jimy dip dip
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
ποιες ειναι οι κυριες ξερουμε;;
ποιες ειναι οι κυριες ξερουμε;;
αξιζει επισκεψης;;Εαν δεν κάνω λάθος είναι οι γνωστές ΖΕΤΑ-ΑΓΑΠΗ κάπου στην Κλεάνθους .
αξιζει επισκεψης;;
Η Ζέτα είναι 28 περίπου, τσουπωτη, 3+ στήθος, γλυκό πρόσωπο, καλή πίπα, καλούτσικο σεξ. Παλιά καραβάνα, δουλεύει από 18-19 χρονών. Εγώ πρώτη φορά την είχα δει στην μασαζερι του Αγγέλου στην Ίωνος Δραγουμη, το 2012, και μετά σε άλλο μαγαζί στην Συνδικα με Δελφων.To σημαντικότερο είναι οι υπηρεσίες. Είναι καθόλου γεματουλες που μου αρέσουν εμένα; Ηλικίες τι παίζει στο 30+; Αν είναι έτσι μου είναι μια χαρά....
Παιζει και φιλακια αρχηγε μου?Η Ζέτα είναι 28 περίπου, τσουπωτη, 3+ στήθος, γλυκό πρόσωπο, καλή πίπα, καλούτσικο σεξ. Παλιά καραβάνα, δουλεύει από 18-19 χρονών. Εγώ πρώτη φορά την είχα δει στην μασαζερι του Αγγέλου στην Ίωνος Δραγουμη, το 2012, και μετά σε άλλο μαγαζί στην Συνδικα με Δελφων.
Για Αγάπη δεν έχω γνώμη
ΝαιΠαιζει και φιλακια αρχηγε μου?
super. Ευχαριστουμε πολυ για την πληρη ενημερωση!!!
Η Ζέτα είναι 28 περίπου, τσουπωτη, 3+ στήθος, γλυκό πρόσωπο, καλή πίπα, καλούτσικο σεξ. Παλιά καραβάνα, δουλεύει από 18-19 χρονών. Εγώ πρώτη φορά την είχα δει στην μασαζερι του Αγγέλου στην Ίωνος Δραγουμη, το 2012, και μετά σε άλλο μαγαζί στην Συνδικα με Δελφων.
Για Αγάπη δεν έχω γνώμη
Δωστε φιλακια στις πουτανες και μετα θα σας φταιει το συστημα, η ατιμη 'κενωνοια' που δεν σας περιθαλπτει επαρκως και η απορία ''το γιατι σε μενα γμτ''.Παιζει και φιλακια αρχηγε μου?
Παίζει να είναι και σε άδειαΔοκίμασα δυο φορές (διαφορετικές μέρες) και το βγάζει κλειστό.
Δουλεύουν ή είναι σε άδεια;;;
Δοκίμασα δυο φορές (διαφορετικές μέρες) και το βγάζει κλειστό.
Δουλεύουν ή είναι σε άδεια;;;