championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Καλημέρα. Αυτό πάλι τι είναι; Καινούργιο φρούτο;
Έχει 2-3 αγγελίες.
Έχει 2-3 αγγελίες.
ριξε μια ματια εδωΚαλημέρα. Αυτό πάλι τι είναι; Καινούργιο φρούτο;
Έχει 2-3 αγγελίες.
καλημέρα. Πήγα στην συγκεκριμένη πριν λίγες μέρες. Ο χώρος απέναντι απο τον σταθμό. Ραντεβού σχετικά εύκολα κλείσαμε. Ο χώρος απλός, αλλά καθαρός. Ήταν 2 κοπελες. Η Νανσυ και η Ελένη, η οποία είναι με το τατουάζ στην φωτογραφία. Ομορφουλες και νέες. Μέχρι 26. Πέρασα με την Ελένη με τα τατουάζ. Σχετικά κοντούλα, αλλά δεν με χάλασε, επειδή έχει ωραίο σώμα, ιδίως κωλο. Ξεκινήσαμε με χάδια, φιλάκια κτλ. Την έκανα στοματικό εγώ πρώτος. Έπειτα στην πιπα ήταν αρκετά καλή με deep throat, επειδή βολεύει και το μέγεθος μου. Μετά ήρθε από πάνω και το έκανε με ένταση και τελείωσα. Γενικώς είχε πολύ καλή συμμετοχή και σε όποιον αρέσουν οι βρισιές στην διάρκεια του σεξ, δεν υπάρχει θέμα. Δέχεται και βρίζει αν χρειαστεί κι αυτή. Κοινωνική και ευχάριστη και στην παρέα
Δεν είμαι 100% σίγουρος,επειδή μόλις είχε βγει από το μπάνιο και ήταν τυλιγμένη με μια μεγάλη πετσέτα λόγω προηγούμενου ραντεβού.αν τηλεφωνήσεις και σε πει πως είναι στην περιοχή σταθμού, αυτή είναι και κατά 90, αν όχι 100%, είναι ίδια με τις φωτογραφίες. Επιπλέον ο χώρος με φαίνεται οικείος,αλλά μπήκα στο δεύτερο Δωμάτιο, που είχε. Η Ελένη, που προτίμησα,είναι 90% ίδια με τις φωτογραφίες.
Οι κοπελες ειναι Ελληνιδες?Εσυ που πηγες ποσο πληρωσες τι τιμες εχουν?Δεν είμαι 100% σίγουρος,επειδή μόλις είχε βγει από το μπάνιο και ήταν τυλιγμένη με μια μεγάλη πετσέτα λόγω προηγούμενου ραντεβού.αν τηλεφωνήσεις και σε πει πως είναι στην περιοχή σταθμού, αυτή είναι και κατά 90, αν όχι 100%, είναι ίδια με τις φωτογραφίες. Επιπλέον ο χώρος με φαίνεται οικείος,αλλά μπήκα στο δεύτερο Δωμάτιο, που είχε. Η Ελένη, που προτίμησα,είναι 90% ίδια με τις φωτογραφίες.
Στη μια ωρα ποσες εκτονωσεις και στοματικο με ή χωρις προφυλακτικο?80€ για μία ώρα και δεν δέχονται πρωκτικο. Με αυτά, που κάναμε, εγώ έμεινα ικανοποιημένος. Ελληνίδες
Οκ ευχαριστωΜε αφορμή την ερώτηση του φίλου, θα μιλήσω γενικώς. Εγώ προσωπικώς ενδιαφέρομαι να έχω χρόνο και όχι να τελειώσω δύο φορές, επειδή γενικώς αργώ να τελειώσω. Έχω πλέον τη νοοτροπία να περνάω όσο καλύτερα γίνεται χωρίς να είναι υποχρεωτικό να χύσω και 2 και 3 φορές.Με αρκεί η μία φορά αν έχω περάσει όμορφα. Αυτό να το ρωτήσεις στην κοπέλα όταν θελήσεις να πας. Επιπλέον στο στοματικό με προφύλαξη τις περισσότερες φορές το αφήνω στην κρίση της κοπέλας,επειδή εγώ βγάζω αρκετά προσπερματικα υγρά και το θεωρώ φυσικό κάποια κοπέλα να μην θέλει ακαποτη πιπα. Επομένως και σε αυτό ρώτα την κοπέλα
ισως η πιο χασαποπλαστικοτετοια γυναικα στην βορεια ελλαδα
εχει πηραξει οτι πειραζεται και αλλα τοσα
και της ξεφυγε πουλοβεροτριχα?
