Καλησπέρα,
Παρακολουθω χρονια το σάιτ αλλα παντα ως παρατηρητής. Δεν είχα ενασχόληση με το σπορ.
Τον τελευταίο καιρό που μου έτυχαν κάτι στραβες, με επιασε η τρέλα και αρχισα τις επισκέψεις. Λόγω έλλειψης χώρου κινήθηκα σε incall χωράφια
Πρώτη επίσκεψη εδω
https://kanesex.com/erotikes-ypires.../sto-xoro-moy-se-perimeno-6945886235_i1266993
Νικη, Βουλγάρα με χώρο κοντά στην Ροτόντα. Επικοινωνια ευκολη μεσω κινητού ή βαιμπερ. Λόγω απειρίας αλλα και γουστων ζήτησα μόνο στοματικό. Την πρώτη φορα δεν το ευχαριστήθηκα. Πιθανον να έφταιγε το άγχος. Επισκεφτηκα ξανα, για τα ιδια. Πέρασα συμπαθητικά, εκανε οτι της ζητουσες αλλα "εκλεβε" καπως με την στάση σώματος.
Δεύτερη επίσκεψη εδω
Αν θέλεις να ζήσεις τις πιο καυτές εμπειρίες με την πιο απολαυστική εκτόνωση, είμαι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Είμαι η Σοφία , ανεξάρτητη ρωσίδα, όμορφη και πολύ σεξουαλική, μελαχρινή, καθαρή, εχέμυθη, έχω δικό μου χώρο στο κέντρο Θεσσαλονίκης, χαμηλές τιμές , για περισσότερες πληροφορίες καλέστε...
kanesex.com
Μιλφοντζα Ρωσίδα με καλη γνώση ελληνικών στην περιοχή της Καμάρας. Επικοινωνία εύκολη μέσω τηλεφώνου η βαιμπερ. Πιπα αεροπλανικη και γενικά περασα πολύ καλά και στο σεξ. Κόστος 50€. Ελπίζω να μην είναι κρυφη φολα.
Τρίτη επίσκεψη εδω
1.68 55κιλα..Προσφέρω μια ώρα με πολύ όμορφες και σίγουρα αξέχαστες στιγμές σε δικό μου χώρο... Δίχως ταμπού ανοιχτή σε ότι σε φτιάχνει... 6907103409..όχι απόκρυψη... Εκτός Σ/Κ...μπορείτε να μου στείλετε και viber...
kanesex.com
Ελληνίδα σχετικά νεα και στρουμπουλη κοντα στον σταθμό. Πιο premium εγκαταστάσεις, μπανακια, λαδια, τριψιματα. Πολυ περιποιητικη αλλα πιο gfe κατάσταση (σε σχεση με τις παραπάνω) που εγω στην φάση που ειμαι δεν γουσταρω. Παρολο που αναγνωρίζω και εκτιμώ τις υπηρεσίες, δεν μου έκανε το κλικ και δύσκολα θα ξαναεπισκεφθω. Κόστος 70€
Ειχε δυο δωμάτια γιατι μου ειπε οτι δουλεύει μαζι με μια άλλη κοπέλα την οποια ισως και τιμήσω
Επαναλαμβάνω οτι δεν εχω καθόλου εμπειρία στον κλάδο. Ήθελα απλως να μοιραστώ τα πρώτα μου βιώματα. Συμβουλες, προτάσεις και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες!