος.
Υπάρχει κάποιος λόγος πού ψάχνεις την συγκεκριμένηΚαλησπέρα η κοπέλα σταμάτησε ή μπορούμε να την βρούμε αλλου? Η αγγελία της έχει σβηστεί.
Ναι είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο, δε συγκράτησα τον αριθμόΥπάρχει κάποιος λόγος πού ψάχνεις την συγκεκριμένη
Μικρούλα που ξεχωρίζει..
Προσωπάκι που ξεχωρίζει και αναλογίες που δεν περνούν απαρατήρητες είναι όλα όσα θα ανακαλύψεις μαζί μου. Είμαι η Λίζα 25 ετών και σε περιμένω στον χώρο μου και στο τηλ 6934505250, τιμή 50€.kanesex.com
εδώ έχει ξέρει κανείς κάτι?
Eύοσμο που εκεί τέλος δρόμου?Σε αλλο topic διάβασα και συγκράτησα τα εξής.
Η φώτο δεν είναι δική της αλλα ειναι πολύ κοντά σε αυτό που είναι στην φώτο.
Για τα λεφτά που ζητάει είναι καλό vfm.
Βρίσκεται κάπου στον εύοσμο. Έστειλα πριν κανένα 2ωρο δεν πήρα απάντηση.
Αν έχει περισσότερες πληροφορίες ενημέρωσε μας.
Eύοσμο που εκεί τέλος δρόμου?
Με το σκυλί αυτή είναι? Αδύνατη?
Σε ποιο νήμα μίλησαν γιαυτηνΣε αλλο topic διάβασα και συγκράτησα τα εξής.
Η φώτο δεν είναι δική της αλλα ειναι πολύ κοντά σε αυτό που είναι στην φώτο.
Για τα λεφτά που ζητάει είναι καλό vfm.
Βρίσκεται κάπου στον εύοσμο. Έστειλα πριν κανένα 2ωρο δεν πήρα απάντηση.
Αν έχει περισσότερες πληροφορίες ενημέρωσε μας.
Δεν νομίζω να μιλάω έτσι όπως λες αδερφέ!!!Μιλάς με γρίφους. Δεν έχω ιδεα.
Ήταν η επόμενη ερώτηση μου.....Σε ποιο νήμα μίλησαν γιαυτην
Παναγία Φανερωμένη είναι φίλε μου τώρα αλλά ήταν στόν Εύοσμο πρίν. Ναί αυτή η αδυνατούλα είναι.Eύοσμο που εκεί τέλος δρόμου?
Με το σκυλί αυτή είναι? Αδύνατη?
Αν είναι αυτή, δεν κάνει για 2η φορά.....!Παναγία Φανερωμένη είναι φίλε μου τώρα αλλά ήταν στόν Εύοσμο πρίν. Ναί αυτή η αδυνατούλα είναι.
Με εμένα έκανε γύρω στα 15 λεπτά ντουζ, αφού νόμισα πως είχε βάλει μπουγάδα. Πίπα καλούτσικη κ περιποίηση της γύρω περιοχής.Αν είναι αυτή, δεν κάνει για 2η φορά.....!
Ευχαριστώ φίλε μου...αν και το κτλβα από το ύφος της αγγελίας, γράφει έτσι "λίγα και καλά"
Παναγία Φανερωμένη είναι φίλε μου τώρα αλλά ήταν στόν Εύοσμο πρίν. Ναί αυτή η αδυνατούλα είναι.