Νανσυ και Ελένη παλιές γνώριμες από prive της Ανατολικής πλευράς που αποφάσισαν να ανεξαρτοποιηθουν.Πολυ καλές υπηρεσίες και οι 2 και έντονες.Φιλος η Νανσυ που λες ειναι αυτη εδω; Αν ναι πως την ειδες; Ειναι ιδια με τις φωτο;
γνωρίζουμε ονόματά κ πού ήταν πρινΝανσυ και Ελένη παλιές γνώριμες από prive της Ανατολικής πλευράς που αποφάσισαν να ανεξαρτοποιηθουν.Πολυ καλές υπηρεσίες και οι 2 και έντονες.
Ειναι τοσο ωραιες οσο φαινονται στις φωτο?Νανσυ και Ελένη παλιές γνώριμες από prive της Ανατολικής πλευράς που αποφάσισαν να ανεξαρτοποιηθουν.Πολυ καλές υπηρεσίες και οι 2 και έντονες.Νανσυ και Ελένη παλιές γνώριμες από prive της Ανατολικής πλευράς που αποφάσισαν να ανεξαρτοποιηθουν.Πολυ καλές υπηρεσίες και οι 2 και έντονες.
Ναι είναι ακριβώς όπως οι φωτο.μες από prive της Ανατολικής πλευράς που αποφάσισαν να ανεξαρτοποιηθουν.Πολυ καλές υπηρεσίες και οι 2 και έντονες.
Ειναι τοσο ωραιες οσο φαινονται στις φωτο?
Φιλε Adius, δεν γνωρίζω που ήτανε πριν οι συγκεκριμένες κοπέλες, καθότι τις επισκέφτηκα και τις γνώρισα πρόσφατα. Για την Νανσυ δεν ξέρω, αλλά η Ελένη για μένα είναι ανάμεσα στις καλύτερες, που έχω πάει. Αν υπάρχει και χημεία και συμπαθήσει και αυτή τον πελάτη, τότε το αποτέλεσμα είναι εγγυημένα άψογο. Εγώ προσωπικά το ευχαριστήθηκα πολύ, επειδή και το σεξ ήταν αρκετά καλό, είναι δεκτική τόσο όσο πρέπει και επιπλέον την πέτυχα σε στιγμή, που υπήρχε αρκετός χρόνος και για σεξ, αλλά και για καφέ και κουβέντα. Επιπλέον από ό,τι κατάλαβα κανονίζει έτσι τα ραντεβού ώστε ο κάθε ένας να έχει άνεση χρόνου. Την θεωρώ καλύτερη από την γνωστή Βίκυ. Προσωπικά θα την προτιμήσω πάλι στα σίγουρα.Νανσυ και Ελένη παλιές γνώριμες από prive της Ανατολικής πλευράς που αποφάσισαν να ανεξαρτοποιηθουν.Πολυ καλές υπηρεσίες και οι 2 και έντονες.
Αγαπητέ δεν διαφωνώ καθόλου.Αυτο είπα με πολύ λιγότερα λόγια.Εαν καποιος ψαχνει αυτά που περιγραφεις ειναι από τι καλύτερες επιλογές και οι 2 κοπέλες.Φιλε Adius, δεν γνωρίζω που ήτανε πριν οι συγκεκριμένες κοπέλες, καθότι τις επισκέφτηκα και τις γνώρισα πρόσφατα. Για την Νανσυ δεν ξέρω, αλλά η Ελένη για μένα είναι ανάμεσα στις καλύτερες, που έχω πάει. Αν υπάρχει και χημεία και συμπαθήσει και αυτή τον πελάτη, τότε το αποτέλεσμα είναι εγγυημένα άψογο. Εγώ προσωπικά το ευχαριστήθηκα πολύ, επειδή και το σεξ ήταν αρκετά καλό, είναι δεκτική τόσο όσο πρέπει και επιπλέον την πέτυχα σε στιγμή, που υπήρχε αρκετός χρόνος και για σεξ, αλλά και για καφέ και κουβέντα. Επιπλέον από ό,τι κατάλαβα κανονίζει έτσι τα ραντεβού ώστε ο κάθε ένας να έχει άνεση χρόνου. Την θεωρώ καλύτερη από την γνωστή Βίκυ. Προσωπικά θα την προτιμήσω πάλι στα σίγουρα.