Επισκέπτης
Η κατσαρίδα. Γνωστή πιατσοβια. Αυτό τα λέει όλα, πιστεύω.
Καραξεπέτα!
Η κατσαρίδα. Γνωστή πιατσοβια. Αυτό τα λέει όλα, πιστεύω.
Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά. Μιλάς για μία ξανθιά κοντούλα; Πήγα, φίλε, και την πάτησα. Έδωσα 60€, ενώ με τα ίδια λεφτά σε στούντιο θα είχα σχετικά καλύτερες υπηρεσίες νομίζωΚαι η Μαρία η Αλβανιδα από την πιάτσα έχει ανεβάσει αγγελία στο kane(παρουσιάζεται Ελληνίδα με το όνομα Ελένη).Δεν πήγα γιατί φοβήθηκα ότι θα προσφέρει τις ίδιες άθλιες υπηρεσίες που προσφέρει κ στην πιάτσα
τα'χεις μπλέξει λίγο....Και η Μαρία η Αλβανιδα από την πιάτσα έχει ανεβάσει αγγελία στο kane(παρουσιάζεται Ελληνίδα με το όνομα Ελένη).Δεν πήγα γιατί φοβήθηκα ότι θα προσφέρει τις ίδιες άθλιες υπηρεσίες που προσφέρει κ στην πιάτσα
ξεμπλεξε μας τυπετα'χεις μπλέξει λίγο....
όνομα κ εθνικότητα εννοώ. για τα υπόλοιπα τόσα λέει αλλά δεν έχω εμπειρίαΜπορείς λίγο να με βοηθήσεις που τα έχω μπλέξει?Ναι για την ξανθιά μιλάω,60 ευρώ μισάωρο θα σε είπε
Αυτή πρέπει να εννοεί ο καλλιτέχνης.ξεμπλεξε μας τυπε
ενα κοιμισμενο δεν ειναι με χωρο δικο του στα δυτικα 60 το μισαωρο
ειναι απ τις 3-4 που ανανεωνει την αγγελια της καθε μερα που τα εμπλεξε πες μας και εμας
ναι μαλλον ο τυπος που θα μας ξεμπλεκε μας ειχε λιγο παρεξηγησειΑυτή πρέπει να εννοεί ο καλλιτέχνης.
Αυτή πρέπει να εννοεί ο καλλιτέχνης.
φίλε μου να σε ρωτήσω..το τηλέφωνο που έχει η Ελένη στο viber φαίνεται να είναι αυτή στη φωτό.παιζει να σε βγάζει μανταλάκια άμα πάρεις τηλέφωνο η στειλεις μνμ;για να στείλω από ψεύτικο νούμερο αν είναι. Όσο έψαξα δε βρήκα κάτι κακό πάντως για αυτό το θέμαγνωρίζουμε ονόματά κ πού ήταν πριν
Αν έχεις πρόβλημα να το πεις εδώ στείλε πμ
καλησπέρα παιδιά!το τηλέφωνο που έχει η Ελένη κ Νάνσυ είναι δικά τους;εννοώ να μη μπούμε σε κάνα blacklist αν στείλω από τον προσωπικό αριθμό. Αλλιώς να πάρω από πακι. Στο βιμπερ μοιάζει πολύ η φωτό με την τύπισσα τα τατουάζ πάντως. ευχαριστώ!Αγαπητέ δεν διαφωνώ καθόλου.Αυτο είπα με πολύ λιγότερα λόγια.Εαν καποιος ψαχνει αυτά που περιγραφεις ειναι από τι καλύτερες επιλογές και οι 2 κοπέλες.
Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κάποιο θέμα με τα τηλέφωνα .καλησπέρα παιδιά!το τηλέφωνο που έχει η Ελένη κ Νάνσυ είναι δικά τους;εννοώ να μη μπούμε σε κάνα blacklist αν στείλω από τον προσωπικό αριθμό. Αλλιώς να πάρω από πακι. Στο βιμπερ μοιάζει πολύ η φωτό με την τύπισσα τα τατουάζ πάντως. ευχαριστώ!
αυτη φαινεται να ειναι σχετικα καινουρια αγγελια.
ξερει κανεις τιποτα?
αυτη φαινεται να ειναι σχετικα καινουρια αγγελια.
ξερει κανεις τιποτα?
Κανε το εξης απλο πραγμα οπως ανοιγει η αγγελια επανω δεξια γραφει αγγελιες χρηστη..πεπισης και αυτη δεχεται στο χωρο της
οτανθα εχω λεφτα θα παω. αν ομως ξερει κανεις καττι ή παει ας γραψει.
ευχαριστω.
επισης και αυτη δεχεται στο χωρο της
οτανθα εχω λεφτα θα παω. αν ομως ξερει κανεις καττι ή παει ας γραψει.
ευχαριστω.