Νέα

Γυναίκες και... μουνόχειλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbel2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Παιδια ερωτηση...
Γαμαω μια μιλφ και εχει στο μουνι της επανω στο μουνοχειλο κατι σαν στρογγυλη μπιλια την οποια δεν την εχω "ξαναποιασει" σε γυναικα αλλη καθως ειναι λειο των αλλων γυναικων,
Το καταλαβαινω πολυ οταν ειναι απο πανω μου, την ανοιγω τα μουνοχειλα τον καβαλαει και παω να την βαλω δαχτυλο πισω ταυτοχρονα, εκει την ¨στρογγυλη μπιλια" την ποιανω πολυ καλυτερα
Τι μπορει να ειναι ???
Η ηλικια της ειναι 45, μπορει και παραπανω...

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.171
Πόντοι
456
Παιδια ερωτηση...
Γαμαω μια μιλφ και εχει στο μουνι της επανω στο μουνοχειλο κατι σαν στρογγυλη μπιλια την οποια δεν την εχω "ξαναποιασει" σε γυναικα αλλη καθως ειναι λειο των αλλων γυναικων,
Το καταλαβαινω πολυ οταν ειναι απο πανω μου, την ανοιγω τα μουνοχειλα τον καβαλαει και παω να την βαλω δαχτυλο πισω ταυτοχρονα, εκει την ¨στρογγυλη μπιλια" την ποιανω πολυ καλυτερα
Τι μπορει να ειναι ???

Λίπωμα...

ROMEL

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ερωτηση...
Τι μπορει να ειναι ???

Ατροφικό πέος

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
951
Πόντοι
3.925
    το μουνί και το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει ...

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.446
Πόντοι
6.955
το μουνί και το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει ...

Να μας πεικαι καμια γυναίκα την άποψη της παρακαλώ

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
15
Πόντοι
6
Παιδια ερωτηση...
Τι μπορει να ειναι ???
..καβλιαρη μου, εμενα σε αντιστηχη περιπτωση μου ειχε πει οτι ειναι λιπωμα...κανας γιατρος η καμια καβλιαρα μπορει να μας διαφωτηση μιας και τα κοριτσια μιλανε για τα μουνια τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom