GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.722
- Πόντοι
- 25.165
Συννενοηση μπουζουκι. Φιλε 2 φορες τρως στην 1 ωρα αυτο ειναι νομος. Οποιος μπορει βεβαια
Εχεις δικιο ασυνεννοησία Τέλος πάντων στη μία ώρα αν μπορείς να δώσεις δύο φυστίκια θα είναι καλάΣυννενοηση μπουζουκι. Φιλε 2 φορες τρως στην 1 ωρα αυτο ειναι νομος. Οποιος μπορει βεβαια
συναθλητή τραβελι δεν νομίζω να είναι με τίποτα. Εκτός αν έχει σκάσει 200.000 ευρώ και πάνω και έχει κόψει μήλο του Αδάμ, έχει κόψει το πάπαρι του, την έχουν φτιάξει όμορφο αιδοίο ωραίο σχηματισμένο και με τέλειο χρώμα. εχει βαλει τα kala βυζιά και έχει φτιάξει και το κορμί της. τότε Ναι θα πω ότι ξεγελάστηκα άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι είναι γυναίκα. δάχτυλο δεν την έβαλα για αυτό δεν μπορώ να προφέρω γνώμη. Ναι έχεις δίκιο πρέπει να έχει και το πρόγραμμα των 30 λεπτών που είναι 50 ευρώ ,αλλά δεν Του έδωσα και πολύ σημασία γιατί ήθελα να κάτσω παραπάνω ώρα με αυτό το μωρό. Επίσης παράκληση προς όλους τους συναδέλφους από χθες το βράδυ με βομβαρδίζεται με εκατοντάδες μηνύματα για τη συγκεκριμένη Κορασίδα. Πάλι καλά που έχω ρεπό και προλαβαίνω να απαντήσω. Επίσης δέχτηκα και μία παρατήρηση από ένα συνάδελφο οποίος έχει δίκιο. για τους συναδέλφους που έχουνε λίγα μηνύματα στο ενεργητικό τους και ούτε μία κριτική ,ούτε μία επίσκεψη, να μας πει κάτι. (Δώσε και μένα Μπάρμπα Δώσε και μένα θείο). αλάνια μου να ψάχνεται στις εφημερίδες στα σάιτ και στις αγγελίες σεξ. τα έτοιμα μου αρέσουν και μένα ο ψάχνον περνάει καλά και πάντα νικά .......
Γυναικα 100%....απλα η παρεμβαση στα χειλια απετυχε..
Το θεμα ειναι οτι διαβαζει το σαιτ και τα περνει στο κρανιο
οτν διαβαζει ασχημες αναφορες γι αυτο..
Γι αυτο φιλε airnaut,πολυ πιθανον να φας πορτα την επομενη φορα που
θα θελησεις να πας..
Απριλιος του 2014..Τρια χρονια πριν..εψαξα και τη βρηκα..ρε τρελέ Φακίρη Που την είχες αυτήν την κριτική και δεν την είδα ποτέ εγώ. Από πού Την ξεθαψες μου φαίνεται δεν είμαι και πάρα πολύ παρατηρητικός, αν προσέξεις καλά σχεδόν τα ίδια γράφουμε.
φίλε Φακίρη και τι έγινε??? σε αυτά τα τέσσερα χρόνια από τότε έχεις πηδήξει την Άρτα και τα Γιάννενα μικρό το κακό. Keep walking.......Απριλιος του 2014..Τρια χρονια πριν..εψαξα και τη βρηκα..
Οταν τη ξαναπηρα τηλ να ξαναπαω..ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΚΕΤΟ!!!!
ΦΑΚΙΡΗ αν ειναι να μας δινουν ακυρο να πανε να γαμηθουν. Προσωπικα θα λεω την αληθεια οποια και αν ειναι αυτη και ας φαω και "πορτα". Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες. Δεν θα μας κανουν αυτες οτι θελουνε με απειλες και "πορτες" του κωλου. Και στην τελικη υπαρχουν και τα στουντιακια και τα μπουρδελακια και τα γραφεια.