kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
με τις γυναικες....ολα πιθανα φιλεΛες να παρεξηγηθει?
με τις γυναικες....ολα πιθανα φιλεΛες να παρεξηγηθει?
Ενταξει, τροπο θελει..με τις γυναικες....ολα πιθανα φιλε
Δηλαδή φίλε ούτε γλειφομούνι δεχόταν; Από φάτσα τι έλεγε; Πήρες στο τηλ. της αγγελίας που τελειώνει σε 5940; Διότι με το ίδιο τηλ. υπάρχουν και άλλες αγγελίες με κοπέλες που δεν έχουν δικό τους χώρο...Καταρχήν καλησπέρα στην παρέα.......
Παίδες το κορίτσι μπορει να ειναι και αυτο στην φωτο και το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ κοντά στην εμφανιση αυτη.
Δηλαδή βυζαρες και μπαμπατσικο το μωρό!
Ειμουν στην μοναστηριου κοντα και ειπα να παω να την δω μιας και ειχα δουλειά κατα κει.
Μπαινω στο δωματιο γνωριστικαμε και αρχισα τις ερωτήσεις να δω τι πουλιά πιάνει στον αέρα!!
Κωλο κάνεις ?? Οχι μου απανταει δυστυχώς!!
Γλωσσοφιλα κάνεις ?? Οχι μου λέει!!
Δαχτυλα και γλυψιμο αφήνεις να σε κανουν?? Αν και ειμαι καθαρη μου απαντάει δεν αφήνω δαχτυλα......
Καλα κουκλα μου την απαντω αλλα τι θα κάνουμε δηλαδή ????
Σορρυ αλλα δεν μου κάνεις και σηκωνομαι να φυγω!!!
Το μονο πραγμα που με εκανε εντυπωση προς τιμην της ηταν οτι δεν αρχισε τις παπαριες του στυλ.... Και γιατι φεύγεις??? Εγω ακυρωσα ραντεβου για το δικο σου??!! Τσαμπα εχασα την ωρα μου με σενα.
Αντιθετα ηταν ευγενικη και εφυγα αξιοπρεπώς!!
Ααααα να μην ξεχασω, την ωρα που ημουν στην πορτα να φυγω την προτεινα κιολας με ενα 30αρι να κανουμε μια ξεπετα αλλα δεν δέχτηκε (παλι ευγενικα).
Ευγενικα κατάλαβα και εγω οτι για ξεπετα ηθελε τα 50 ευρω!!
Οσοι καταλαβαν οτι πρόκειται για πολυ ξεπετα καταλαβαν!!!
Δηλαδή φίλε ούτε γλειφομούνι δεχόταν; Από φάτσα τι έλεγε; Πήρες στο τηλ. της αγγελίας που τελειώνει σε 5940; Διότι με το ίδιο τηλ. υπάρχουν και άλλες αγγελίες με κοπέλες που δεν έχουν δικό τους χώρο...
biz όλο σε τσουβαλες πας κ πέφτεις!Το μέρος ειναι μοναστηριου διακόσια κατι σε εναν οροφο επάνω.
Οποτε οσοι ξερουν το μέρος εχει και κανα δύο τσουβαλακια ακομα.
Δεν τα ειδα οταν πηγα τωρα απλα ξερω απο προηγούμενες επισκέψεις μου εκει.
Γιαυτό και βγαζει και άλλες κοπέλες
Χτές πέτυχα στην Όλγας την Λένκα, ήταν με ένα μώβ συνολάκιπου τόνιζε την κολάρα της και χαρακτηριστικό τα τσιμπουκόχειλά της. Από εκεί την κατάλαβα.
Αλήθεια τί κανει αυτή; Συνεχίζει;
ρισκάρεις...εχει παει κανεις στην αναστασια ? στην περιοχη σταθμου λεει οτι ειναι ο χωρος της...
εδω κανουμε αναφορα για κοπελες ανεξαρτητες με δικο τους χωροΠανε στο Μινωταυρου 16 ζητα την Σαρα να σου βγει ακριβως τα μισα χρηματα !
εδω κανουμε αναφορα για κοπελες ανεξαρτητες με δικο τους χωρο
Μια χαρά δουλεύει . Βέβαια τι προσφέρει ειναι το θέμα, (προσωπική εμπειρία) αφού λοιπόν έχω υποχρεωθεί σε ένα συμφορουμιτη για την πρόσβαση ( δε μιλάμε για οικονομικά ανταλλάγματα , εκτως αν αυτά θεωρούνται τα τσιπουρα που πίνεις με έναν γνωστό σου). Το ραντεβού λοιπόν, έγινε στο χώρο της κοπέλας κάπου εκεί που αναφέρει ο προλαλησαντας. Έχοντας κάνει το μπάνιο μου πρωί πριν φύγω για την εργασία μου, το μεσιμεροαπογευμα περνάω την πόρτα τις κοπέλας , η οποία με υποδέχθηκε με ένα όμορφο ολόσωμο φορεματακι κολλητό. Μέχρι εδώ όλα καλά. Στο μπαλαμουτιασμα κάνω την ερώτηση που μπορώ να κάνω ένα ντουζ και μου λέει δε χρειάζεται μια χαρά είσαι ( κυκλοφορώ με μηχανή στους 37-40 βαθμους και δεν χρειάζομαι ντουζ......?) , κάπου εκεί αρχίζουν να γκρεμίζονται οι ελπίδες μου για μια ωραία ώρα μαζί της. Το δεύτερο χάλασμα όκτι βλέπεις αυτές τις χειλαρες και πας να τις φιλήσεις , τρως πόρτα, τρίτο χάλασμα αρχίζει το στοματικό και με το που πιάνεις το κεφάλι της αρχίζει να τραβιέται ( υπ όψιν ειμαι καθαρόαιμος αγαπουλης ούτε αγριάδες ούτε γυαλοχαρτα) τέταρτο χάλασμα αυτό το πατσουλί άρωμα που μάλλον το πουλάνε με το λίτρο. Any way αν δε σε νοιάζουν τα γλωσσόφιλα , αν δεν θέλεις να την χαϊδεύεις την ώρα που σε τσιμπουκωνει, αν δε θέλεις να είσαι φρεσκοπλυμενος για τον αγώνα , και αν σου αρέσει το χυδην άρωμα, ειναι μια ωραία επιλογή. Όσο για τις πλαστικές στα χείλια της, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.... 80€ το δωράκι.
οκ, ξερω οτι η συνεισφορά μου στο φορουμ δε δικαιολογεί τέτοιου είδους ρικουεστς, αλλά εγώ θα το κάνω κι ότι θελει ας γινει:
Σχετικα με λενκα/συλβια/ντανιελα... την εχω συναντησει αρκετες φορες τον περασμενο χρόνο στο χώρο της. Συνήθως όταν ήθελα να παω, εμπαινα στο σαην αγγελιων, εψαχνα το γνωστο της μοτιβο (λατρη υψηλου επιπεδου κλπ) και εβρισκα απο εκει το τηλ χωρις ποτε να το αποθηκευσω...
Απο ένα διαστημα και μετα, σταματησε να βαζει αγγελιες και την εχασα. Αυτη εχει το τηλεφωνο μου περασμενο και με ξερει. Θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος μου εδινε πριβε το τηλ ή να μου έδινε εστω κανενα χιντ σχετικα με το που θα μπορουσα να το ξαναβρω;
Επισης με την ευκαιρια, επειδη διαβασα σε καποια thread σχετικα με περιεργη συμπεριφορα της τελευταια, ξερει κανεις με σιγουρια κατι συγκεκριμενο;
ευχαριστω